Şimdi Ara

Digiturk Modül [ANA KONU] (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: remycem Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.335
Cevap
92
Favori
220.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tv kumandasında dil, ses vb. isimler altında bir tuş vardır. Ordan dil seçenekleri arasında tercih yapabilirsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bein 1de mac yayini izliyorum ancak 4k yayinda asagidaki hata gorunmekte. Ariyorum ama adamlara ulasamiyorjm da.

• _KeeReeM_ _ kullanıcısına yanıt

4k aboneliğiniz var mı bende paketimde olmayan kanallarda bu uyarı çıkıyor

• wkka W kullanıcısına yanıt
    Aradigimda abonelik gibi birseyin olmadigini soylediler. Birsey anlamadim bu isten

• _KeeReeM_ _ kullanıcısına yanıt

bilene denk gelene kadar arayın her gün ismi: yıldızlı ek servis

• Arkadaşlar dün ki Göztepe-Fenerbahçe maçı 4k yauın nasıldı acaba?Bugün ki Epl maçını kaçıracağım çok merak ediyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt

Full hd kalitedeydi, normal yayın da 720p kalitede idi yani çok değişen bir şey yok.

Epl maçının kaynağı 4k olduğu için biraz daha kaliteli görüntü olacaktır fakat bitrate düşüklüğünden dolayı yine tam bir 4k yayın göremeyeceğiz.

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt

Yakın çekimlerde görüntü kalitesi netti ama pilot dediğimiz geniş açı kamerasında görüntü yine çakma 4k kalitesindeydi. Artık iphone , samsung, honor gibi bir çok markanın cep telefonu kamerası bile sinematik 4k 60-120 fps çekim yaparken digitürk hala 2010 yılından kalan 720p kameralar kullanıyor. Bein in Süperlige bakış açısını burdan anlayabiliriz.

• Merhaba, belki konusu geçmiştir kaçırmış olabilir, modül kullanıyorum kolay kurulum yapın diyor ama televizyon sony x55 bu kurulum nereden yapacağı. Dün mh 11265 dikey 30000 frekans için girin dedi ama bein sports 1 çıkmıyor.

• chelsea maçı digiturk 4k'da yayında şu an. keskin gözler karşılaştırsın :)

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

Digi 4k bariz daha iyi. Bitrate ile alakali (12 mbit HEVC (h.265) = ~20 mbit h.264). Ama galiba native 4k degil, sag altta PL 2025/2026 yaziyor, gercek 4kda UHD yazmasi lazim.

Tabii kameralarlada alakali, bizim super lig kameralar 720p degildir, ama cok uzaktan cekim yapiliyor, kamera 1000x zoom yapiyor nerdeyse. Dunyanin her yerinde daha yakindan cekim yapiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat23070 -- 17 Ağustos 2025; 16:7:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premier lig maçı 4k yayını çok iyi

• Premier Lig’in ilk 4K maçı için uzak kamerada görüntü çok fazla değişse de yakın kameralarda oldukça iyi bir yayın. Aslında Süper Lig için de benzer bir durum söz konusu ama muhtemelen 4K kamera sayısı Premier Lig’de daha fazla olabilir. Onun haricinde 3 dakikalık süre ile hem 4K hem de HD yayının verilerini aşağıya bırakıyorum. “Average” verisi bir fikir verebilir kalite açısından.

Digiturk 4K

beIN Sports 3

• Mr.Lucky kullanıcısına yanıt

Ortalama 10 mbit 4k için çok düşük.

Dediğiniz gibi kamera kalitesine göre yakın çekim kameralarda pikselleşme daha az ama genel olarak kalite düşük.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Valla hemen hemen aynı ciddi bir fark yok ham 4k yayın değil tabikide 400. Kanalda ses daha kısık bide oda ayrı bir şaçmalık şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAHYAADAM LDPN1 -- 17 Ağustos 2025; 16:34:3 >
  • susu5611 S kullanıcısına yanıt
    CN10HDyoutube
    Cristiano Ronaldo vs Real Betis | La liga 2016/17 | UHD 4K
    https://www.youtube.com/watch?si=Q3IcRLvHmlQCnqmn&v=i3PRqSqHCgY&feature=youtu.be

Hocam buradaki kaliteye bakta öyle değerlendir istersen çok bariz fark var

• YAHYAADAM LDPN1 Y kullanıcısına yanıt
    Ben bu haftaki süper lig maçına bakarak değerlendirdim

• susu5611 S kullanıcısına yanıt
    Şu değerlere ne zaman gelir o zaman derim tamam !

• quote:

Orijinalden alıntı: YAHYAADAM LDPN1

Şu değerlere ne zaman gelir o zaman derim tamam !

Buda bizimki sözde 4K 😂

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 4k vermedi premier ligi hiç bu sene gözler bayram edecek inşallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.