Şimdi Ara

Digiturk Modül [ANA KONU] (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aktn321. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.345
Cevap
92
Favori
221.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet, o kanalı bulamazsan beinsports 1 de de bekleyebilirsin. Açmıyorsa modül yerine oturmamış veya kart modüle oturmamış olabilir kontrol etmende fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fgurses kullanıcısına yanıt
    valla jocam denedim olmadı bu bein5 sinyal yok demeye devam ediyor diğerlerinde sıkıntı yok, yine de teşekkğr ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu hafta 4 maç 4k'da

ayrıca iki PL Maçı da 4K 'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 15 Ağustos 2025; 19:36:35 >

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

PL'nin 4K yayınlanacak olması müthiş haber

Yani ciddi ciddi gozlerime inanamadim. Acaba gercek 4k olacakmi. PL normal hd yayinda sag altta 2025-2026 yazmasi lazim, 4k yayininda UHD olmasi lazim sag altta. Cok merak ettim simdi…

• Az önce 20. dakikada telefonu bir temsilci açtı, 4K paketi istediğimi söyledim, modüllü üyeyim dedim. Defalarca teknik servis gelip 4K kutu takması lazım diyip durdu. En sonunda bende kutu olmadığını anlayabildi. Biraz bekleteceğim diyip 2-3 dakika beklettikten sonra suratıma kapattı telefonu.

Önce müşteri hizmetlerine bağlanma kısmını atlatmayı becerip, ardından da bilen birine denk gelmek gerekiyor.

Online işlemlere şunu koysalar alıp geçeceğiz. Her sene başka bir rezalet!

• Arkadaslar, dilerseniz digiturk online islemlerden musteri hizmetlerine baglanabilirsiniz. Robotu gecmek icin 2 defa musteri hizmetleri yazarsaniz canli destege atiyor sizi. Onlara yildizli ek servisini aktif hale getirin derseniz getirirler. Genelde sira olmuyor boyle.

• Murat23070 M kullanıcısına yanıt
    yayın ingiltere global yayın feed'den 4k gelir herhalde, digiturk ne kadar sıkıştırıp bozar bilemiyorum. formula1 gibi olur diye tahmin ediyorum

Uzun süren uğraşlar sonrası başardım, çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legoloman -- 15 Ağustos 2025; 20:40:58 >
    Adamsin helal olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Insallah goruntu iyi olur birazdan. Herkese iyi seyirler

geçen haftaya göre biraz iyileşme var gibi

• uzun zamandır bein connectten maç izlemiyordum. hele şükür 1080p yayın vermeye başlamışlar. gerçi bitrate 6.000 kbit ama gelişme var. Bu maçta bana da kamera ve yayın kalitesi biraz daha iyi gibi geldi. Ayrıca bein connect ile sofa score arasında 20 sn fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 15 Ağustos 2025; 21:57:9 >
  • 4k kanali açtırdım, görüntü cok farketti.adam neredeyse eve girecek :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar selamlar

Sadece GS maclarini izlemek istedigimi soyledim musteri hizmetlerine asagisa sekilde bir sozleme yapildi en dusuk paket bu oldugunu sadece GS maci olacagini teydi etti.Bana fazla gibi geldi yoksa fiyatlar normal mi ?

c) Hizmet türü,

Uydu

ç) Tarifenin adı,

Galatasaray Taraftar

d) Paketin kampanyalı aylık ücreti,

Kredi kartınızdan 12 ay boyunca 439,00 TL taksitli ya da tercihiniz doğrultusunda 5268,00 TL peşin tahsil edilecektir.

e) Hizmet, cihaz ve benzeri tüm ücretler,

* Ayrıca talep edilecek ek servis, ücretli kutu bedelleri faturanıza ek ücret olarak yansıtılacaktır.

• saracevic kullanıcısına yanıt
    sakın kabul etmeyin kazık, nerdeyse ayda 100 lira daha ucuza tüm maçları alıyorlar

• Bana da oyle geldi , kutu istemiyorum tv den modul soketine takip izleyecegim dedim en dusuk paket bu dedi , bayiden arayacaklar beklemede kalin demisti 2 gun once haala bekliyorum, fiyati tekrer dusunce fazla geldi bana da :(

3500'e tüm maçları izliyorum diğer kanalların da hepsi açık. biraz geç kalmışsınız güzel kampanyalar vardı

eskiden ucuza taraftar paketleri oluyordu ama bu sene görmedim gibi. sözleşme imzalamadıkça sorun olmaz bence uygun fiyatlı paket bulup ona basvurursunuz.

örnek;
    www.bankkart.com.tr
    Digiturk Sporun Yıldızı Aylık 299 TL + 1.000 TL Bankkart Lira | Diğer Kampanyalar | Kampanyalar | Bankkart
    https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalar/digiturk-sporun-yildizi-aylik-299-tl-1000-tl-bankkart-lira

Manu - Arsenal maçı ne keyifli olur ama 4K'da... Ayrıca bugünkü GS - FKG maçında da çok iyiydi görüntü.

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.