Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sözel çok mu zordu bana mı öyle geldi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi geçti sayılır ama istediğim neti yakalamam hayal

• Çok zordu çok dgs tarihinin en zor sınavıydı
  • Yetiştiremedim en az 40 tane boşum var
  • Geçen yıllara göre sözel daha zordu . 75 net yapmayı planlarken 70 alırsam sevınicem

• genel itibariyle sınav nasıldı ?
  • Sayısal mantıkta azımıza sıçtılar deyim yerindeyse. Sözel güzeldi öyle kazık paragraf falan yoktu sıralamada biraz kasıntı paragraf yapmışlar o kadar.
  • Ben demistim demek istemiyorum.. demistim ama

• Bu ne ya zor sormuşlar deli oldum istedim gibi gitmedi herşey hayalde kaldı ya :-(

• quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

Yetiştiremedim en az 40 tane boşum var

Al benden de o kadar hocam. Süre konusunda sıkıntı yaşayacağımı hiç tahmin etmiyordum lakin zaman yönetimim resmen fiyaskoydu. 40 türkçe sorusuna 1 saat harcadım. Sözel bana ortalamanın üzeri gibi geldi. Sözel mantıkta bir soru illallah ettirdi. Onun dışında türkçede 65 gelir diye tahmin ediyorum ama matematik abartısız 50 soru falan bakamadım. İlk defa girdiğimden kaynaklanan bir sorun da olabilir bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazcan -- 21 Temmuz 2013; 13:44:32 >

• 2007 ile 2012 yılları arası çözdüğüm dgs soruları ile bu sınav farklı bi sınav gibi olmuş hafif.
    Matematik sorularırın bile yarısı paragraflıydı.Türkçeyi söylemiyorum bile.
    2007-2012 arası dgs matematik net ortalamam 60 iken bu sınavda sadece 60 tane yapabildim.
    Sonuçta ne bil.müh - bil.öğr-yaz.müh hepsi hikaye oldu.Fizik istatistik fln bilem zor gözüküyo.
  • deneme mi yapıyor bu devlet yoksa başka birşeymi oluyor anlamadım gitti bu sene sbs de böyleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KazuYA18

2007 ile 2012 yılları arası çözdüğüm dgs soruları ile bu sınav farklı bi sınav gibi olmuş hafif.
    2007-2012 arası dgs matematik net ortalamam 60 iken bu sınavda sadece 60 tane yapabildim.
    Sonuçta ne bil.müh - bil.öğr-yaz.müh hepsi hikaye oldu.Fizik istatistik fln bilem zor gözüküyo.

valaha aynı düşünceye sahibiz.bu sınav daha bı baska geldı bana cok zor geldı ya onceden rhtlıkla 80 uzerıne cıkıyrdm sımdı65 lerde kalıyrm ıkısı toplamda :( ealıkcıym benn matemtkden 30-35 yetıyrdu bana sımdı 20 gelse sukur dıyecegım butun hayallarım bosa gıttı bu sonucla mumkun degıl yerlesemem.sınav sorularını nerden bulabılırız osym bugun koyacak mı?
  • herkes en zor sınavdı diyor niye böyle kastılar anlamak mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905_1905

quote:

2007 ile 2012 yılları arası çözdüğüm dgs soruları ile bu sınav farklı bi sınav gibi olmuş hafif.

valaha aynı düşünceye sahibiz.bu sınav daha bı baska geldı bana cok zor geldı ya onceden rhtlıkla 80 uzerıne cıkıyrdm sımdı65 lerde kalıyrm ıkısı toplamda :( ealıkcıym benn matemtkden 30-35 yetıyrdu bana sımdı 20 gelse sukur dıyecegım butun hayallarım bosa gıttı bu sonucla mumkun degıl yerlesemem.sınav sorularını nerden bulabılırız osym bugun koyacak mı?

Hocam sizin bölüm neydi? Ben de eşit ağırlıkçıyım. 75 Türkçe 20 Matematik hedefim vardı ama süre bakımından tam bir fiyasko yaşadım. Tahminim 60 civarında Türkçe ve 10 Matematik civarlarında kalıcam.

• sitede herkes zordu diyor.genel olarak sınava gırenlerde böyle olursa puanlarda düşme olurmu arkadaslar? benm morel suan sıfır.2010-2011-2012 dgs sınvlarını cozdum zamanla yarıstım puan ea lık a göre 230 dan asagı dusmedm benm .yanı bana o puan yetıyordu.ama bu sınv cok sasırttı benı 2 yıllık ogrencıler ıcın bu sorular harbıdende zor ya.
  • Türkçe soruları çok uzundu.cümle sıralama şoruları cinayetti resmen.mantık sorularının ilkini yaptım diğerlerine bakmadim zor olacağını biliyodum vakıt kaybetmek ıstemedım.60 soru isaretledım ama 45 dkda çözdüm geri dönmedim, kolaydı ama uzundu.
    Matematikten kaç tane yapthğımı saymadım o da genel olarak kolaydı geo sorularında 3 tane çember olmasına şasırdım geodan bır ıkı soru yaptım.son yarım saatte geri döndüm birazdaha yaptım.problemler biraz zorladı ve boş bıraktım ama dedığim gbi matda kolaydı ancak yapamadım yatığım netle ist. Dısı olursa öpüp basıma koyarım.aksama bellı olur netler bakarım sorulara.

• Türkçeyi 2 Saat 10dk'da, geri kalan sürede 30 Matematik çözdüm ve gerisini salladım.

Ben hayatımda böyle bir sınav görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazcan

quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905_1905

quote:

Hocam sizin bölüm neydi? Ben de eşit ağırlıkçıyım. 75 Türkçe 20 Matematik hedefim vardı ama süre bakımından tam bir fiyasko yaşadım. Tahminim 60 civarında Türkçe ve 10 Matematik civarlarında kalıcam.

bende ea lık cıyım.65 tane turkce ısaretledm 24 tanede matematk zaaman yetmedı.24 den 20 net gelse dıye beklıyrm ıste.65 den de ne kdr nt gelır bılmıyrm :( benm hayallarım de kaldı hersey.bıde bu sene lysden de yerlesecektm gecen sene acık ogretm yerlestrmesınden dolayı okulda kesmıs puanımı 316 bınlere dustum.barı burdan yerleseym dedım.oda olmadı 2 sınavımda gitti.bu kadar ınsanın emeklerının karsılıgı bu olmamalı ya.

• Türkçeyi çözdüm bitirdiğimde saat 11.45 falandı sanırım. Mattan zaten 40 soru çözdüm 20 si mantık üzerine olanlardan..Bi cacık olmaz bu sene..
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.