|
Dijital oyun mağazalarına Türkiye’de temsilci bulundurma zorunluluğu geliyor (5. sayfa)
-
-
Bence türk milletinin sınırlarını zorlayıp test ediyorlar, limitleri ölçüyorlar, düdüklü tencere misali ellerinde kalabilir patlak şekilde. Bu kadar yasak sansür baskı hayra alamet değil
-
yani şaşırdık mı , oha şaşırdım
_____________________________ Diablo III En Kral Klan ... DoBaLaK
CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play | -
şu yorumlara bakınca zaten gençliğimizin nereye gittiğini biraz olsun görebiliyorsun. bilinçsiz bir topluluk oluşuyor. devletine karşı oyun platformunu savunuyor adam. kimse demiyorki bu ülkede satış yapıyor. temsilcisi olmalı biz koca bir devletiz. yazık gerçekten size
-
Ülkenin gidişatından dolayı, sonraki nesilde, PS6 yerine PC'ye dönmek zorunda kalmaktan çekiniyordum. Bu haberden sonra bunun gerçekleşeceği belli oldu.
Microsoft dışında kimsenin öyle bir temsilcilik açacağını sanmıyorum. Bu durumda, oyun oynamanın tek yolu, PC'deki Xbox Store veya malum yöntem olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
I'll get all the memory chips. You'll be left with skyrocketing RAM and SSD prices. And AI slop. -
sanki her şey düzgün güllük gülistanlık , cinayet işleyen 2 gün sonra dışarıda , kanunsuzluk ülkede kol geziyor her şey düzelmiş de savunduğun şeye bak , her şeyde bir kısıtlama bir engelleme var yakında nefes alamayacak duruma geleceğiz , oyun platformuna karşı devletini savunmuyor , vatandaş o kadar bunalmış ki artık her şeye isyan edecek duruma gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 30 Ocak 2026; 16:47:18 >_____________________________ Diablo III En Kral Klan ... DoBaLaK
CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play | -
Bu kadar baskı, bu kadar kısıtlama... Kuzey Kore miyiz, Taliban yönetimindeki Afganistan mıyız. Yeter artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Özellikle yeni GTAyı bekleyenler varsa boşuna beklemeyin çünkü satın alamayacaksınız demektir bu. Oyun platformları temsilcilik atadıktan sonra devlet her oyun için denetleme yapacak. Şiddet içerikli oyunlar Türkiye pazarında satılamayacak.
_____________________________ 2025 Volkswagen TAYRON Elegance -
Steam 20 senelik bir platform 20 senedir nerdeydiler şimdi değişen ne oldu ? 20 senedir giden paraları niye merak etmediler ??
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Öncellikle yazdıklarınızdan hiç bir şey anlamadım. Türkçenizi düzeltirseniz sevinirim. Kişisel bir eleştirimi yaptınız yoksa toplumsal bilinçten mi bahsettiniz anlamadım? Çok anlamsız şeyler yazmışsınız.
Doğrusu şu şekilde olacak; Öncellikle senin gibi cahillerden kurtulur, düşünen, okur - yazar ve medeni bir bireye dönüşürseniz yöneticilerde kendiliğinden değişmiş olacak. Neden devletimiz Avrupa ülkeleri gibi değil acaba? Avrupa insanı gibi medeni olamadık diye neden kendinize bunu sormuyorsunuz? Bu şekilde yazılmalı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 30 Ocak 2026; 16:43:36 >_____________________________ KURGUCU: Edius, Adobe Premier, Adobe After Effect, Adobe Photoshop , Adobe Fireworks...
SİSTEM: AMD Ryzen 7600 İşlemci - Arctic Liquid Freezer II 240 sıvı soğutma -MSİ B650 Tomahawk Anakart - GAINWARD RTX 4070Tİ PHOENIX Ekran kartı- Kingston Fury Beast 32 GB(2x16) DDR5 6000 MHz CL36 Ram - MSI MPG A850G PCIE5 850W + GOLD Power Supply - Samsung 970 Evo 512GB M.2 - Kingston Fury Renegade 1 TB ( 7300 -6000) Soğutuculu 1TB M.2 - ASUS TUF GT 501 KASA - ASUS TUF GAMING 27" VG27AQ1A 170Hz monitör... -
Seçimden medet ummanızı anlıyorum ancak bu topraklardan malesef çok şey bekliyorsunuz bence. Geçtiğimiz seçimde deprem oldu, seçimle arasında 3 ay gibi bir zaman var ve tablo ortada. Üstelik şimdinin sıkıntıları o zamanda çekiliyordu. Sakın bu halka bu açıdan güvenmeyin.
_____________________________ Anakart : Asus Rog Strix B550-F Gaming İşlemci : AMD Ryzen 5 5600X
Ekran Kartı : Asus Tuf RTX 3070 Ti
RAM : Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000MHz
Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11 -
Tipik Ortadoğu kafası baascı larda böyleydi
-
Deprem zamanı Twitter'ı yasaklayıp insanların canını aldılar, yetmedi televizyona çıkıp tuttukları defteri açmakla tehdit ettiler patladı mı? Ekrem İmamoğlu olayında halkın seçim özgürlüğünü elinden aldılar, hangi günü bekliyor acaba bu patlama olayı? Patlayacak olsaydı şimdiye 40 defa patlardı. Geçin bu işleri, hiç ümitlenmeyin.
Yanlış anlaşılma olmasın size hiçbir lafım yok, sadece soruyorum daha ne olması lazım? Ben de merakla bekiyorum.
_____________________________ -
Discord temsilcisi lazım. Aylardır kapalı kimsenin umrunda değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 9 seneyi geçiktir oynuyorum 9 sene daha olsa yine oynarim :) Metin 2 UK Corum Server Blue Kingdom(Mavi Bayrak) TURKIYE guildi 98 level Blade Ninjaydi şuanda Okçu yaptım (1Number) full pvp p skills 105 level Weaponory Sura ( Seekerr) full pvm p skils 90 level Weaponory Sura ( LYCAN) blade armour swirl finger P ve fear g1 90 level Dragon Shaman (isyan) buffer Metin2 UK kayıt olmak için aşagidaki linkden olabilirsiniz.http://www.metin2.co.uk/landing/?f=DKAM7FUCNQ -
Arkadaşlar şimdi aklıma geldi. Biraz saçma gelebilir ama bu uygulama ev gençlerini iş evlilik hayatına yönlendirmek için yapılıyor olabilir mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hayırlı işler yıllardır satın aldıgımız oynadıgımız oyun platformlarına da kısıtlama gelirse hic sasırmam artık bu ülkede bizim insanımız onu da kabullenir gecer gider yazık...
-
Oyun oyun dediniz oyduk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör -
Şu dünyada Siyasal İslamcıların dokunup da bok etmedikleri hiçbir şey yok, bakın sadece Türkiye'den bahsetmiyorum durum çok genel, siyasal islamın olduğu her yerde böyle. Ortadoğu boşuna bok çukuru değil. Sahte diplomalı, sığ, bilgisiz bağnazların dünya gerçeklerinden kopuk, vatana millete faydasız tiplerin yine hiçbir bok bilmedikleri alanda yine ülkedeki pekçok insanın zararına sebep olacak aptalca kararlar göreceksiniz. AKP şu ülkede belki de en ucuza gerçekleştirdiğiniz video oyunu hobinizin de içine sıçacak, geçmiş olsun. Bu iş online oyunculuğu epey bitirir gibime geliyor. Öteki türlü single player oyunlar VPN ile alınır veya belki korsan oynanır. Korsan oyunculuk yaygınlaşır belki yine. Ya iyi ki Steam hesabımda böyle oyun kütüphanesi yoktu yoksa sinir harbi yaşardım yeminle. Gerçi PSN'de var ama büyük bir kütüphane değil neyse ki. Ey AKP'liler sövülüyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Rusya'da olan bir topyekün Steam yasağının farklı bir versiyonunu yaşayacağız bu kesin. Bu malum parti yasakları önceden yoklayarak çıkartıyor, misal discord yasağı geldi geliyor vs. konuları ve medya haberleri sonrası yasaklandı ve hala kapalı.
Bence en kötüsüne hazırlanın derim, kredi kartı alımları da dahil tamamen alıma kapalı bir yapı çok yakında uygulanacaktır. Artık vpn ile Steam girip oyunları gift veya ciddi bir komisyon ile (Rusya tarzı) hesaba ekleme dönemi başlıyor. Olurda temsilci kabul eden firma çıkarsa, bu dikta yönetim kafasına göre her oyuna (GTA 6 vs.) yasak ve satış engeli de getireceğine adım gibi eminim.
Ben kendi adıma yurt dışı kredi kartı ile usa paypal hesabına geçip (çevrem sayesinde) steam usa hesabı açıp, tr steam hesabımı aile paylaşımı ile ona bağlayıp yoluma devam ederim. Tabi artık vpn kullanımı da bant daraltması yüzünden zorunlu bir ihtiyaç olacak, bu yüzden grup bazlı kaliteli vpn alımı artık şart oldu.
Peki bunların bitmesi için ne yapılmalı; bu parti ve yandaşlarını hayatınızdan tamamen çıkarın ve seçim dönemi (tabi hilesiz bir seçim olur ise) oyunuzu kime atacağınızı iyice bir düşünün, gerekirse mezara girecek yaşa gelmiş büyüklerinizin oylarının bile, bu partiye gitmemesi için baskı yapın.. Bunun haricinde sokak bazlı tepkilerde var ama bunun ulu orta nette açıkça söylemek; bu aşırı demokratik ülkede ne yazık ki başımıza iş açar..
şu noktadan sonra bencede internetin kapatılması daha makul olur. gerek yok postayla haberleşelim televizyondan haberlerimizi izliyelim, bir yere giderken navigasyon yerine esnafa soralım abi şurası neresi diye, yani bu kadar olumsuz durum varken interneti kabul edilebilir ve kullanılabilir olarak görmüyorum. bu şekilde internet verilmesin kaldırın abi kesin okyanustan tr kablolarını dc olalım.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt