Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    askerlik belgesını sıızn dedıgınız gıbı sube den mı yoksa e devlettekını kabul edıyormu bunu sorabılırım mesela. Büronun onunde cok sıra var sonra yanlıs olursa gün boşa gidicek
  • ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    Gidiceksin askerlik şubesinden belgeyi alacaktın en garantilisi o,e devletten alcağın belgeler imzasız mühürsüz olduğu için genelde kabul edilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 3 Ekim 2017; 17:58:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    Hangi bolum bende marmara makineden mezun oldum. Dilekce verdikten 1 gün sonra git çıkmış oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    internetten kayıt olmadan büroda ışlem yapamıyormuyuz? yani illa internetten kayıt olmak zorundamıyız? bilginiz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur5392

sagolun tesekkurler. Birde ilk önce sıteden kayıt yapcaz sanırım ama henuz tarıhı acıklanmamıs bılgınız varmı? birde bu not durum belgesı dedıgı transkript' denmı bahsedıyor acaba?

ö.d aynen aöf de öyle diyor ama kayıtlar daha başlamadı not belgesi o da ama aöf kayıt için gerekli belgelerde istememişler not belgesini
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Sizin gonderdıgın haber linkinde var dıye gordum ama aöfun kendı sıtesınde yazmıyor. Hatta universite diplomasını bıle ıstemıyorlar. Nasıl iş anlamadım. Ben şansa bırakmayıp hepsını getırıcem :) askerlık durum belgesınıde şubeden alıcam nolur nolmaz sonra gunumuzu yakmıyalım
  • Kafam karıştı şimdi yarın sabah aöf bürosuna kayıt olmaya gidilcekmi gidilmicekmi?

Normalde edevlette mezuniyet ve askerlik belgesi gözüküyorsa bişey istemiyorlar fakat işi sağlama alıp bütün belgeleri yanımıza alcaz 5,6 saat boşa sıra beklemeyelim.

İnternetten kayıt şartsa yarın gıtmenın anlamı yok cunku netten kayıtlar baslamadı. Siz askerlık belgesını e devlettenmı yoksa şubedenmı cıkarcaksınız? birde ikametgah adresınıde muhtarlıktan alcaz sanırım
    Öğrendiğim kadarıyla yarın internetten ön kayıtlar başlıcak perşembede bürodan kayıtlar.
    Geçen sene şubeden almıştım onu götürcem,ikametgah gerekliyse muhtarlıktan(ben gerekli değil die biliyorum)

aöf sıtesınde yazıyor ıkametgah istenıyor isterseniz bakın sızde
    Saçma örgüne bile kayıt olurken istemediler,lise diplomasınıda isterlermi?

• Aöf memurunun paylaşımı

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023]

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Saçma örgüne bile kayıt olurken istemediler,lise diplomasınıda isterlermi?
    www.anadolu.edu.tr
    2017-2018 Öğretim Yılı Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Kayıt Duyurusu | Anadolu Üniversitesi
    https://www.anadolu.edu.tr/duyurular/2017-2018-ogretim-yili-dikey-gecis-sinavi-dgs-kayit-duyurusu-1507034445

burada yazıyor kayıt için hangi belgelerin istenildiği

1) Adayın 2017-DGS Sonuç Belgesi (Sonuç Belgesi ÖSYM’nin İnternet sayfasından birim tarafından alınacaktır.).

2) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.).

3) Adayın T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı/T.C. Kimlik Kartının fotokopisi

4) Adayın ikametgahı ile ilgili beyanı

5) Erkek adayların askerlik durumu ile ilgili yazılı beyanları

6) 12 adet (4,5×6,0 cm) boyutunda renkli fotoğraf

istedikleri belgeler bunlar kayıt için

www.anadolu.edu.tr
    Kayıt İşlemleri | Anadolu Üniversitesi
    https://www.anadolu.edu.tr/ogrenci-isleri/ogrenci-icin-bilgi/kayit-islemleri

burada ise bu şeklide yazmışlar

Lise diplomasının aslı

Kimlik fotokopisi,

12 adet (4,5×6 cm) fotoğraf,

Öğrenci katkı payını/öğrenim ücretini ödemesine ilişkin banka dekontu,

kesin unutmayın yatırdığınız paranın dekontu bunu dgs kayıt işlemlerine yazmamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 3 Ekim 2017; 19:10:19 >

lise diplomasıda ıstıyorlar aöf de oyle yazıyor. Bunlar yazıyor:
    KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER
    1) Adayın 2017-DGS Sonuç Belgesi (Sonuç Belgesi ÖSYM’nin İnternet sayfasından birim tarafından
    alınacaktır.).
    2) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni
    tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz.).
    3) Adayın T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı/T.C. Kimlik Kartının fotokopisi
    4) Adayın ikametgahı ile ilgili beyanı
    5) Erkek adayların askerlik durumu ile ilgili yazılı beyanları
    6) 12 adet (4,5×6,0 cm) boyutunda renkli fotoğraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur5392 -- 3 Ekim 2017; 19:8:4 >
  • Aof de hep once netten kayit baslatirsin buroda bitirirsin.

aof icin daha bilgilendirme yapilmadi.orgunle karistirmayin.

Aof kayitlari okadar kasan bisi degil.tek sorun bazi bolgelerdeki yogunluklar.

• Phantom II kullanıcısına yanıt
    Süleyman demirel üniversitesinden'de tık yok. Belgeler hazır da yine de görmek lazım o kadar yolu boşuna gitmeyelim
  • CeSiN kullanıcısına yanıt
    Kayıt zamanı her yerde yoğunluk olur,en az 4,5 saat kuyrukta bekleniyor düşün,işimiz zor.

• Aöf kayıt yaptıracak arkadaşlar için bilgilendirme:

-Öncelikle internetten başvurunuzu tamamlayacaksınız.

-İşlem sonucu bir PDF dosyası indirip yazdıracaksınız. Bu belgede sizden istenilen belgeler yazıyor, yazan belgeler dışında belge götürmenize gerek yok.

-Kayıt ücretini yatırdıktan sonra büronuza gideceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Aöf memurunun paylaşımı

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023]

geçen sene yada ondan önceki seneleri bilemem ama bu sene dgs ile herhan gibi üniversiteye girecek olan örgencileri çok mağdur ettiler daha kayıt işlemi için net bir tarih bile söyleyemiyorlar sizin attığınız mesaja göre cidden işlerini düzgün yapamıyorlar kayıt işleminde istenilen belgeler bile net değil yazık bu ülkenin gençlerine

• 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.