Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (14543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: EceliYakın , speedycihan , gomezz1903 , gomezz1903 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 23 Misafir (1 Mobil) - 25 Masaüstü2 Mobil
5 sn
349.708
Cevap
2.721
Favori
21.314.038
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • aerolona kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, napalım sağlık olsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tavukum kullanıcısına yanıt

    Battlefield 2042 ile bunu tecrübe ettiniz sanırım . 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce sızmıştı ama resmi olarak da duyuruldu. Ghostwire:Tokyo 25 Mart da çıkıyor.


    PlayStationyoutube
    "FACE THE UNKNOWN IN GHOSTWIRE: TOKYO™, LAUNCHING MARCH 25, 2022 ON PLAYSTATION® 5 – PRE-ORDER TODAY FOR BONUS CONTENT In an instant, nearly all of Tokyo’s population vanishes and paranormal Visitors from another world take their place in the streets. As Akito, one of the city’s last living humans, you must join forces with a spirit named KK to put an end to the supernatural threat encroaching on Tokyo. Ready to team up with an unlikely ally to take back the city? Pre-order Ghostwire: Tokyo today to receive the Biker and Hannya outfits and adventure in style! PLAY EARLY WITH THE GHOSTWIRE: TOKYO DELUXE EDITION Get a head start on your spirit-hunting adventure with the Deluxe Edition, bundling the full Ghostwire: Tokyo game with three days of early access* as well as the following bonus content: Shinobi Outfit Kunai Weapon Streetwear Fashion Pack NOTICE: Early access is available only for the digital purchase of the Deluxe Edition for PlayStation® 5 systems. An internet connection is required to download pre-order and Deluxe Edition digital content. "
    https://www.youtube.com/watch?v=HbGE-Uvce8Y
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Keşke tek o olsa cyberpunk u var bf si var daha da gelecek gibi. :)

  • 3,20 TL idi galiba hocam.


    Edit: @aerolona hocam yazmış zaten sonradan gördüm cevabı.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VenomSV -- 2 Şubat 2022; 21:34:36 >
  • @aerolona evet hocam ben de xbox koluna daha yakınım. Ps3 ten beri konsol kullanmadım aslında o nedenle yeni nesil kontrolcüler hakkında hiçbir fikrim yok ama eskiden ergonomi açısından da xbox daha öndeydi diye hatırlıyorum. İkisi de tablete aynı derecede uyum sağlıyor sanırım ama öncelikle bilgisayarda kullanacağım için xbox daha avantajlı gibi.

    @lyldz hocam bahsettiğiniz modeli inceledim, xbox koluyla çok benzer tasarımı var ama daha şıkmış gerçekten. Teknik detaylardan pek bir şey anlayamadım. Çok ciddi artıları yoksa bütçemi zorlamak istemiyorum çünkü tercih ettiğim satıcılarda ciddi fiyat farkı var arada.

    @MoonShine07 hocam detaylı açıklamanız için ayrıca teşekkür ederim. Dediğiniz gibi keşke şarj edilebilir dahili ya da harici bir batarya ile gelseymiş ama hali hazırda şarjlı piller kullanıyorum ve şarj aletim mevcut bu nedenle ek masraf doğurmayacak ancak merak ettiğim konu örneğin duracell AA şarj edilebilir pillerle tek şarjda ne kadar dayanır tahminen? Ayrıca şarjın azaldığını bildirir mi çünkü oyunun ortasında pat diye yarı yolda bırakması çok üzücü olur.

    Forza tarzı oyunlar oynuyor musunuz bilmiyorum ama verdiği deneyim nasıl olur acaba? Klavye mouse kullanmaktan dolayı sürüş oyunlarını bıraktım. Direksiyon hazzı beklemiyorum ama hem daha rahat hem de klavyeye göre oldukça zevkli bir oyun deneyimi hayal ediyorum çünkü.

    Zaten benim için en önemli iki nokta olan ergonomi ve tutuş hissiyatı ile wireless stabilitesi konusunda pc adına oldukça başarılı yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • güle güle oynayın :)

  • IGNyoutube
    Check out our first impressions of Tiny Tina's Wonderlands, the upcoming Borderlands first-person shooter spinoff from Gearbox. We'll be exclusively covering Wonderlands all month long as part of our IGN First editorial program, and the game will be released on March 25, 2022, for PC, Xbox, and PlayStation. #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=38xZfK05DjA
  • Horizon Zero Dawn 50 saatlik oyun diyorlar. Ben açık dünya oyunlarını abartarak uzun süre oynamayı seviyorum. Bütün içerikleri bitince mi 50 saat yoksa ana hikaye falan mı? Oynayanlar bilgilendirebilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun gibi sorular için HLTB sitesinden bakabilirsiniz. Oynayan oyuncular orada kaç saatte bitirdiklerini ekliyorlar ve site bunun ortalamasını alıyordu diye biliyorum.

  • hopemd kullanıcısına yanıt

    Benim bluetooth cihazında batarya göstergesi stabil değil hocam. Bazen %50 gösteriyor bazen olduğu değeri gösteriyor ve pil biterse çat diye gidiyor tam da söylediğiniz gibi. Bim pillerinde 15 gün çok rahat gitti, Duracell 1300 mah pillerle yoğun kullanımda 6 - 8 gün civarı gidiyor.


    Forza Horizon'da oldukça keyifli. Özellikle FH5'de tetiklerdeki titreşim de aktif oluyor. Frene bastığınızda veya topraklı yollarda gaza bastığınızda tetikler ayrıca titreşiyor ve hoş bir hissiyat. FH4'de böyle bir şey yoktu.

  • D. kullanıcısına yanıt

    Bu yıl beklediğim oyunlardan biriydi  

  • Şimdi ekşide denk geldim, Skyrim severler için sağlam bir moddan bahsetmişler. Hatta mod demek yanlış olur, yeni bir oyun resmen yazmışlar Kütüphanede Skyrim ya da Special Edition varsa ücretsiz ekleyebiliyorsunuz. Black Mesa’nın başarısını düşününce bir şans verilebilir.

    https://store.steampowered.com/app/933480/Enderal_Forgotten_Stories/

    İlgisini çeken olur belki, şuraya bırakayım. Ben Skyrim’e her başladığımda yarıda kaldı, umarım geniş bir zamanda bitireceğim ama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 2 Şubat 2022; 22:47:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MoonShine07 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, pil ömrü gayet iyiymiş. Elimde bir çift 1300mah bir çift de 2500mah duracell AA şarj edilebilir pillerden var. Sanırım ek masrafa gerek yok. Yardımınız için tekrar çok teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopemd -- 2 Şubat 2022; 22:49:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece ana hikayeden ilerlerseniz her oyunda olduğu gibi o kadar sürmez fakat yan görevlerle birlikte oyunun Dünyasını keşfederek oynarsanız o zaman 100 saatide bulur. Ben ilk oynayışımda tüm içeriğini ek paketle birlikte 76 saatte bitirmiştim. Bu nedenle oyun sürenizi tamamen oynayış tarzınız belirler.  

  • hopemd kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam.

  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Çok güzel bir mod; hikâye ilgi çekici ve görseller orijinal oyuna göre çok daha iyi. Skyrim'i oynayıp beğenen herkese öneririm. Oyunu tüketmiş ya da dünyasına kendini kaybedecek kadar tutmamış arkadaşlar bir göz atsın. 13-16 gb arası bir boyutu vardı galiba.


    Temel oyuna göre daha iyi bir İngilizce istiyor bu mod, intermediate yeterli olacaktır.

  • MertGunesus kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla online olarak steam hiç bir oyuna izin vermiyor. Sadece co-op oyunlar hariç...

    Mesela Ubisoft oyunlarından örnek vereyim. Ubisofttan oyun aldınız indirdiğiz, online çalıştırıp kapatınız. Sonrasında offline olarak her açtığınızda oyun çalışıyor. Tabii bu arada oyuna gelen update , sanırım şifre değişikliği gibi durumlardan etkilenmiyorsunuz. (Denuvo çalışma ve ubisoft drm sanırım bu şekilde işliyor.)

    Sanıyorum ki, Origin de durum çok farklı değildir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chernobylite sahiplerine 21 Nisan'da ücretsiz PC Enchanced sürümü geliyormuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerolona -- 2 Şubat 2022; 23:31:5 >
  • Epic ten kuponu hangi oyuna kullansam diye büyük kararsızlık yaşıyorum. God of war, humankind, dying Light 2 ve pathfinder wrath of the righteous arasında kaldım. Tür olarak farklılar ama bilemedim hangisinde kullansam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.