Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    182 en düşük girdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sene puanlar acayip uçmuş fakat ya,ben istanbul üniversitesi işletme istiyordum geçen sene 7 kişi 256-269 arası almış bu sene 5 kişi 273-302 arası bu kadar artış beklemiyordum açıkçası.Gitgide dikey geçiş zorlaşıyor heralde biz iyi zamana denk geldik.
  • Arkadaslar aof kayit icin gerekli belgeler nedir ? Uni diplomasi isterlermi daha okuldan almadim diplomayi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratdem88 M kullanıcısına yanıt
    Yarın açıklanır

• 306.51687 puanla aöf iktisata 1. sıradan girmiş bulunuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaelf7 -- 3 Ekim 2017; 1:1:15 >
  • karaelf7 kullanıcısına yanıt
    Hukuk/mühendislik kazanacak puanla aöf yerleşmek 👌 bende diyorum bu kadar yüksek taban puan yapan kim diye

• Sakarya Üniversitesi bilgisayar mühendisliği ikinci öğretim bu sene puanlarda cidden artış var gibi. Şimdi kayıt telaşı var.

• Ek herleştirme için okula kayıt yaptırmamak gerekiyor değil mi ? Özet geçecek arkadaş bar mı çok makbule geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: Mojidozirikato

quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

DGS'de ek tercih muhabbeti var mı? :)

AÖF'ü eklerde yazayım diyorum.

Var tabi, ama fazla umutlanmamak gerek. Çünkü geçen yıl boş kalan binlerce AÖF Sosyoloji kontenjanını ek tercihlerde hiç ettiler.

Sonlara serpiştir diyorsun ek tercihe kalmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: asasinsov12

Ek herleştirme için okula kayıt yaptırmamak gerekiyor değil mi ? Özet geçecek arkadaş bar mı çok makbule geçer

Ek tercih hakkından sadece ilk tercihlerde hiçbir yeri tutturamamış olanlar yararlanabilir. Bir yeri tutturup da oraya kayıt yaptırmamak ek tercih hakkı doğurmaz.
  • 253 EA puanıyla yerleştik çok şükür.

• Arkadaslar ben bu aöf ü arıyorum hıcbır sekılde ulasamıyorum telefon çalmıyor bile? ulaşabılen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur5392 -- 3 Ekim 2017; 10:56:59 >
  • radko kullanıcısına yanıt
    örgün okuma imkanı olmayınca aöf ten başka alternatif kalmıyor

• Dgs ile 3'ten devam edeceğim lütfen bana kayıt için diploma veya mezuniyet belgesinin gerekmediğini söyleyin yerleştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuradan 2017 DGS taban puanlarına bakabilirsiniz http://www.universite-puanlari.com/2017-dgs-yerlestirme-taban-puanlari/
  • MeTalliCaLi kullanıcısına yanıt
    Gelisim %50 mimarlik, beykent insaat ellerimden kayip gitti kazanan arkadaslara tebrikler

• Cidden gerekenler bu kadar mı? Ne bileyim daha önce sağlık raporu vs. bir ton şey veriliyordu sanki

www.ogrisl.sakarya.edu.tr
    Sakarya Üniversitesi | Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı | Duyuru | DİKEY GEÇİŞ KAYIT DUYURUSU
    http://www.ogrisl.sakarya.edu.tr/tr/duyuru/goster/65346/dikey-gecis-kayit-duyurusu

GEREKLİ BELGELER
    - Lise Diplomasının fotokopisi.
    - Önlisans Diplomasının Aslı,
    - Önlisan Mezuniyet Not Durum Belgesi (Transkript),(İLİTAM hariç)
    - DGS Yerleştirme Sonuç Belgesinin internet çıktısı,
    - Nüfus Cüzdan Fotokopisi,
    - 6 adet vesikalık fotoğraf,
    Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve Kaynarca Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu kayıtları kendi bünyesinde, diğerleri Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığında yapılacaktır.

• Aöfen haber varmı kayıt için?

• aöf dgs kayıt tarihi daha belirlenmemiş
    https://aof.anadolu.edu.tr/kayit/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 3 Ekim 2017; 13:23:56 >
  • Merhabalar, Altınbaş Üniversitesi %50 burslu Endüstri Mühendisliği tuttu. Bilgisayar programcılığı okumuştum ne kadarı muaf olur derslerimin? Ayrıca okul hakkında bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.