Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radko

Kayıt zamanı her yerde yoğunluk olur,en az 4,5 saat kuyrukta bekleniyor düşün,işimiz zor.

Senin dedigin gibi az yerde varsa haklisin.bana ayni mesafede tonla buro var istanbulda. Evet sira oluyor ama okadar saat surmedi.suruyorsa vardir bi sikinti.ben yine izin alacagim o kesin :) yapcak bisiyok garantiye alcagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayit yenilemk icinde dgs tercih gerekiyrdu beyler kayit yenileycgm bilgielrnze ulasilamadi buroya gelin vs diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: albatros86

Hangi bolum bende marmara makineden mezun oldum. Dilekce verdikten 1 gün sonra git çıkmış oluyor

Biyomedikal.

Lise elektrik-elektronik mezunuyum,dgs'ye calisabilmek icin girebilecegim kolay bolumlere baktim,biyomedikal tam aradigim bolumdu.İyi de ortalama yaptim(3,41).Elektrik veya elektronige gitseydim heralde bu kadar ortalama yapamazdim.

Yarin ogrenci islerine ugriyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki aöf şubelerinden ''ders içeriğinin onaylı sureti'' ve ''transkriptin onaylı örneğini'' hemen çıkarabilir miyiz? mezun olunca aslını verdiler bir tek o var elimde.
  • eXPLoSioN26 kullanıcısına yanıt
    Onlar nasıl oluyor anlamadım ya,ben aöf'ten devam etmiyorum gerçi ama kayıt için istemişler,kayıt olmadan onaylı transkript ve onaylı ders içeriğini nasıl alabiliriz ki?
    Aöf ders içeriğinin onaylı suretini istemez sadece transkriptini ister,örgünde isterler ders içeriğinin onaylı suretini hangi derslerini saymaları için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene aöf için istenilen belgeler

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023]

• radko kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladınız. Örgün kazandım. Yani aöf şubelerinden istersek bu evrakları alabilir miyiz? Onu soruyorum.
    Alırsın ama şu sıralar o kadar yoğun ki saatlerce sürer

• Yav AOF kazandik ama simdi ne yapmam gerekiyor hicbir sey anlayamadim. Herkes farkli konusuyor..

• Ben de AÖF kazandım. Ancak ne yapmam gerekiyor şu an anlamadım. Net olarak belli mi ne işlemler yapacağımız ?
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    Paylaştığın ikinci link örgün eğitim için en üstü iyi oku açıl öğretim için açıklama/duyuru yapılmadı daha.

• Aof uluslararasi iliskiler geldi.Aof aradim suan kayit ile ilgili bilgi kendilerine gelmemis.Aof duyurular kismini takip edin dediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu Uni. İnşaat Müh. kazanan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Aof uluslararasi iliskiler geldi.Aof aradim suan kayit ile ilgili bilgi kendilerine gelmemis.Aof duyurular kismini takip edin dediler.

Bende AÖF Uluslararası kazandım bugün normal kayıtlar başladı ama AÖF ile ilgili bir bilgi yok hala

• Aöf sitesinde başvuru tarihi hala belli değil diyor. Bugun kayıtlar basladı ama
  • 6 Ekimden sonra başlar. Aöf önceki Dgs ile yerleşenlerden transcript istemiş internetten yükleyenlerin ki aktif olmuyormuş filan. Herkes bürolara gidiyor dün geçtim baya kuyruk vardı. Bide bunun üstüne Dgs yeni kayıtları başlatmazlar diye düşünüyorum
  • reDsbLacKSK R kullanıcısına yanıt
    internetten kayıt olmadan büroya gıdemıyormuyuz acaba? benım sonuc belgesının altında 4-10 tarıhlerı arasında kayıt yaptırın dıyor :)
  • ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    Hayır. Sen merak etme bizde o tarihleri hallederler.
  • reDsbLacKSK R kullanıcısına yanıt
    öğrenim belgesıde istiyorlarmış sanırım? öğrenci belgesımı demek ıstıyorlar anlamadım. Birdaha universiteye gidip öğrenci belgesimi alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur5392 -- 4 Ekim 2017; 9:56:12 >
  • 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.