Şimdi Ara

Digiturk Modül [ANA KONU] (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: repatita , dogan107 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
3.335
Cevap
92
Favori
220.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekten görüntü çok iyiydi.Liverpool macina bakasim gelmedi sanki bulanik :)
    İmkani olan kesinlikle modül alip 4k actirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim tuafima giden; digiturk/bein neden bagira bagira reklam yapmiyor? Insan her yerde bildirir PLi 4k verecegiz diye..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankkart kampanyası ile Kamu kampanyası birleştirilebiliyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emrekesk1n kullanıcısına yanıt
    kredi kartı ile ödendiği icin hayır. faturalı seçeneklerde olur indirim

• Murat23070 M kullanıcısına yanıt

4k yayın gerçek 4k olmadığından rezil olmamak için.

4k yayının sadece çözünürlüğü 4k bitrate düşük 10-12 mbit civarı. Normalde 25 mbit ve üstü olması gerekir. İngilterede premier lig 4k yayınlanıyor digitürk'te şimdi o 4k yayını alıp düşük bitrate ile bize geri iletecek yani yüksek kalitedeki görüntüyü bize kaliteyi kısarak vermiş olacak.

• Merhaba konuyu yeni gordum benim digiturk uydu alicim projeksiyonda calismiyor, fakat eski tip uydu alicim direk goruntuyu yansitiyor . digiturk ve maclar icin bu modul denilen karti alsam ve girisi olan o eski uyduma takip kullansam sorun yasarmiyim ? Eski uydu alicimi bagladigimda hic sorun yasamiyorum

• saracevic kullanıcısına yanıt

Migros'ta şu an bein connect sporun yıldızı paketi (tüm maç yayınlarını kapsar) 1 yıllık 3.399 lira ve 100 lira da money hediyesi var. Aylık 280 gibi bir fiyata gelir. Ama uydu yayını istiyorum derseniz o ayrı.

• popturceyn P kullanıcısına yanıt

Bir de şöyle bir şey var, maç yayınlarında TV'nin görüntü ayarları çok önemli. Özellikle çim detaylarını bazı TV'ler kararsız piksel olarak algıladığı için kaldırmaya çalışıyor bunun sonucunda da görüntü bulanıklaşıyor. O yüzden deneye deneye herkes en iyi görüntü ayarını yapmalı.

• hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine bağlanılamıyor 4k aktifleştirmek için. ne telefon ne online.

• merhaba arkadaşlar. birisi bu modül işini anlatabilir mi? veya forumda anlatılan bir başlık var mı? ilk mesaj bir hayli eski. güncel durum nedir? digiturk web sitesinde bir şey bulamadım açıkçası.

evde 4k smart tv hariç uydu v.s. hiçbir şey yok. apartmanın klasik uydusu var. o kadar. eskiden bu uydu işleriyle çok uğraşıyordum yabancı değilim ama modülü anlayamadım.

• alaskakar kullanıcısına yanıt
    modül tvnin arkasına takılan bir aparat şifreli kanalları açmaya yarıyor

kutu gibi kumanda kalabalıklığı yapmıyor kendi tvnizin uydu alıcısından şifreli kanalları açıyor

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt

şu an tv'de modül girişi yok ama modül girişi olan bir uydu alabilirim. bunu aldıktan sonra digitürk modül nereden satın alınıyor? resmi bir kaynak yok gibi.

hocam nerdeyse her tvde modül girişi oluyor sizde de vardır illaki

modül digiturk üyeliğe başvuururken ayrıyeten belirtiyosunuz istiyorum diye

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt

sanırım haklısın hocam. evet modüle uygun bir giriş var. zahmet oluyor sana ama bir özetlemek istiyorum doğru mu anladım.

1. önce uydu kablosu çekiyorum normal tv'nin uydusunu açıyorum. (Şu an duvardan kablo çekili değil, uydu yayınlarını izlemiyorum.)
    2. normal uydudaki digitürk kanalları şifreli tabi. digiturk'u arayıp aboneliği modül ile yaptırıyorum. getirip modül veriyorlar.
    3. modülü takıyorum ve kanallar açılıyor.

bu kadar mı adımlarım? ve 4k yayın alabiliyor muyum bu yöntemle?

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    1 tane frenkas’a 5-6 tane kanal koyarlarsa olacağı bu !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAHYAADAM LDPN1 -- 16 Ağustos 2025; 17:19:50 >

evet doğru aboneliği başlatınca modül istiyorum diye belirtiyosunuz genelde digiturk kutu vermeye calısıyor sebebını bılmıyorum bıraz da şans işi.

4k yayın alabiliyorsunuz diye biliyorum geçen sene +9 tl ödeyerek 4k açtırılıyordu bu sene durum ne tam olarak bende bilmiyorum

• Arkadaşlar modülde izlerken dili orijinal dil nasıl yapabiliriz tv LG c3

• Merhabalar, geçen seneden beri modül kullanıyorum. Ağustos ayı başında üyelik uzattım. Bugün bein sports kanallarına baktığımda bu servis kullanılamıyor hatası alıyorum. Bu durumla karşılaşan oldu mu? Müşteri hizmetleri yardımcı olamadı, uzaktan bir ayar yaptılar bein sports için ekranda kolay kurulum yapmam gerektiği yazıyor. Tekrar uydu tarama yaptırdılar durum değişmedi. Digiturk 4k Eurosport gibi kanallar açık ancak bein sports ve dizi film kanalları açılmıyor. Bu arada ısrarla kanal 77 ye bakın diyorlar, bende Türksatda 777 beinsports.

• tc_cse T kullanıcısına yanıt

önceki sayfalarda da soruldu bein kanallarında frekans değişimi oldu. kanal listenizi güncelleyin tarama yaptırın

• wkka W kullanıcısına yanıt
    Başka bir mesajda gördüm şimdi, frekans değişikliği değil gibi çünkü müşteri temsilcisi sıfırlayınca kanalda kolay kurulum ile ilgili yazı geliyor. Uyduyu Digitürk seçince geliyor, Türksat seçince bazıları açılıyor, 4k ise tkgs de geliyor. Bir kaç ay önce böyle bir problem yoktu.

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.