Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaslar ek kontenjanlar ne zaman olur ?

Bide ek kontenjan da ayni ilk tercihlerdeki gibi sansimiz mi oluyor yoksa daha dusuk ve yerlesmesi daha zor bir tercih sistenimi acaba ekten yerlesmek ilk defa boyle birsey deneyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Management

Sakarya Üniversitesi bilgisayar mühendisliği ikinci öğretim bu sene puanlarda cidden artış var gibi. Şimdi kayıt telaşı var.

Sakarya ünv. kayıtları baya kolay bir iş hocam 5 dknızı falan alır büyük ihtimal
  • Evet hocam az önce belgelere baktım da ne sağlık raporu istiyor ne sicil belgesi. Uğraştırmayacaklar anlaşılan
    Bir de bunlarda isteğe bağlı ing. Varmış onu istiyoruz diye kayıt sırasında mı söylüyoruz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aöf şuan kayıt yenileme döneminde cumaya kadar.
    Bakalım nasıl yol izlicekler bugün kayıt işlemlerin yarın başlıcağını bildirmezse"9 ekim başlatıp 13 ekimde bitirebilir kayıt sürecini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Management

Cidden gerekenler bu kadar mı? Ne bileyim daha önce sağlık raporu vs. bir ton şey veriliyordu sanki

http://www.ogrisl.sakarya.edu.tr/tr/duyuru/goster/65346/dikey-gecis-kayit-duyurusu
    GEREKLİ BELGELER
    - Lise Diplomasının fotokopisi.
    - Önlisans Diplomasının Aslı,
    - Önlisan Mezuniyet Not Durum Belgesi (Transkript),(İLİTAM hariç)
    - DGS Yerleştirme Sonuç Belgesinin internet çıktısı,
    - Nüfus Cüzdan Fotokopisi,
    - 6 adet vesikalık fotoğraf,
    Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve Kaynarca Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu kayıtları kendi bünyesinde, diğerleri Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığında yapılacaktır.

Sakarya duyuru yapmış,osmangazi'de hala tık yok

• dgs den aöfe kayıt için istenen belgeler bu kadar mı ?

Lise diplomasının aslı

,Kimlik fotokopisi,12 adet (4,5×6 cm) fotoğraf

,Öğrenci katkı payını/öğrenim ücretini ödemesine ilişkin banka dekontu,

aöf sitesinde böyle yazıyor da

sitenin linki
    www.anadolu.edu.tr
    Kayıt İşlemleri | Anadolu Üniversitesi
    https://www.anadolu.edu.tr/ogrenci-isleri/ogrenci-icin-bilgi/kayit-islemleri

burada ise daha fazla belge istenilmiş

AÖF DGS KAYITLARI NASIL YAPILIR?

Dikey Geçiş kayıtlarında gerekli olan belgeler;

İnternet Başvuru Belgesi
    Öğrenci Bilgi Formu
    Kayıt Bilgileri Sorgulama Sonuçları
    Öğrenim Belgesi
    Askerlik Durum Belgesi
    Not Durum Belgesi

sitenin linki
    Habertürkwww.haberturk.com
    AÖF DGS kayıtları ne zaman başlayacak?
    http://www.haberturk.com/aof-dgs-kayitlari-ne-zaman-baslayacak-aof-dgs-kayitlari-nasil-yapilir-1657107

şimdi hangisi doğru tabikide aöf olması lazım ama aöf istedikleri çok az geldi bana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 3 Ekim 2017; 14:32:14 >

• Marmara mezunuyum adamlar ders içeriklerini 3 günde veriyor
  • Pazartesinden önce kayıtlar başlamıcak gibi az önce aöf büronun önünden geçtim kayıt yenileme için 2bin kişi nerdeyse sırada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 3 Ekim 2017; 15:49:18 >
  • Puanlar çok fazla artmış, vardır bu işte hayır ama bakalım.
  • Arkadaşlar ben lisans öğrencisiyim ve hala okuyorum şu an. Bölümümden memnun değilim ve Aöf ikinci üniversite kapsamında ön lisans programına kaydolacağım, bu ön lisans programını bitirdikten sonra dgs ile herhangi bir üniversitede kontenjan dahilinde 4 yıla tamamlayabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Arkadaşlar ben lisans öğrencisiyim ve hala okuyorum şu an. Bölümümden memnun değilim ve Aöf ikinci üniversite kapsamında ön lisans programına kaydolacağım, bu ön lisans programını bitirdikten sonra dgs ile herhangi bir üniversitede kontenjan dahilinde 4 yıla tamamlayabilir miyim ?

Evet.
  • arkadaşlar kayıt olurken istenilen fotoğraf biyometrik olsa sıkıntı oluşur mu? illa vesikalık mı olacak fotoğraf? bilgisi olan varsa acil cevap verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpathia00

arkadaşlar kayıt olurken istenilen fotoğraf biyometrik olsa sıkıntı oluşur mu? illa vesikalık mı olacak fotoğraf? bilgisi olan varsa acil cevap verebilir mi?

aöf kaydından mı bahsediyorsunuz eğer o ise siteye açıklama gelmiş

dgs kayıtları için istenen belgeler
    www.anadolu.edu.tr
    Anadolu Üniversitesi
    https://www.anadolu.edu.tr
    sitenin altın da dgs kayıt duyurusu yazıyor oradan bakabilirsiniz
    www.anadolu.edu.tr
    2017-2018 Öğretim Yılı Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Kayıt Duyurusu | Anadolu Üniversitesi
    https://www.anadolu.edu.tr/duyurular/2017-2018-ogretim-yili-dikey-gecis-sinavi-dgs-kayit-duyurusu-1507034445
    yada buradan dosyayı inderebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 3 Ekim 2017; 17:16:0 >

• Arkadaslar askerlik durumuyla ılgılı yazılı beyan dedıklerı e devletten askerlık durum belgesı cıkarsam oluyormu acaba? bide bu ikametgahı muhtarlıktan mı alıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur5392

Arkadaslar askerlik durumuyla ılgılı yazılı beyan dedıklerı e devletten askerlık durum belgesı cıkarsam oluyormu acaba? bide bu ikametgahı muhtarlıktan mı alıcaz?

Adayların e-Devlet kapısı üzerinden aldıkları Askerlik Durum Belgesi de kayıt işlemlerinde kabul edilecektir. bı sitede böyle yazıyor

bu sitede e devlet üzerinden olur demişler aöf de bunla ilgili bir bilgi göremedim

ikametgah da e devlet var galiba
    www.hurriyet.com.tr
    İkametgah belgesi nasıl alınır?
    http://www.hurriyet.com.tr/ikametgah-belgesi-nasil-alinir-40029582
    ama belgeyi alabilmemiz içim

mobil imza yada elektronik imza istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 3 Ekim 2017; 17:32:58 >

• harce74 kullanıcısına yanıt
    sagolun tesekkurler. Birde ilk önce sıteden kayıt yapcaz sanırım ama henuz tarıhı acıklanmamıs bılgınız varmı? birde bu not durum belgesı dedıgı transkript' denmı bahsedıyor acaba?
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Şubeden onaylı isteyebilir

• ya arkadas telefonlada ulasılamıyorkı adamlara anlamadım gıttı ya.
  • ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    Telefonda ne sorcaksın ki daha internet üzerinden kayıtları açmadılar.

• 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.