Şimdi Ara

Digiturk Modül [ANA KONU] (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.417
Cevap
94
Favori
224.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence oyledir, digi 4k kanali bein 3e gore 1-1,5 saniye onden geliyor. Normalde ayni oluyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4k yine soluk ama 3’ten daha net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • City Spurs maçında 4k’da renkler ciddi anlamda soluk ama kalite olarak bein3’e göre bariz fark var ama tabi yine de 4k ile uzaktan, yakından alakası yok

• markowic kullanıcısına yanıt

Orijinal 4K yayın İngiltere tarafından HDR'li olarak geliyor muhtemelen. beIN ise yayını doğru işleyemediği için ortaya soluk bir görüntü çıkıyor.

• Mr.Lucky kullanıcısına yanıt
    Orjinal olarak hangi kanal veriyor acaba?

Ben aldıkları yayın kaynağının da 4k oluğunu düşünmüyorum, bilmiyorum 4k haricinde 1080p verilen bir yayın varsa oradaki kaynaktan alıp upscale yapıp veriyor olabilirler.

• DGrayMan kullanıcısına yanıt
    TNT Sport Ultimate

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz durum olsa beIN Sport 3 kanalında yayının biraz daha kalitelisini izleriz ama renklerin bu şekilde solukluğı genelde HDR kaynaklı oluyor.

Evet soluk renk olması HDR ile alakalı bir durum

• Aynı solukluk Fenerbahçe maçında da var renkler iğrenç duruyor bunların yapacağı işin ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markowic -- 23 Ağustos 2025; 21:28:6 >
  • Fenerbahçe maçında da berbat sarı filtre var 4K’da. Küfürsüzlük çok zor şu firmaya…

• Sarı, grimsi bir filtre var kesinlikle bu şekilde izlenmez 77’den izliyorum ben

• Şu an 4k kanalda fener maçında da bir renk sorunu var renkler soluk ve hafif sarıya kaçıyor komple bozdular kanalı sanırım.

4k kanal için para verdik izleyemiyoruz ne güzel iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Ağustos 2025; 22:20:43 >
  • Arkadaşlar maç ve futbol izlemediğimden soruyorum. Bu maç kanalları D-Smart'ta yok mu? Onlar en azından D-Fix'in reklamını yapıyorlar, Digiturk gibi modülü saklamıyorlar. Varsa 4K değil mi veya orada da sarı mı? Merakımdan soruyorum.

• Alphonsus kullanıcısına yanıt

Yayın ihalesi diye bişi var hangi platform alırsa o yayınlar, yıllardır süper lig ihalesi digitürk'te ve öyle devam ediyor ne verirlerse onu izliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Ağustos 2025; 21:43:37 >
  • Ben maçı beinconnectten açtım bitrate olarak modül bein 1’den çok daha iyi sözde 4k diye verdikleri yayınla aynı hemen hemen

Evet Digiturk yine iş başında

Bein 1 bilemem ama cakma 4k yine HEVC codeci ile yayinliyor, yani 10 olsa bile, “normal” kanallarin 15-17 mbite denk diyebilirsin (h.264).

• Su sari filitreyi kaldirdilar galiba bu arada

• Murat23070 M kullanıcısına yanıt

Evet düzeldi şu an.

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.