Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

arkadaşlar dikey geçiş ne oluyor tam olarak kısaca açıklar mısınız

önlisans bir bölümden izin verilen lisans bölümüne geçiş için yapılan türkçe ve matematikten oluşan 160 soruluk bir sınav.
  • Benimde herhangi bir yer tutmadı.

İst Aydın Üni Yazılım Mühendisliği %50 Burslu 3. sınıftan devam. (En başa %100 yazdım tutaydı iyiydi..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 10 Eylül 2012; 21:59:53 >
  • Herkes için hayırlısı olsun. Bu sene sıralamalar oldukça düşmüş. 2011'de Ea'dan 1417 ile girdiğim bölüm 3100'lerde almış bu sene. Hacettepe işletme, İstanbul üni. lojistiğe de baktım aralarda büyük farklar var.
  • http://img201.imageshack.us/img201/8653/123rng.jpg

gelmez diyen arkadaşlar vardı geldi :D
  • Konya Selçuk Elektrik Elektronik Müh. 2.ö geldi.

2.tercih geldi, 1. Sakarya 1.öğretimdi.

sevindim açıkcası, kazananları tebrik ederim, kazanamayanlarda üzülmesin, seneye çalışır yaparsınız. ben 22binlerden 1500lerde çıktım 1 yılda.
  • 774le ankara elektronik gelmedi
  • bu da mı gol değil
  • Zorlu sürecin sonuna geldik, bende matematik ve bilgisayar bilimleri %50 burslu kazandım. Herkes için hayırlısı olsun
  • Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği geldi.

http://www.facebook.com/SakaryaUniversitesiDgs

Sakarya'yı kazananları bekliyoruz. Bilgisayarcılar olursa daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burun0

http://img201.imageshack.us/img201/8653/123rng.jpg

gelmez diyen arkadaşlar vardı geldi :D

Arkadasa da odtu jeoloji geldi. Ona soylemistim senin durumu gelmistir dedi.

Bakiyorum ki gelmis. Helal olsun. :)

Bana da ankara üni. Jeoloji geldi.

Ama puanlar cok dusmus bakalim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür ilk tercihim tuttu.. yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim..

İst. Aydın Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü ( TAM BURSLU )
  • Fizik yok kmya yok biyoloji yok mat2 yok oh wala.Ne guzel sınavmş.
  • Kazanan herkese tebrikler.Bende bu sene gireceğim.Hayırlısı bakalım...
  • arkadaşlar istanbul üniversitesi endüstri mühendisliği uzaktan eğitim bbölümüne tercih yaptım bu bölümde askerlik tecili oluyor ve 6ay askerlik yapılıcak değil mi ayrıyeten ücret ve diploma hakkındada bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: araf...

Fizik yok kmya yok biyoloji yok mat2 yok oh wala.Ne guzel sınavmş.

temel matematiğin kuvvetliyse ve hızlı çözebiliyorsan bu sınavda başarılı olursun ama mesajında dediğin gibi bir kolaylık yok, 160 soru ve 3 saat, çeyrek kitap okumaya bedel bir sözel bölüm..

sayısal mantıkta 2 soru atla 6-7 soru demek, elektronik-elektrik gibi mühendisliği riske girdi demek...

arkadaşlarım 2 yıldır kazanamıyor, iyi hazırlanıyorlar ama olmuyor işte.

sinir stres ve heyecan yapma bu sınava özel bişey olmalı... gerçekten çevremde kimi görsem bu duruma dert yanıyor...

arkadaşımın yaşadığı; 50. soruya birşekilde geldiğinde bu ne biçim sorun diye(mantık) dert yanıyor ve ondan sonrası batıyor, bir daha toparlayamıyor, saate bakıyor son yarımsaat ama sözelde daha 50-60 soru çözmemişsin..

bana gelecek olursak, 50-55. soru civarları bende takıldım, hiç telaş etmeden devam ettim, soruları bitirdim ve 5 dakika kaldı! o 5 dakika da geri dönüp 4 soru yaptım ve o soruları yapamasam şimdi değil selçuk, tunceli eem de bile değildim..

bu sınavı hiç küçümsemeyin...(tabi matematiği dehşet olanlara lafım yok...)

• gazi mimarlık

Yerleştiği Bölümün
    Kodu Tercih Sırası Yerleşme Puan Türü
    1211647 8 SAY
    Adı GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
    MİMARLIK FAKÜLTESİ
    MİMARLIK
  • kazanan arkadaşları tebrik ederim... bişey soracagım bi tablo vardı 2 yıllık bölümlerden hangilerini seçebilecegimize dair onu nerden bulabilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axi___

kazanan arkadaşları tebrik ederim... bişey soracagım bi tablo vardı 2 yıllık bölümlerden hangilerini seçebilecegimize dair onu nerden bulabilirim acaba ?

Tesekkurler kardesim.

www.osym.gov.tr/belge/1-13664/2012-dgs-tercih-kilavuzu.html

Tablo 3 olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşar Üni. Ekonomi
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.