Şimdi Ara

Digiturk Modül [ANA KONU] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ultraslan1993. , fr5kan , lestet , lestet Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.412
Cevap
92
Favori
223.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni alınan modüllerde beın sports kanallarının şifresini çözülmediğine dair bir bilgi var mı.. denizli'deyim. 2 gün önce müşteri hizmetlerine kutumu verip modül almak istiyorum diye kayıt açtırdım. Dün servisten bir arkadaş aradı elinde modül olduğunu istersem gelip takacağını. Ancak tüm modüllerde sorun olduğunu beın sports şifreli kanallarının şifresini çözülmediğini söyledi bana.. öyle bir şey var mı yoksa modül takmamak için mi yapıyorlar anlamadım. Yeni modül alanlar bilgilendirebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultraslan1993. U kullanıcısına yanıt

Kutu vermek için sallamışlar öyle bir şey yok. Sadece digitürk türksat'ta frekans değişikliği yaptığı için eski frekansı kullananlarda yayın problemi oluyor onun da modülle ilgisi yok tkgs kullanılmıyorsa yeni frekanslar manuel olarak taratılmalı, önceki sayfalarda epey konuşuldu.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Hatta kendi evinde bile model olduğunu kendisi bile bein sports kanallarını izleyemediğini söyledi bana.. eğer böyle bir şey yoksa tekrar kayıt açtırıp modül isteyeceğim..

Servislerde yalan boldur ha tabi beceriksiz de olabilir bahsettiğim frekans konusu nedeniyle.

Digiturk kurumsal bir firma. Böyle birşey e nasıl müsaade ediyor. Aklım almıyor. Denetleme nasıl yapılmaz para kazandıgı müsteri magdur oluyor.

• arkadaşlar merhaba
    daha önce soruldu mu bilemiyorum sorulduysa affola

şimdi ben modüllü üyeyim. Tv 55B7 OLED LG. modülü takıp izliyorum sorun yok ama birde bende 4k uydu alıcı var. CI modül girişi yok sadece kart girişi mevcut yani çipli kartın gireceği yuva mevcut.

Bende modülün içindeki kartı çıkarıp 4k uydu alıcımdaki kart okuyucuya taksam kart çözer mi yayınları?

4k ve HD kanalların görüntü kalitesi daha iyi olacak mı onun için denemek istiyorum.

• ahmet.atr A kullanıcısına yanıt
    CI modül girişi yoksa sadece kartı takıp izleyemezsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmet.atr A kullanıcısına yanıt

Kart modüle veya uydu alıcıya eşli olduğu için farklı bir cihazda çalışmaz.

Tam aksine zaten kurumsal firma olduğun için durum böyle. Kutu üzerinden daha çok kâr elde ediyorlar. Ayrıca Next gibi firmalarla anlaşmaları oldukları için olabildiğince kutu vermek zorundular. Kutuda arıza olabilecek bir sürü parça var, bu parçaların tamir maliyeti çok ucuz, ama sırf servis ücreti üzerinden büyük bir kâr yapıyorlar.

Biz modül istiyoruz, kutu diye inat ediyorlar, sonra biz iptal ile tehdit edince anca tamam diyorlar. Ama gel gör ki servis çalışanı size uğramadan beş dakika önce telefonla arayıp "Modül yokmuş kutu getiriyom haa" diye laf ediyor. Niye? İşlerine geliyor kutu çünkü. Sonra bunu kabul etmeyince merkez servisi ateş altına atıyor, "Biz modül dedik siz niye müşteriye kutu götürdünüz diye?".

Ben buna şüpheli bakıyorum şahsen. Bir yandan merkezin kutu dayattığına, servislere modül vermeyin diye emir verdiğine inanıyorum. Yani merkez ve servis işi birlikte yürütüyor. Bir diğer yandan ise servislerin kafalarına göre kutu kurulumu sırası ekstra nakit elden ücret çıkarmak için tamamıyla merkezden bağımsız ve habersiz yaptıklarına inanıyorum. Hangisi doğru karar veremedim daha.

Ama şu kısım kesin, modül vermemekte çok inat ediyorlar.

Kurumsal firmanın beyaz yaka üst yöneticileri eğer kutu kârı olmazsa Fethiye'de, Bodrum'da motoryatta keyif yapamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphonsus -- 22 Ağustos 2025; 18:56:3 >

• peki hocam ara bir aparat parça vs. var mı dönüştürücü olarak kullanabileceğimiz?

Yani CI+ to USB veya kart okuyucu gibi

• Digitürk hatasından dönmüş sarımsı filtreyi düzeltmişler

Digiturk Modül [ANA KONU]

• YAHYAADAM LDPN1 Y kullanıcısına yanıt

Sarı renk sorunu 4k kanaldaydı diye hatırlıyorum.

Hocam valla bende normal yayındada böyleydi

• Yanlız ciddi kalite artışı var. Göztepe maçı 4K gibi maşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugün bana böyle bir sms gelmiş ama nedir tam olarak ?
    Modülde süper lig , ing , fransa ligi ve F1 olan paketi alıp 4k paketini açtırmıştım. bu tam olarak nedir ?

• saameet_06 S kullanıcısına yanıt

Taahhüt yenilemede yada yeni aboneliklerde 1-3 veya 6 ay yıldız dolu paketini hediye veriyorlar, hediye süresi dolmadan önce sms ile bilgi veriyorlar yıldız dolu paketinde film dizi kanalları falan var maç yayınları dışında.

anladım film dizi ise çokta önemli değil teşekkürler

• Twitterdeki Kim Anlatiyora gore digi 4k kanalindaki spiker, bein 3tekinden farkli biriymis. Enteresan…

• City Toth maçında görüntü şovu var.

• Murat23070 M kullanıcısına yanıt

o zaman ikisinin kaynak yayını farklı mı senkron sorunu olmasın diye mi öyle yapılıyor ki

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.