Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bankacılık okuyorum, dgs ile istanbul içinde kalmak için ne öerirsiniz birde okul puanınnın etkisi eskisi bgibi değil sanırsam iş daha çok sınav başarısına bakıyor diye okumuştum bir yerde doğrumudur, işletme, iktisat, uluslararas,ı bankacılık, sermaye piyasası buralara istanbul içinde kalmak için aşşağı yukarı neler yapmam gerekir bir de burdan duymak istedim.
  • Konu neden sadece sınav zamanı coşuyor ki her zaman canlı kalsa daha güzel olmaz mı?
    İyi net çıkaranlar tcrübelerini paylaşırsa çook sevinirim.
  • Açıktan 2.üniversite okuyorum inşallah hedef 2014 gs-sosyoloji
  • beyler tasarının gemel ödüllü deneme sınavından 50 tane türkçe 20 tanede matematik yaptım puanda 207 daha gram çalışmadım bu sene 2 tane dgs kursuna biri tasarı biri iaü ne gidicem sizce durum iyimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

beyler tasarının gemel ödüllü deneme sınavından 50 tane türkçe 20 tanede matematik yaptım puanda 207 daha gram çalışmadım bu sene 2 tane dgs kursuna biri tasarı biri iaü ne gidicem sizce durum iyimi

Hedef bölüm ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar inş bu sene bi prblem çıkmazsa mezun olacam ve simdiden dgs hazırlanmaya basladım ama kafamda bi kaç prblem var dgs hazırlanırken nelere dikkat etmeliyim hangi kitapları kullanmam gerekli bunlar hakkında genel bi bilgi verirseniz çok sevinirim dgs kazanan arkadaşlar nasıl hazırlandı hangi kitapları kullandılar bunlar hakkında genel bilgi verirseniz çok sevinirim HEDEF:GAZİ ELEKTRİK MÜH. bu bülümü kazanamam için ne kadar net yapmam lazım bunun hakkındada bilgi verirseniz sevinirm şimdiden tşk ederim
  • Bende bu sene E-a iktisat yada işletme düşünüyorum herkese başarılar bu konuyu yükseklerde tutalım.
  • Çalışmalara başladınızmı arkadaşlar? Birde aranızda iö varsa nasıl bir çalışma programı uyguluyor paylaşabilirmi? Sabah mı çalışmak daha yararlı gecemi?
  • 2010 yılında makine teknikerliğinden mezun oldum arkadaşım erzurum atatürk üniversitesinden okuyor neden dgsyi düşünmüyorsun dedi inanın ne kadar gereksiz yaşıyormuşum :D
    şuanda çalışıyorum 3 yıldır sigortam yatıyor parada kazanıyorum ama okuma hevesi geldi buarada 91 liyim :D daha kartlamış değilim bakalım ya bugün esti konunuzu gördüm içimde bir heves var okuyucam ben yaa :D

konunun ilk mesajlarından itibaren okudum 2013 dgssine hazırlanıyorum :)

he bu arada ben 2008-2010 yılları arasında okudum ve o dönem derslerimin bir çok ismi ben mezun olduktan sonra değişti acaba dgsye geçsem isim değişikliği yüzünden yine aynı dersleri görmek mecburi olurmu?
    biliyorum üniversiteye sorsam daha doğru ancak belki denk geleniniz vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66cem -- 27 Ekim 2012; 20:47:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfurix

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

beyler tasarının gemel ödüllü deneme sınavından 50 tane türkçe 20 tanede matematik yaptım puanda 207 daha gram çalışmadım bu sene 2 tane dgs kursuna biri tasarı biri iaü ne gidicem sizce durum iyimi

Hedef bölüm ?

yeni gördüm mesajınızı

hedef makine mühendisliği hocam üni şartı koşmuyorum şu aşamada zaman gösterecek inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberadem

arkadaşlar inş bu sene bi prblem çıkmazsa mezun olacam ve simdiden dgs hazırlanmaya basladım ama kafamda bi kaç prblem var dgs hazırlanırken nelere dikkat etmeliyim hangi kitapları kullanmam gerekli bunlar hakkında genel bi bilgi verirseniz çok sevinirim dgs kazanan arkadaşlar nasıl hazırlandı hangi kitapları kullandılar bunlar hakkında genel bilgi verirseniz çok sevinirim HEDEF:GAZİ ELEKTRİK MÜH. bu bülümü kazanamam için ne kadar net yapmam lazım bunun hakkındada bilgi verirseniz sevinirm şimdiden tşk ederim

hedef yüksek hocam dersane tavsiye ederim tek başına yüksek yerlere gitmek bi hayli zor tahminim 145 netin üzerinde olmalısınız
  • dgs için kaynak, strateji ve sınavla ilgi bilgi verebilecek olan tüm bunları bi msj içinde anlatabilir mi?
    şimdiden teşekkürler ;)

• kimse yok mu? :(
    birde formata uygun, basit olmayan sınavda da
    çıkmayacak tarzda zorluğu olmayan orta
    karar SORU BANKASI önerirmisiz? ve rica
    etsem önerdiğinz kaynağı nedeniyle
    açıklarsanz daha faydalı olacığına
    inanıyorum

• up

• Valla burası sınav ve tercih zamanı çoşar anca
    @merveeftr onları hemen hemen konuya giren herkez umuyor buna bende dahilim ama bilenler yazmaya üşeniyor olsa gerek bişeyler göremiyoruz.
    Basit olarak bildiklerimi ben yazayım bari.
    DGS de çok şükür konular kolay ygs den bile kolay denilebilir (konu başlıkları ve içeriği olarak) ama kilit nokta süre.160soru 180 dakika.Soru başına 67.5 saniye düşüyor.Bol bol test çözmen gerek ki sürede sıkıntı yaşamayasın.Ben tatilde 10dan fazla kitap okudum sayısal öğrencisiyim türkçeyi bu şekilde geliştiririm diye düşündüm çünkü türkçede en temel şey okuduğunu anlamaktır, bunun ilacıda bol bol okumak.Evde pek kitap kalmadı ama ara ara okumaya devam ediyorum.Sayısal içinde aynı şey geçerli yani bol bol test çözmek.
    Bu haftasonu dershanem başlıycak valla sabırsızlanıyorum lisede felanda gitmedim dershaneye.Geçen deneme çözdüm matematikten bayağı bi boşum var çünkü konu bilgim yok yanlışlarımda genelde dikkat eksikliğinden oluyor.
    Dikeygeçiş.org bu dgs için en iyi site aradığınız her türlü bilgiyi bulabilirsiniz.Ben bir keresinde derece yapmış birinin yaptıklarına felan baktımda içim karardıydı.Sabah ezanında kalkıp test çözüyomuş.Bol bol test çözmek önemli ama bi yandan okul bi yandan sınava hazırlık derken çok sıkıntı olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 30 Ekim 2012; 18:28:30 >

• Bende kaynak arayışına girdim arkadaşlar. kitapsec.com 'da baya bir indirim var farklı farklı kitaplarda. Ben 4 kitabında ayrı ayrı olduğu bir kitap arıyorum. 2013 'ün tasarı yayınını buldum ama tasarı yayınları nasıldır bilmiyorum.
  • Daha önce konuyu inceleyip önerilen kaynaklara bakmıştım.Tasarı,intibak ve ihtiyaç olarak yazmışladı.
  • bnm merak ettiğim dgs den hukuk bölümüne geçen var mı geçtiyse nettelirini paylaşabilirmi acaba bide hangi üni??
  • tasarı aksaray dersanesine giden varmı buralarda h.sonu grubu
  • @aeson 01 dikeygeçiş.org niyeyse çok karışık geldi bana bi türlü sevemedim. konular o kadar çok dağılmış ki aradığını bulabilmek bana zor geldi :)
    istediklerim açık ve net; kazananlar, tecrübeliler bize bi yol göstersin onca kaynak var tavsiye versin öyle ki sınavı kazanmak herkesin harcı değil kazanan kişi strateji soylesin
    kazanan kazanmış herkes zor diyor kontenjan/sınav süresi'ndn bahsediyor kazanan arkadaşlar bunları nasıl aşmışlar acaba?

ve mesela biri çıkıp kaynak için diyor ki tasarı güzel öbürü yediiklim güzel deyip orda bırakıyor cümleyi, biraz açıklarsanz nedenini niçinini biz kaynak alacaklara çok yardımınz dokunur

kazananları konuya bekliyorm :))

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.