Şimdi Ara

DİGİTÜRK, Ayda 9,9 YTL'ye Uydu Alıcısı Hediye sizce Bu kampanya nasıl???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
13.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayda sadece 9,90 YTL ödeyerek Digiturk izlemeye başlayın.

Ayda sadece 9,90 YTL’ye uydu alıcısı hediye, kurulumda bedava !

Ulusal kanallar, Haber kanalları, Sinema kanalları, Eğlence ve yaşam kanlları, Çocuk kanalları, Gençlik kanalları, Radyo ve Spor Kanalları

2 yıllık sözleşme yapıyorsun, sabit ücret yani 9,9YTL * 24 AY = 238YTL PARA ödemiş olucam....

Yaw arkadaşlar kusura bakmayın, uydu işinden pek anlamıyorum ama sonunda bi uydu almaya karar verdim..
    DİGİTÜRK kampanya yapmış yukarıda yazdım sizce nasıl, almakla iyimi ederim yoksa kötümü...
    Yoksa DİGİTÜRK almasam mı?? Bana bir fikir verebilirmisiniz ne yapmam lazım.........

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın

• Bence dsmartı bekle derim rekabet başlasın
    en azından parazit adına bişi yok

Orjinalden alıntı: onboardx

Bence dsmartı bekle derim rekabet başlasın

Bu dediğiniz istem nedir arkadaşlar, 'dsamart' ?? Oda DİGİTÜRK gibi bir şirketmi....

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

Bence dsmartı bekle derim rekabet başlasın

Bu dediğiniz istem nedir arkadaşlar, 'dsamart' ?? Oda DİGİTÜRK gibi bir şirketmi....

Doğan grubunun kuracağı dijital yayın platformu.
  • dsmart ap ayri bir platform arkadaslar mesela kartli veya modullu seyredemiyeceksiniz , 1000 ytl civari bir fiyatla receiverini alacaksiniz cunku hd li ve nds formatina uygun olacak receiver satacak ,buda bana sacma sapan geliyor ayriyetten arkasindada aydin dogan var herhalde bu isim dusunmek icin yeterli olur diyorum...
    ayrica dt un 9.9 ytl lik kampanyasinda verdigi cihazda yazilim ve key guncellemesi fazla yok yanlizca turksat yayinlarini seyredersiniz cihazin parasi odendikten sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKUREL -- 3 Ocak 2007; 10:36:08 >

national,discovery,history süper kanallar.
    ancak bendeki pakette eurosport1 ve 2,foxsport gibi bir iki kanal daha var. onlar da çok iyi kanallar ki bunlar senin verdiğin listede yok onlar da olsa iyi olurmuş.

sonuç olarak benim önerim şu;
    eğer dijital uydu alıcın ve çanağın yoksa bu fırsatı değerlendir ve digitürk al derim. sonuçta vasat bir recevier 150 milyondan başlıyor, çanaktı, kurulumdu,lnb ydi derken sana masrafı 300 liraya yaklaşır ve türksatta zaten adam gibi kanal yok.
    ama bir uydu alıcın varsa alıp almamayı düşünebilirsin.

Orjinalden alıntı: buffalo

ben digitürk kullanıcısıyım, eko paket var bende. iyi ki almışım diyorum.

national,discovery,history süper kanallar.
    ancak bendeki pakette eurosport1 ve 2,foxsport gibi bir iki kanal daha var. onlar da çok iyi kanallar ki bunlar senin verdiğin listede yok onlar da olsa iyi olurmuş.

sonuç olarak benim önerim şu;
    eğer dijital uydu alıcın ve çanağın yoksa bu fırsatı değerlendir ve digitürk al derim. sonuçta vasat bir recevier 150 milyondan başlıyor, çanaktı, kurulumdu,lnb ydi derken sana masrafı 300 liraya yaklaşır ve türksatta zaten adam gibi kanal yok.
    ama bir uydu alıcın varsa alıp almamayı düşünebilirsin.

Dostum emin misin discovery nin digitürkteki yayını sonlandı.

• Hayır, discovery duruyor Digiturk'te.
  • Dijitürkün 9,9 ytl fiyata kampanya düzenlemesinde bir neden vardır elbette..Yakın zamanda HD yayına geçecek.....eldeki receiverları elden çıkartıp bitirmek istiyor sanki..yayın sistemi de değişeceği için en iyi yol budur bence....
    -Karavan
    .GALATASARAY...
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür

Dijitürkün 9,9 ytl fiyata kampanya düzenlemesinde bir neden vardır elbette..Yakın zamanda HD yayına geçecek.....eldeki receiverları elden çıkartıp bitirmek istiyor sanki..yayın sistemi de değişeceği için en iyi yol budur bence....

eldeki receiver ları bitirmeye çelışmıyorlar bence.bu tarz taahütlü üyeliklerle rakiplerinin nüfuz alanını daraltıyorlar sanırım.
    dikkat edin nerede ucuz kampanya var hepsinde taahütlü üyelik söz konusu

Orjinalden alıntı: EKUREL

dsmart ap ayri bir platform arkadaslar mesela kartli veya modullu seyredemiyeceksiniz , 1000 ytl civari bir fiyatla receiverini alacaksiniz cunku hd li ve nds formatina uygun olacak receiver satacak ,buda bana sacma sapan geliyor ayriyetten arkasindada aydin dogan var herhalde bu isim dusunmek icin yeterli olur diyorum...
    ayrica dt un 9.9 ytl lik kampanyasinda verdigi cihazda yazilim ve key guncellemesi fazla yok yanlizca turksat yayinlarini seyredersiniz cihazin parasi odendikten sonra...

eğer 1000 ytl'lik bir receiver ile izlenecekse sanırım Türkiye de bir kaç bin kişinin dışında izleyen olmaz. bence bu bilgide bir yanlışlık var.
    -----------------------------------------------------------------
    BenQ MP610 Projeksiyon Fotografli Inceleme;http://forum.donanimhaber.com/m_9547375/tm.htm
    -----------------------------------------------------------------
  • bence arkadaşlar bu söylediginiz(1000ytl) biraz fazla ortalama 350$ dolardan başlıyor fiyatlar...

Yakında yagmur gibi HD receiverler gelince fiyatları 250$ inecek, şimdi 350-500$ verip alınmaz. Ayrıca d-smart veya digiturk bunları nasılsa daha ucuza alacaktır. Örn. digiturk pace ile anlaşmış.http://www.pacemicro.com/Corporate/newsroom/pacenewsitem.asp?id=10466

NEXT YE 2000 CIS SUPER PLUS serisindeki YUV çıkış, 720p veya 1080i HD yayını izlemeye izin veririmi?? Alette MPEG4 yok biliyorum ama MPEG2 yayınlar var??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydayd -- 5 Ocak 2007; 13:24:43 >

• 24 ay boyunca 9.9*24=237 aslında iyi bişiye benzio son gününe kadar beklemekte fayda war
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.