Şimdi Ara

DİGİTÜRK, Ayda 9,9 YTL'ye Uydu Alıcısı Hediye sizce Bu kampanya nasıl??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
13.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: müdür

Dijitürkün 9,9 ytl fiyata kampanya düzenlemesinde bir neden vardır elbette..Yakın zamanda HD yayına geçecek.....eldeki receiverları elden çıkartıp bitirmek istiyor sanki..yayın sistemi de değişeceği için en iyi yol budur bence....

bu kampanyayı ilk duyduğumda, benim de ilk aklıma gelen bu oldu.. hali hazırda "pace" ile de anlaşan digiturk, heralde bu kampanyanın bitimine mütakip HD reklamları yapmaya başlar diye düşünmekteyim..

Facebook: Turk Blood

Twitter: Trkbld
  • bu tarz "taahütlü aboneliklerden" uzak durmak lazım bence
    - Ford Courier
    -Nissan Patrol
    -Karavan
    .GALATASARAY...
  • Şöyle bi bakıyorumda digitürk'ün 9.90'a pazarladığı paketteki yaklaşık 50 kanalın 45'i zaten Türksatta dandik bir uydu alıcıyla seyredilebiliyor. Bu kanalları seyretmek için dijitürk abonesi olmaya gerek var mı?

Artı olarak fazladan bir hotbird çanağı ile bbc world, cnn gibi yabancı kanallar ve onlarca Türk ve yabancı kanalı daha.. Kimseye aylık abonelik yapmaya gerek kalmadan. Bir defa 200 YTL verirsin bir daha da cebinden para çıkmaz.

Olunacaksa kapsamlı abonelik yapılmalı ama onlarda içeriğine göre fahiş fiyatlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihg70 -- 6 Ocak 2007; 18:56:43 >

Orjinalden alıntı: müdür

ben fikrimi yazarken boş yere yazmadım...saglam yerden...

Ondan sonra mevcut kakaladığı receiver'ları HD özellikli olanlarla değiştirmek için ekstradan alınacak paralar..

Ohhh, bir taşla kuş katliamı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: guguk

Alın bir çanak türksata çevirin beleşe izleyin niye ayda 10 ytl veresinizki ordada aynı kanallar var

işte bu daha ucuza geliyo sorunda ordaya ya.....

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurander

Giriş paketi 9.99.YTL lafı beni nedense rahatsız etti. Alan arkadaşlar sözleşmeye bakabilir mi? Alıcı 24 ay kullanmayı taahhüt ediyor. Peki onlar 24 ay fiyat değiştirmemeyi taahhüt ediyormu?.

+100000

Orjinalden alıntı: guguk

Alın bir çanak türksata çevirin beleşe izleyin niye ayda 10 ytl veresinizki ordada aynı kanallar var

ayda 10 ytl, kurulum filan bedava, cihaza para da vermiyorsun. türksattaki tüm kanallar var.
    en dandik cihaz 150 lira. kurulum filan ekstra para. söyediğinin tersi de iddia edilebilir yani.

ayrıca national geographic,history,iz tv ve bir iki belgesel kanalı daha var. spor kanalları var. discovery nin kaybedilmesi büyük kayıp, mtv de öyle. ama digitürk bunların yerini dolduracaktır diye tahmin ediyorum.

benim gibi spor ve belgesel hastaları için halen tek alternatif digitürk. türksattaki animal planet ve discovery sevinci zaten uzun sürmeyecek. yani gidip digitürk alan biri saçma bir iş yapmış olmaz.

• Düzgün ve kaliteli yayın seyrediyim diyosanız Digitürk derim. Bizimkilerin kafasına kim girdiyse iptal edip dt üyeliğini normal çanağa dönmüşler. 2 çanak var, toplamda 1400'e yakın kanal var. izlediğim kanal sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. göz boyamaktan başka birşey değil. hiç bir işe yaramayan bir ton kanal var. digitürkte discovery, hele nat. geopraphic channel veya history chanel tadında ve kalitesinde bir tane kanal yok koca uyduda :) digitürk iyi hoş da, şu sinema paketini biraz ucuz yapsalar o zaman tam süper olacak

comedyMAX rulezzzzz
  • arkadaşlar
    discovery ve animal planet doğan grubun digitürke karşı türksatta yayına aldığı kanallardır,devamı gelecek önümüzdeki günler büyük kapışmaya gebe.digitürkün 9.90 lık kampanyası ise doğan grubuna ve uydu pazarına karşı yapılan ön hamledir,
    1.pazar payını büyüterek rakiplerin pastasını küçültüyor
    2.lig tv aboneliği için potansiyel müşteri portföyü yaratıyor.
    3.doğan pazara girdiğinde elinde satış argümanı kalmayacak kim neden tercih etsin DSMART ı,ki free tv sansui vakası henüz unutulmadı,gerçi bizim millet biraz balık hafızalıdır ama olsun ben gelişme bekliyorum genede.
    4.tek çanak kullanan uydu alıcısı marketinden hatırı sayılır bir müşteri dt ye kaydı.uyducular tutuşmuş vaziyette.adult ve yabancı kanal müşterisi olmayan herkes için uygun sayılabilir ama verdikleri cihazların berbat olduğunu söyleyebiliri.
    iyi seyirler.

• walla bilader o paket fısss normal turksat uydusundan seyredeceğin kanalları seyrediyorsun 2senelik söleşme yapıyorsun ve aktivasyon bedeli 20ytl veriyorsun 2 sene bişey seyredmiyorsun ve elinde vestelin yaptığı dandik bir cihaz kalıyor bu kampanya doğan gurubuna yapılmış bir misilleme gibi bir şey 2 sene üyeleri bağlıyor belgesel olarak iz tv ve nationel var onuda eutel w2 uydusunda turkçe olarak seyredebiliyorsun sinama kanalı yok bir nevi müşteriyi kandırma diğebiliriz eğer digiturk düşünüyorsan ayda 15ytl ye ekonomik paket al istediğin zamanda çıkarsın
  • valla bazı arkadaşalra hd md diyor bazı yerlerdende türkiyede çanaklar kalkıcak diyor ben anlamam,ayda 9.9 ytl sabit ücret verilen bu sistemi aldım evde uydu yoktu beleş kurulum vs yeterde artar bana,ayrıca şunu belirtiyim,biraz uğraştım uydu üzerinde sanırım 2.çanağı bağlarsam diğer kanallardanda yayın alabilceğim bi çanak daha çakıyım bari düşük frekansata bile hotbird uydusundan kanal tarattım aldı,müzik kanallarınıda ekledi sistemde biraz uğraşıyım bakalım,diğitürk bitmez türksel süper liginden ciroları var adamın doğan holding mafya grubu fıss bişi yapamazlar saygılar.
    Bildiğini bilmeyeni uyarınız.
    Bilmediğini bilene öğretiniz.
    Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
    KONFÜÇYÜS
  • rekabet ortamı yakında başlayacak bakalım ne olacak ben digiturk düşmanı değilim ve kendimde kullanıyorum
  • Bazı arkadaşlar hd yayınları izlemek için 1000 500 350 dolar falan diyo bu arkadaşlara bir önerim skyvision veya skystar tv kartı alın takın bilgisayarınıza hem hdtvleri izleyin hem sharing yapın hem harddisinize dolana kadar kayıt yapın reciverle uğraşmayın bence çünkü kanalların hd ve dvb-t ye geçeceğini hepimiz biliyoruz artık şu anki reciverler uzun ömürlü değil ucuz diye eski teknoloji almayın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.