< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Digiturk Modül [ANA KONU] (171. sayfa)

-
-
aynen filtre kalktı. şu an iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar normalde 4k kanalında yakın çekim kalitesi iyiyken geniş açı kamerası bozuyordu. FB maçı ile birlikte geniş açı kamerası da düzelmiş geldi bana doğru mu görüyorum yoksa zaten böylemiydi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saameet_06 -- 23 Ağustos 2025; 23:5:13 >
Kullanılan kameraya göre değişiyor, birden fazla çekim ekibi var kameraları da farklı.
-
En azından Büyüklerin maçlarında şu genel kaliteye okeyim ben hocam.
3 büyüklerin maçı ve özellikle derbilerde kalite epey artıyor kameraların büyük kısmını 4k getiriyorlar, yayın bitrate'i bile yükseliyor geçen sezon fenerbahçe galatasaray derbilerinin görüntü kalitesi efsaneydi keşke her maç böyle olsa ama nerdeeee.
-
4k kanal aboneliği ne kadar beyler? açtırmaya değer mi? ligin başından beri 4k yayınlarda iyileştirme varsa açtıralım mı?
-
Arkadaşlar digitürk ben evde yokken 15 yıllık kutu bırakmış modül istemiştim. Kanal sırası değişmemesi benim için büyük sorun. Bunu modüle çevirmemin bir yolu var mı acaba
Servis ücretini öderseniz ve ellerinde modül varsa elbette mümkün.
-
Modüllü üyeler için aylık 9 TL yıllık peşin ödemede 90 TL. Bir aylık açtırıp denemeni tavsiye ederim, beklentini karşılamazsa iptal edersiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet servis ücreti istiyorlarmış bende kökten kapattırıyorum
Ts antalya maci 4kda cok iyi, simdiye kadar en iyi yayin gibi
Şu an maç var 4k ancak şifreli kanal uyarısı alıyorum neden olabilir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absfr -- 24 Ağustos 2025; 20:4:7 >
4k kanalını açtırmış mıydınız?
-
Maalesef kayseri gs maci, ts antalyanin yarisi kadar etmez goruntu kalitesi olarak
hocam büyük ihtimalle 4 büyüğün kendi evindeki maçları yüksek kaliteli olacak deplasman olmayacak. eskiden haftada 1 maç yüksek kaliteliydi.
dakika 6.45 de kalite mi yükseldi bana mı öyle geldi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X