Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (14238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: akakom Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir - 20 Masaüstü
5 sn
364.537
Cevap
2.825
Favori
23.715.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
603 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Forspoken ben vasatım diye bağırıyor resmen, zaten 700 e almayacaktık da ancak gamepass e gelirse bakılır.

EDIT: Yanlış anlaşılma olmasın yeni video bu. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Gameplay videosu

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]DevolverDigitalyoutube
    Coming to PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S/X, Xbox One, and Game Pass in 2022. https://www.trektoyomi.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=q4Dyrl7dVbo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 13 Aralık 2021; 19:13:31 >

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • An itibariyle Cs go envanterimdeki Bütün kasalari satarak 410 tl

God of war + Crusader king 3 satin aldim :D Bu hiç aklima gelmemişti . Umarim Cs go'yu raflarda bekletenlere bilgi mesaj vermiş oldum :)

Kasalari hizli şekilde satmak istiyorsaniz , Endüşük Fiyati 4.55 ise 4.54 olarak yapmaniz gerek otomatikmen satiliyor zaten :) alicisi cok.

Not : Crusader King 3 İade ettim , Oyun cok agir ,zaman ayiramayacak kadar yogunum . Elimde mevcut oyunlar var şimdilik , İlerleyen yillarda tekrar alacagim elbet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 13 Aralık 2021; 20:20:58 >

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]Ubisoftyoutube
    There is more to come on Assassin's Creed Valhalla… Set a reminder and tune-in on Monday 13 December 9 AM PDT / 6 PM CET to know more!
    https://www.youtube.com/watch?v=1wiclO4a60A

https://www.epicgames.com/store/en-US/p/assassins-creed-valhalla--dawn-of-ragnarok

• keremec kullanıcısına yanıt

Souls oyunlarının hikayesi değil lore'u olur. Onu da zaten item açıklamalarından okuyarak anlamamızı beklerler. Souls oyunlarına yüzlerce saatimi harcadım, kaç tane lore videosu izledim. Otur birini anlat desen anlatamam. "Dünya kötüye gider, tanrılar kötüye gider, sen isimsiz kurtarıcı olarak tanrıları yener dünyayı kurtarmaya çalışırsın."

Bence gereksiz bir endişe.

Fiyatı üzdü :\ Bari season pass içinde olsaydı gold alınca içinden çıkardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şöyle bir şey de çıkmış. Hemen Odyssey indirelim o zaman 😁

Ultimate edition varsa ona dahil oluyorndeğil mi her dlc. Bu ubisoftun para aşkı olmasa varya büyük işler yapacak firma da işte nasıl bir pislik şirketse (yöneticileri sanırım) düz yolu bulamıyorlar bir türlü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

steam e iade açtım teşekkürler :)

• Yok hocam genelde o pakette gold pakete ek olarak kozmetik eşyalar gelirdi oyun içinde daha iyilerini buluyoruz diye gold alır geçerdim bunda da öyle yapacam sanmıyorum bunu da dahil edeceklerini.

33 tl de iyi fiyat ama

geçen bedava verildi sadece ana oyun değil goty sürümmüş beleş olan. ehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 13 Aralık 2021; 21:17:30 >
  • Mortal kombat 11 ultimate aldım, 3 gün sonra Epic ilk olarak bunu bedava dağıtır :)

# Nancy Botwin #
  • r0ket kullanıcısına yanıt

Artık değil içiniz rahat olsun Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Logitech Z120 KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
  • imjohnnystark kullanıcısına yanıt
    Saçma olmuş o zaman normal oyunun 2 katı para istiyorlar üzerine ilerde çıkacak genişleme paketlerini vermiyorlar mı? Saçmalık tamamen ama bir bekleyelim belki verirler. (gerçi yok ultimate 260 küsür tl şu anda o parayı etmez kesinlikle)

Biraz bakındım. Ody ultimate 128 tl olmuş inşallah ubisoft bir kupon verirse şu oyunu 68 tl ye alırım. Tahminimce 1 sene içinde valhalla da bu fiyata düşmesi lazım indirimle tabi fiyat güncellemesi gelmez ise gelirse fiyatın uçması lazım çünkü oyunları diğer firmalara göre çok ucuz. Bu yüzden kupon verirlerse Odyssey i bekletmeden almayı planlıyorum. İlerki zamanda da valhallayı standartı 65 tl civarına düşerse alırız inşallah.

Hocam benimde almak istediğim çok oyun var ama hepsini 3-4 ocakta almayı düşünüyorum. Amazon ve epic bedavaları ayrıyetten vodofone ve fastpay sayesinde 450 tl ile steam indirimlerini bekliyorum. Şu zamanda bence oyun almak mantıksız. Az daha sabredin 15 20 gün sonra toplayacaz ne varsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzant -- 13 Aralık 2021; 21:15:6 >
  • Odyssey gold paket alın yeterli ultimate içinde gelen kozmetik eşyalar o kadar kaliteli değil dediğim gibi oyun içinde daha iyileri geliyor. Valhalla gold alma planım var ama bakalım epik veya ubisoft kuponlu dönem yapsa iyi olurdu özellikle ubisoft tekrar yaparsa güzel olur standart ile season pass ayrı ayrı kuponlu alıp daha uyguna gold paketi kaparız.

Oraya gelse bile standart olur rahat olun ☺ ben de zamanında premium olanı almıştım geçen indirimde ultimate yükseltme paketini de aldım niye aldım bilmiyorum ama yıllardır oyunlarda Scorpion ile oynarım sadece diğerlerine bi türlü ayak uyduramıyorum hoş bundan önceki oyunda Triborg da efsane idi.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  kesin steamden aldığım oyunların epicde bedavaya olmasını çok gördü bu gözler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 13 Aralık 2021; 21:38:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.