Digiturk projeksiyona yayin vermiyor
Merhaba arkadaslar 10 ayi askin sekilde arastirdim ugrastim denemedigim kalmadi , digiturk 20 metrelik hdmi kablo ile projektore taktigimda calismiyor , kablo baglantisi yok diyor ,100 kere hdmi sok tak uyduyu sok tak yapiyorum o zaman sadece goruntu geliyor (onemli degil optikten ses cikisi aliyorum) , fakat kablo calisan bir kablo baska uydu baska laptop vb taktigimda gayet guzel calisiyor .. bu digiturk sanirim boyle seyler icin koruma koyuyormus , hdcp protokolu diye .. hdmi splitter gibi seyler ile bunu asmak mumkunmus .. deneyimleyen varmi ? Veya nasil asarim
Avrupa karasal yayinlar
Merhaba akdeniz bolgesinde yasiyorum , , avrupa kanallarinin sifresiz karasal yayinlari icin canaksiz iptvsiz (internetsiz) herhangi bir izleme yolu varmidir ?
Fotograflardaki filigrani kaldirma
Psn network calismiyor
|
Uydu alici uydular ve server
Eskiden sifreleri cozen serverler vardi cccam gibi hala daha o uygulamalar devam ediyor mu ? Standart bir canak ile guney turkiyede bu sekilde sistem kurulabilirmi ?
Vankyo Aurzen Boom3
Digiturk uydu alici projeksiyona baglama?
Merhaba hdmi ile tv ye bagladigim digiturk uydu alicisini hdmi kablo ile projeksiyona bagladigimda (20 metre hdmi 2.0) ses gelmiyor sorunun cozumu nedir ?
20 metre hdmi yerine cat6 network kablosu ?
Cat 5 uzerinden goruntu ?
5000₺ civari projeksiyon tavsiyesi var mı ?
Sadece futbol maçı izlemek için bahçeye kurabileceğim , 5000₺ civari bir makine ariyorum , dış mekan için olacak
Meslek: Ogretmen
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 577
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 255)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 172 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0