Başka bir kullandigim harici uydu alici var onun modul girisi de var orda calisirmi ? Yoksa direk tv girisinden mi calisir ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digiturk Modül [ANA KONU] (167. sayfa)

-
-
Modül girişi olan uydu alıcısına da takabilirsiniz modülü.
-
aynen kral bende oyle yaptim, su an hollandada sorunsuz calisiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlara kaçak yayın, herşey müstahak.
Perşembe günü üyelik başvurusu yaptım. 299 TL kartlı olan yerden, Cumartesi günü net olsun diye burdaki Digitürk bayisine gittim orasıda sizin bölgeyle uzaktaki x Digitürk ilgileniyor diye trafikte 1 saat yol gittim şubelerine(telefon açılmıyordu.) oturdum durumu anlattım modül gerektiğini daha önce Digitürk'ü görüntü kalitesi ve kutu yüzünden bıraktığımı ilettim. Modül var mı diye yan masadaki arkadaşına sorduğunda eliyle modülü çıkartıp var var hallederiz dediler. Bugün öğleden sonra kuruluma geldiler arkadaş bende hiç sormadım etmedim televizyon antenini söktü sonra bir baktım ki çantadan kutu çıkartıyor!
anlattım durumu şubeyi aradı, şubede benle cumartesi günü konuşan arkadaş modülü çıkartıp eliyle sallayan arkadaş diyor ki; Digitürk modül kurulumunu kaldırdı artık sadece kutulu üyelik yapılacak. Sinirlendim kalsın istemiyorum diyip gönderdim evden.
Siz dalga mı geçiyorsunuz? trafikte git gel 2 saat yol gidiyorum, eliylen bana modül sallıyor bak var diye sonra kutu getiriyorlar. birde yalan söylüyorlar. Digitürk'ü aradım haberleri yok bizim öyle talimatımız yok diyorlar. İnsan aklıyla dalga geçiyorlar
Daha komiği şikayet için kayıtlı telefondan Digitürk'ü arıyorum yoğunluk diye suratıma kapatıyorlar başka üyeliksiz numaradan yeni kurulum hattına bağlanıyorum 1 dakika sürmüyor. Şirket kalitesi burdan belli. Gerçi daha maç özetini bile 4k veremeyen çamur gibi 2012'den kalma kameralarla çekim yapan şirketten ne beklersin?
EDİT: Bilen bir kişi gerçekten söylesin şu Digitürk'ün modül alerjisi niye var? daha mı maliyetli o ufacık parça koca kutu ve kumandadan. yoksa amaçları kutulu üyelikten 4k aldırtıp hem çanak kurulumundan para tokatlamak hem aylık ücretten mi tokatlamak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehan09 -- 18 Ağustos 2025; 16:15:25 >
-
Modül konusunda asla bir standartları yok. Ben de Trakya bölgesinde 2 yerde 3 senedir denedim, yok bir türlü vermiyor adamlar. "İsterseniz iptal edin başvurunuzu" aşamasına kadar getiriyorlar işi. Başka bölgelerde, forumdan arkadaşlar da yazıyor işte tek seferde alıp gidiyorlar.
-
Kurulum günü için beni dün aradılar yarın müsaitseniz gelelim dediler. Müsaitim ama Modüllü üyelik istiyorum kutu istemiyorum ben dedim. Bugün kuruluma gelecek arkadaş elimizde modül yok kutu var dedi. Ben kutu istemiyorum dedim modül yoksa iptal edebilirsiniz dedim. Bir merkeze sorayım dönerim size dedi. 1-2 saat geçmedi modül işini hallettik dedi 15 dakika sonra geldi kurulumu hallettik. Konum Sakarya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıldız dolu paket içeriğinde gösteriyordu
Bu genel müdürlüğün değil servislerin halt etmesi. Günlerce uğraştırdılar, modülle gelen çocuk telefonda nerdeyse yalvardı kutu kurayım diye, modülde hep sorun çıkıyor sonra servis ücreti verirsiniz diye sıktı durdu, geldi çantasını bi açtı, 15-20 tane modül çıktı. Kurarken de aha olmuyo olmuyo diye başımın etini yedi. Kutu kurulumu daha kolaylarına geliyor, tv'ye göre arayüz değişikliği yok falan... Bir de dedi ki "patron modül yok deyin geçin, hiç uğraşmayın diyor"... Tam Türkiye bir olay...
Maalesef olmadı
Servis kaydı açtım gelen giden de yok
Alıntı
metni:Bilen bir kişi gerçekten söylesin şu Digitürk'ün modül alerjisi niye var? Kutu vermekten yanalar. Kutuyu üreten üst firmaya (Next, vb) olan sözleri ve anlaşmaları var. "Şu yıl içinde, şu çeyrekte şu kadar kutu şu kadar müşteriye ulaşılacak. Bu sağlanamazsa Digiturk bize gerekli ücreti ödeyecektir" gibi.
Aynı internet firmalarının ZTE ile anlaşması olduğu gibi düşünün. Verdikleri modemleri.
Ayrıca kutu demek potansiyel bir servis ve tamir ücreti demek. Bu da çok büyük bir marjini olan karlı gelir. Çünkü tamir ve parça, size verilen ücretten çok daha ucuz. Bunu kutu vermiyerek feda ediyorlar. O yüzden kutu vermekten yanalar.
-
digiturk müşteri hizmetlerine ulaşabilen var mı? tam 4 gündür gerek online gerek telefondan ulaşamıyorum. 4k kanal aktivasyonu yapacağız uğraştığımız şeye bak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle kutunun kar marjı çok daha yüksek servis daha yüksek prim alıyor kutulu kurulumdan ayrıca dediğiniz gibi kutunun arıza yapması servis ihtiyacı çok daha fazla. Kumanda bile bozulsa servis çağırmak zorundasınız kumanda ücretsiz değişiyor ama servis geldiği için 550 lira para alıyor. Modül ise bir kart bir modülden oluşuyor arıza yapması çok çok zor o yüzden işlerine gelmez. Bir de modül işin içine girince kanal ayarlamak tarama yapmak v.s. gerekiyor servislerin zaten büyük kısmı hiçbir işten anlamayan adamlardan oluşuyor kutuyu fişe bağla hdmi bağla kolay kurulum hop bitti iş.
-
premier lig maci var yine sari soluk bir efekt var.
Koca firma bu sene premierlig yayinlarini batırdı rezil herifler.
insanlarin yüzüne baksa yine anlarlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 18 Ağustos 2025; 22:4:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen. Bende diğer maçlarda renkler normal pl maçlarında soluk renkli yayın veriyorlar. 3 gündür düzeltemediler.Şimdi beinconnectten de baktım aynı soluk renkler orada da var. birşeyi düzgün yap digiturk. çakma 4k sende, 2025 yılında 720p kameralar sende, renk doğruluğu yapmadan yayın vermek sende. Tebrikler !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 18 Ağustos 2025; 22:27:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzmir’de modül kurdurabilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X