Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (14545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
35 Misafir (1 Mobil) - 34 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349.734
Cevap
2.720
Favori
21.317.510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Benim yan hesaba da bu oldu, desteğe bu benim steamgifts çekilişimin hediyesi, neden yollayamıyorum?'' yazdım ertesi gün hesabınızı güncelledim diye mesaj geldi hediyeyi yollayabildim.


    Ana hesabımda steam pazarda kastığım bakiyeyle hediye oyun alıp nakit karşılığını alıyordum ama o nasıl olduysa fark edildi ve cüzdan bakiyesi ile yollamam banlandı. Aynı taktiği onda da denemek için çekiliş başlatıp ''bu steamgifts çekilişmin hediyesi'' diyip belki hesabı kurtarmayı deneyeceğim.


    Bir de şeyi sormak istiyorum steamgifts'i türkiyeden kullananlar pek aktif değildiler sanırım ve son dönemde (sanırım biraz sayemde) daha aktif kullanmaya ve çekiliş yapmaya başladılar sanırım.d

  • aerolona kullanıcısına yanıt
    Daha Epic'e Türkçe sürüm koymadılar. Muhtemelen bu da gelmez. Orijinal oyun aldım ama korsanı Türkçe diye oradan oynuyorum şaka gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medieval dynasty düzenli olmasa da oynuyorum hocam, beğendim de oyunu aslında. Ama bir eksiklik var nedense beni tam çekmedi içine. Belki oyunun atmosferindendir bilemiyorum.

    İlk iş my time at portia başlayacağım sonra da önerdiğiniz diğer oyunları oynamaya çalışacağım.

    Birbirinden bağımsız temalarda birçok oyuna denk geldim hepsini beğendim. Ama aradığım şey tamamının bir arada aynı konsept içerisinde ve açık dünya olarak göz doyurucu grafiklerle sunulması.

    @first9 hocam oynamayı planlıyordum ama aklımdan tamamen çıkmış. Şimdi baktım gamepass te mevcutmuş, abonelik bitmeden deneyeceğim teşekkür ederim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Çekiliş kazananlara oyunlarını bir türlü gift'leyemiyorum. 3. arkadaş ile de aynı problemi yaşadık. İlk iki arkadaşa ederi kadar item yolladım, onlar nakite çevirip satın aldılar. Böyle saçma sapan mahçupluk durumuna düştüm... Son yıllarda pek kimseye gift atmayıp kendim için çok çok daha fazla satın alım yapmışken hesabım neden böyle bir engele takılıyor anlamıyorum. Çeşitli özel günlerde bazen çevreme hediye gönderen birisiyim, bunu en son yılbaşında yaşamıştım. Desteğe mesaj bıraktım bakalım bir sonuç çıkacak mı.


    ikinci el forumunda indirimli gift satanlar bunu nasıl sürdürebilir kılıyor, hayret.


    Yaklaşık 5000 TL lik satışın ardından benim hesabım da yeni eklenen arkadaşlara gift gönderimini kapattı. Ama süre olarak 1 ay ve üstü bulunan arkadaşlara oyun giftlenebiliyor. Bir deneyin isterseniz hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar 1 kişiye Steam'den 50 TL'ye kadar seçeceği oyunu hediye göndereceğim. PM ile Steam hesabınızı göndermeniz yeterli. Öncelikli tercihim öğrenci.


    Edit: @Pesimist27 nickli arkadaşa Titanfall 2 gönderildi. Kendisi öğrenci kimlik kartınıda gönderdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD3E26E25 -- 3 Şubat 2022; 10:42:59 >
  • Dying Light 2 oldukça buglı çıkmış.From software oyunları hariç hiçbir oyunu önsipariş geçmiyorum.Cyberjunk vakasından sonra hiçbir oyuncununda güveni kalmadı.Açıkçası %30 indirim gelir 1-2 aya bir de epicten kupon patlatıp 90-100 TL’ye kapatırım Dying Light 2 yi :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    ben site üzerinden keyimi aldım çekiliş sonucu. teşekkür ederim.

  • 99+ yeni mesajınız var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Bu konu hakkında net bir bilgi yok.''Neden kısıtlama yapılıyor ya da hediye göndermenin sınırları nedir'' bu konulara açıklık getirmedikleri için kimse bilemiyor.Benim de tek bildiğim bu durumlar da desteğe mesaj atarsanız hesabınızı güncelleyip hediye göndermenize izin veriyorlar.20-25 gün süre ile arkadaşım olan kişilere de hediye gönderebilmiştim ama benim tahminimce desteğe mesaj atıp hesabı güncellediklerin de bir süreliğine kısıtlama kalkıyor.Yani örneğin 1 gün boyunca istediğiniz kadar hediye gönderebilme gibi bir durum olabilir çünkü gün için de 14-15 adet hediye gönderdiğim olmuştu.

  • Arkadaştan ben oyunu aldım. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

  • Arkadaşlar bu enpara kredi kartı ile 50 tl yükleme yapacağım ama boacompra kapalı diyor. O zaman normal mastercard ile seçip ödeme yapsam kampanyadan faydalanır mıyım? Önceden sadece boacompra yazıyordu.

  • Sanırım steam cüzdan üzerinden yapılınca sıkıntı veriyor bir süre sonra. Kredi kartıyla yapmayı deneyin birde bir daha böyle sorun olursa.

  • alınır mı yoksa director's cut mu beklemeliyim sizce?

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Quiet00 kullanıcısına yanıt
    Yeni sürüme upgrade ile daha uygun olabilir. Bence bu sürümü al.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

    Steam indirimleri bu akşam 21:00'da bitiyor, almadığınız çıkartmalar ve oyunlar varsa unutmayınDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerolona -- 3 Şubat 2022; 14:11:37 >
  • BJKBLADE B kullanıcısına yanıt

    Evet büyük ihtimalle sebebi bu. Yılbaşında, uzun süredir ekli olan arkadaşıma oyun hediye edebilmiş fakat Steam'den daha yeni ekleştiğimiz arkadaşıma yollayamamıştım.


    Yanıtları için herkese teşekkürler, destekten dönüş bekliyorum.

  • hopemd kullanıcısına yanıt

    craftopia gamepasste var hocam ona da bir bakın derim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Detroit Become Human nasıl oyundur ? Epic Games'de Cyberpunk 2077 ve Detroit Become Human oyunlarını satın almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CaptainErturan kullanıcısına yanıt
    Oyundan öte bir şey. İnteraktif bir deneyim, şaheser. O kadar iyiydi ki benzer türdeki diğer oyunları tamamlayamadım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AYNI ANDA XCLOUD VE (WİNDOWSTA XBOX GPU) OYUN OYNANIR MI?


    Şimdi denedim.


    1. yöntem HAYIR

    (xcloud + xcloud)

    Aynı anda pcde ve android telefonda xcloud denemesi:

    İkinci giren birinciyi oyundan atıyor.


    2. Yöntem EVET

    (windows yüklü oyun + xcloud)

    windowsta yüklü oyunu açtım. (final fantasy 13)

    telefonda buluta girdim. (pedestrian)

    Sorunsuz ikisi de çalıştı.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.