Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Ya beyler dershane başladı dedim ama bugün adam gibi ders işledik, dün pek bişey işlememiştik.Dünden bişeyler sezinmiştim ama bugün dahada emin oldum moralimde bozuldu zaten.En kötü sınıfa atmışlar beni, hocalarda hemen sınıfın genel yapısını bildiğinden çok az soru çözüyorlar, 1 sorunun çözümünü bikaç kez tekrarlıyorlar.Yarın gidip müdürle konuşucam ama sınıf değişim yaparlar mı ki?Danışmadaki kadın bi daha sınıf belirleme sınavı olacak dedi ama o zamana kadar atı alan üsküdarı geçmiş olur kanaatimce.
    @mami_24 hocam o kitapları bakınıcam uygun bulursam alırım hem imrendim valla biz matematikte tek ders işledik onda da sayıları gösterdi hoca sadece, skandal ötesi

hocam hangi dersaneye gidiyosunuz adamlar bize program koymuş haftada 6 saat matematik 2 saat türkçe 3 ayrı uzman hoca giriyo derse biri sayısal mantık temel kavram ve dgs konuları
    biri denklemci işlem önceliğini anlatan biride abc filan onlardan başladı

hayatımda gördüğüm en kaliteli matematik hocaları kesinlikle eminim bundan biri inşaat mühendisi master filan yapmış bu senede hukuğa giricekmiş galatasaray hukuk banko bende diyo ve kendinden çok emin
    biri yıldız teknik matematik mezunu biride babacan bi herif çözemedim daha

soru kitabını bu günkü yıldızlıda söyledi antrenmanlarla matematik temeli olmayanlar kesinlikle alsın dedi

bu arada arkadaşım bizim dersanede 2 sene önce beyaz grup en dandiğinden derece yapan adamlar çıkmış geçen senede itü ye yollamışlar 2 tane

bizde sarı gruptayız bu grupta mattan 15-20 net yapanlar var

mavi gruptada 40 net yapanlar bulunuyor

Bizde de 6 saat matematik 2 saat türkçe var.Matematik de mat, geo ve mantık olarak ayrılıyor ve her biri 2şer saat.
    Dershane ve şube olarak bi sıkıntı yok, hatta şuan benim bulunduğum şubeden biri 15 mat netinden 68e kadar çıkmış bunun dışında dereceler vs. de var.Bi tek matematik hocası biraz sıkıntılı gibi geldi diğerleri tecrübeli ve bilgililer nereden mezun olmuşlar felan söylediler ama hatırlamıyorum.

Benim için tek sıkıntı sınıfın geri kalanının düzeyinin çok düşük olması.Mantık dersinde 1 saatte 3-5 örnek anca çözdük konu ise 1.dereceden denklemlerdi.Bir örnekte birileri takıldı hoca demesin mi siz matematikten toplamayı çıkarmayı felan görmediniz mi diye o an şok oldum.Dershane değilde anasınıfında hissettim kendimi.Hocalar dersi sınıftakileri sıfır-hiçbişey bilmiyomuşlar gibi anlatıyorlar ve buda vakit kaybı.

Bi deneme sınavı sonucunda sınıflara ayrıldık, tamam belki çok iyi bir netim yoktu ama bu tamamen konu eksikliğinden dolayı yani hiçbişey bilmediğimden dolayı değil.Diğerleriyle aynı kefeye konmuşum ama arada büyük fark var yahu.Bi arkadaşımla birlikte gidiyoruz o da aynı şeyden yakınıyor hayır bi başkası gözlemci gibi gelse dersin işleyişine baksa sınıftakileri ilkokul 1 de zannedicek.

• Aslında bizde suç.Bi dershaneye kaydolunca oradaki öğretmene müdüre değil orada okuyan yada okumuş olan öğrenciye sormak lazım nasıldır diye.Kimse malına kötü der mi?Bindik bi alamete bakalım nereye gidicez.
    1ay sonra sınıflar değişecekmiş o zamana kadar beklemekten başka bişey yapamam gerçi müdüre hocalara dersin seviyesini biraz daha yükseltmesini söyledim tamam ilgilenicem dedi haftasonu görücez bakalım.
    Zaten sınıfta ben dahil 2belki 3 kişi şuan hâlâ ünide okuyor diğer 22-23 kişi mezun olmuş, bunda bi bok var dediydim ahanda çıktı işte
  • Merhaba arkadaşlar;
    Bende bu sene DGS hazırlanıyorum.Haziran ayında Bilgisayar Programcılıgı bölüm üçüncülüğü ile mezun oldum.AOBP 68,400 gelmiş.Bu seneki DGS sınavından ii puan alamadım.Agustos ayından bu yana bi elektronik firmasında çalışıyodum ve istifa ederek sınava hazırlanmaya karar verdim.Yarın dershanem başlıyo.Mat çok ii değil ama kötüde değil : ). Türkçeden soru kaçırmam :) ama çok işime yaramıyo sınavda :) Hazırlanan arkadaşlar burada neler yaptıklarını paylaşırsa memnun olurum.Hepinize başarılar diliyorum.İnşallah herşey gönlünüzce olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beybozkurt

Merhaba arkadaşlar;
    Bende bu sene DGS hazırlanıyorum.Haziran ayında Bilgisayar Programcılıgı bölüm üçüncülüğü ile mezun oldum.AOBP 68,400 gelmiş.Bu seneki DGS sınavından ii puan alamadım.Agustos ayından bu yana bi elektronik firmasında çalışıyodum ve istifa ederek sınava hazırlanmaya karar verdim.Yarın dershanem başlıyo.Mat çok ii değil ama kötüde değil : ). Türkçeden soru kaçırmam :) ama çok işime yaramıyo sınavda :) Hazırlanan arkadaşlar burada neler yaptıklarını paylaşırsa memnun olurum.Hepinize başarılar diliyorum.İnşallah herşey gönlünüzce olur...

istifa etmeye gerek yok hocam ebnce sonra çok sıkılırsınız derslerden
  • Ettik bi kere :) o ayrı bi kavramda. Ben sadece sınavı düşünmek istiyorum. İkisini yürütemeyeceğimi anladım o yuzden bıraktım
  • quote:

Ettik bi kere :) o ayrı bi kavramda. Ben sadece sınavı düşünmek istiyorum. İkisini yürütemeyeceğimi anladım o yuzden bıraktım

hayırlısı olsun sizin için 8 aydan fazla var düzgün çalışırsak mutlaka bir yer gelecektir
  • quote:

quote:

Ettik bi kere :) o ayrı bi kavramda. Ben sadece sınavı düşünmek istiyorum. İkisini yürütemeyeceğimi anladım o yuzden bıraktım

hayırlısı olsun sizin için 8 aydan fazla var düzgün çalışırsak mutlaka bir yer gelecektir

Tesekkur edıyorum. Hepımız ıcın ıı olur ınsallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bugun dershanemdekı ılk gundu. Uc saat geometrı gorduk. Hoca cok ıyı anlatıyo. Gayet guzeldı ders. Ikı saat turkce vardı. Ve ardından geometrı soru cozumu. Dersler gayet guzeldı bugun. Kıtaplarımı aldım. Tasarı yayınlarını konu anlatımlı dort kıtabını aldım. Bı tanesı mat bı tanesı geo dıgerı turkce ve sayısal ve sozel mantık kıtabı. Ve ıntıbak yayınlarının soru bankasıydı. Yayınlarda gayet guzel. Dgs ye baslangıc gusel oldu : )

• quote:

Arkadaslar bugun dershanemdekı ılk gundu. Uc saat geometrı gorduk. Hoca cok ıyı anlatıyo. Gayet guzeldı ders. Ikı saat turkce vardı. Ve ardından geometrı soru cozumu. Dersler gayet guzeldı bugun. Kıtaplarımı aldım. Tasarı yayınlarını konu anlatımlı dort kıtabını aldım. Bı tanesı mat bı tanesı geo dıgerı turkce ve sayısal ve sozel mantık kıtabı. Ve ıntıbak yayınlarının soru bankasıydı. Yayınlarda gayet guzel. Dgs ye baslangıc gusel oldu : )

tasarıya gitmiyosunuz herhalde tasarının soru bankasını beğenmemişlermi

• :) yok tasarıya gıtmıyorum. Ankarada NM akademı dıe bı kurum var. Ordayım. Bu kıtapları secmısler. Ve ankarada 400 saatle en yogun ders programı bu kurumda

• @beybozkurt hocam haftalık kaç ders saati görüyorsunuz?
  • bizimde 500 saat ankarada tasarı yok o zaman

bizim bi hocada bizim soru bankasını fazla beğenmediğini söyledi diğeride o reklam yapmasın bizim banka gayet yeterli dedi saka babında tabi

yargı intibak murat bu 3 bankayı 3 hocada önerdi ama
  • Biz daha dershaneye başlamadık 19 unda diyorlar millet 1 ayı doldurdu biz ne yapacaz beklemekten başka çare yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

@beybozkurt hocam haftalık kaç ders saati görüyorsunuz?

12 saat kardesım. Carsamba ve cuma 6'sar saat olmak uzre. 3 saat geometrı + 1 saat geometrı soru cozumu. 4 saat mat 4 saat turkce. Tabı bu derslerın ıcınde sayısal ve sozel mantıkta var

• quote:

bizimde 500 saat ankarada tasarı yok o zaman

bizim bi hocada bizim soru bankasını fazla beğenmediğini söyledi diğeride o reklam yapmasın bizim banka gayet yeterli dedi saka babında tabi

yargı intibak murat bu 3 bankayı 3 hocada önerdi ama

Evet. Saydıgın kaynakları tavsıye edenler cok. Hepsıde tutulan yayınlar. Fakat ön planda daha cok yargı ve ıntıbak var

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cats

Biz daha dershaneye başlamadık 19 unda diyorlar millet 1 ayı doldurdu biz ne yapacaz beklemekten başka çare yok!

Kardes panık yapmana gerek yok :) onumuzde sekız ay var. Cok ınsan var dgs ye uc ay kala dershaneye gıdıp basarıyı yakalayan... Sana tavsıyem benım yaptıgım gıbı dershane baslayana kadar evde temel konulara calısman

• quote:

quote:

Biz daha dershaneye başlamadık 19 unda diyorlar millet 1 ayı doldurdu biz ne yapacaz beklemekten başka çare yok!

Kardes panık yapmana gerek yok :) onumuzde sekız ay var. Cok ınsan var dgs ye uc ay kala dershaneye gıdıp basarıyı yakalayan... Sana tavsıyem benım yaptıgım gıbı dershane baslayana kadar evde temel konulara calısman

Biz böyle giderse varya kaplumbağ ile yarışrız
    Dershane parasını içki alsaydım şimdi zehir gibi olurdum :ed
  • quote:

quote:

quote:

Biz böyle giderse varya kaplumbağ ile yarışrız
    Dershane parasını içki alsaydım şimdi zehir gibi olurdum :ed

Konuya hemen harami soktunuz

• mrb arkadaşlar, DGS ile ilgili hiç bi bilgim yok maalesef....
    ne zaman olacak önümüzdeki dgs?

• Sizin dersler ne ara başladı Bende yazıldım dersaneye asıl dersler şubatta başlicakmış şuan bize haftada 1 gün 4 saat temel matamatik dersi veriyolar daha dgs ile ilgili mantık türkçe tarzı şeyler işlemedik sadece basit basit matematik anlatıyolar soru çözüyoruz falan filan siz direk başlamışınız
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.