< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Digiturk Modül [ANA KONU] (170. sayfa)

-
-
4k yine soluk ama 3’ten daha net
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
City Spurs maçında 4k’da renkler ciddi anlamda soluk ama kalite olarak bein3’e göre bariz fark var ama tabi yine de 4k ile uzaktan, yakından alakası yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Orijinal 4K yayın İngiltere tarafından HDR'li olarak geliyor muhtemelen. beIN ise yayını doğru işleyemediği için ortaya soluk bir görüntü çıkıyor.
-
Orjinal olarak hangi kanal veriyor acaba?
Ben aldıkları yayın kaynağının da 4k oluğunu düşünmüyorum, bilmiyorum 4k haricinde 1080p verilen bir yayın varsa oradaki kaynaktan alıp upscale yapıp veriyor olabilirler.
-
TNT Sport Ultimate
Hocam dediğiniz durum olsa beIN Sport 3 kanalında yayının biraz daha kalitelisini izleriz ama renklerin bu şekilde solukluğı genelde HDR kaynaklı oluyor.
Evet soluk renk olması HDR ile alakalı bir durum
Aynı solukluk Fenerbahçe maçında da var renkler iğrenç duruyor bunların yapacağı işin ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markowic -- 23 Ağustos 2025; 21:28:6 >
Fenerbahçe maçında da berbat sarı filtre var 4K’da. Küfürsüzlük çok zor şu firmaya…
Sarı, grimsi bir filtre var kesinlikle bu şekilde izlenmez 77’den izliyorum ben
Şu an 4k kanalda fener maçında da bir renk sorunu var renkler soluk ve hafif sarıya kaçıyor komple bozdular kanalı sanırım.
4k kanal için para verdik izleyemiyoruz ne güzel iş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Ağustos 2025; 22:20:43 > -
Arkadaşlar maç ve futbol izlemediğimden soruyorum. Bu maç kanalları D-Smart'ta yok mu? Onlar en azından D-Fix'in reklamını yapıyorlar, Digiturk gibi modülü saklamıyorlar. Varsa 4K değil mi veya orada da sarı mı? Merakımdan soruyorum.
-
Yayın ihalesi diye bişi var hangi platform alırsa o yayınlar, yıllardır süper lig ihalesi digitürk'te ve öyle devam ediyor ne verirlerse onu izliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Ağustos 2025; 21:43:37 > -
Ben maçı beinconnectten açtım bitrate olarak modül bein 1’den çok daha iyi sözde 4k diye verdikleri yayınla aynı hemen hemen
Evet Digiturk yine iş başında
Bein 1 bilemem ama cakma 4k yine HEVC codeci ile yayinliyor, yani 10 olsa bile, “normal” kanallarin 15-17 mbite denk diyebilirsin (h.264).
Su sari filitreyi kaldirdilar galiba bu arada
Evet düzeldi şu an.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X