< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Digiturk Modül [ANA KONU] (166. sayfa)

-
-
Ben digitürk kutu alınca normal kanallar bile televizyonun uydu alıcısına göre çok daha kötü görüntü veriyordu, ozaman mantıken modül televizyonun uydu alıcısını kullanacağı için bu sorun da ortadan kalkar değil mi? Tek sebebi kutunun görüntü kalitesinin çok kötü oluşu. Maçları beinconnectten internet üzerinden izliyorum kutu daha kötü diye, o derece...
-
Doğrudue Hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TV nizin görüntü kalitesinden memnunsanız kesinlikle modül alın.
Senelerce ben de kutu kullandım. Sinyali işleyip hdmi e verdiği için illa ki kayıp oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BJK stadındaki kameralar GS'den net daha iyi. Şu an çok güzel bir görüntü var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
global bein'de de durum böyleyse araplar bu işten zerre anlamıyor demek ki
-
Modülde GS TV, Discovery Science ve movies ve series kanallarından birkaçını bulamıyor. Ne önerirsiniz?
Discovery Science yok hocam
-
Arkadaşlar televizyonum 4K ve modül girişi var, kendi uydu alıcısı da var. Bu modülü almak halen mümkün mü? 14 yıllık Digiturk müşterisiyiz ve kutu aynı kutu. Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Yeni öğrendim. Kesinlikle kutu istemiyorum artık. CAM modül istiyorum. Mevcut faturam 139 TL ve Aile Spor paketi gibi bir şey. Az önce Digiturkten aradılar, 179 TL yapıyoruz sizi dediler. Ama taahhüt bitiş tarihi Ocakta. Niye bu kadar erken yapıyorsunuz dedim, sizi enflasyona korumak için dediler. Ben de hayır dedim. Modül yoksa olmaz dedim.
Şimdi benim merak ettiğim şey şu. Ben 179 TL'ye evet demek için tek şartım modül olması. Taahhüt için arıyan kişi bizim böyle bilgimiz yok, biz farklı departmanız dedi. Müşteri hizmetlerini arayın dedi.
Ya modül olacak ya komple iptal edeceğim. Maç falan izlemiyorum hiç. Tek isteğim yabancı, ingilizce kanallar olsun. Kumanda'da dil tuşuna basınca orijinal ses İngilizce çıksın istiyorum. Sadece ekstra cihaz, kutu, kablo, kumanda istemiyorum. 300-600 TL zaten TV izlemeye para vermem.
Bir tek D-Smart D-Fix var galiba modül olarak. Eğer Digiturk'te yok ise başka firmalarda modül var mı bildiğiniz? Bilgi verebilecek var mı?
Mümkünse ucuza Digiturk ve modül olarak devam etmek istiyorum çünkü D-Smart'tan daha iyi kanallar var, Nickelodeon gibi.
-
Bende Samsung 65QN85D modeli var , bu tv’ye modul oluyor mu , bende ilk defa digiturk aboneliği alacagim
Samsung'un sitesinden baktım. CI+girişi, yani modül girişi var diyor.
-
Siz soyleyince bende baktim evet Cl+ (1.4) girisi var gozukuyor , o zaman yeni abonelik alirken modul mu isteyeyim daha mi iyi kutuya gore
Geriye dönük çok yazdık. TV görüntü kalitesi neyse modül kalitesi de odur. Arada kutudaki gibi kayıp olmaz.
Tv niz çift dili destekliyorsa modülde de kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence her hafta mümkünse her gün bu şekilde twit atmalı. Ciddi bir rezillik var
Ben de ayni noktadayim , kktc de yasiyorum sadece uydu alicisi ve ona bagli kart satisi yapiliyor modul satisi yapilmiyormus .. benim sorum modulu turkiyeden alsam uyduda olan karti takip calistirabilirmiyim ? Ona gore turkiyeden aldirayim hemen modul mumkunse .. turksat 4A dan cekiyorum digiturku
Hayır çalıştıramazsınız. Modül cihazı ve kart eşleştiriliyor. Ancak zaten modül aldığınızda içinde kartta veriliyor. Televizyonunuz kendinden uydulu ise ve modül girişi varsa direkt takıp kullanıyorsunuz veya modül uyumlu uydu alıcısı almanız gerekir.
Yok oyle calismaz. Akraban veya arkadasin varsa turkiyede, onun uzerine yeni uyelik alman en mantiklisi olur. Bende oyle yaptim, modulu cebime koyup su an yurt dusinda kullaniyorum
Kart uydu alıcıyla eşleştiği için modüle takıp kullanamazsınız, modüle eşli kart olmalı. Kartla eşleşmiş modüle geçerseniz modülü dahili uydu alıcılı istediğiniz tv'de kullanabilirsiniz. Çok eski tv'lerde modülün çalışmama ihtimali var elbette.
-
Bu durumda turkiyeden modullu kart alirsam yeni uyelikle karti alip kktc de kullanabilirim dogru mudur ? Burdaki uyeligimi iptal ederim
Cumartesi gunu servis ellerinde modul olmadigini soyledi, ben de kuruluma gelmeyin dedim.Modul bulduk veya kutu takalim diye ararlar diye dusundum fakat hic ses cikmadi.Sizce bolgemdeki servislere kendim ulasmali miyim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X