Şimdi Ara

digimon gibisi olmadı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
4
Favori
5.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Digimon Pokemon Tsubasa.cok severim bu 3 unu keske torrent falan bulabilsem türkce hallerini ama bulamadım hic.

Tsubasa youtube da var ilk seri yayinlaniyordu en son Yumurcak tv de. Ama türkçe dublaj pek iyi değil ben altyazılı takılıyorum hep jp dublaj cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

pokemon daha tutulmuştur ama digimonun kurgusu daha sağlamdır aslında.

örneğin, digimonun karakterleri büyüyüp evlenip, çocuklarınının digimonları ile seri devam etmiş. daha sonradan konu bitince paralel evrende farklı bir seri başlamıştır.
    ash ise 10 sezondur 10 yaşındadır.

Ne 10 sezonu hocam 16. sezondayız hala 10 yaşında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 10 Aralık 2012; 17:05:05 >
  • Pokemon 1
    Beyblade 2
    Digimon 3
  • quote:

örneğin, digimonun karakterleri büyüyüp evlenip, çocuklarınının digimonları ile seri devam etmiş. daha sonradan konu bitince paralel evrende farklı bir seri başlamıştır.Kendi evreninde soğuk bir hastane odasında hayat belirtileri olmadan öylece yatıyor

İlk bölümü hatırlıyor musun ash spearow lardan kaçarken mistynin bisikletini ödünç alıyordu.Cocuklugunu mahvedecegim belki ama söylemek zorundayim,Ash sonradan kaza yaptı hatırlarsın belki.

Ash in beyni o kazada cok fazla hasar aldı , ash komaya girdi o günden beri koma da ash yeni sehirlere hiç bı zaman gitmedi lige hiç katılamadı ve yeni sezonlarda aynı kalmasının sebebi bu yüzden ash kendini komaya girmeden önce nasıl ise oyle hatırlıyor .Masum çocukluk hayallerini koma uykusunda yaşıyor .Zavalli cocuk hayal ettigi şampiyonluğu hiç bı zaman kazanamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shodaime -- 10 Aralık 2012; 17:15:43 >

• Digimon neymiş, Pokémon çakması

Pokémon'un yeri her zaman ayrıdır.
  • O dandik kanatlı fare Angemon'a dönüştüğünde ağzım açık kalmıştı. Yuh ya monster rancher'ı da hatırlattınız ya ne diyeyim duygulandım, ismini düşünsem aklıma gelmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

quote:

örneğin, digimonun karakterleri büyüyüp evlenip, çocuklarınının digimonları ile seri devam etmiş. daha sonradan konu bitince paralel evrende farklı bir seri başlamıştır.Kendi evreninde soğuk bir hastane odasında hayat belirtileri olmadan öylece yatıyor

İlk bölümü hatırlıyor musun ash spearow lardan kaçarken mistynin bisikletini ödünç alıyordu.Cocuklugunu mahvedecegim belki ama söylemek zorundayim,Ash sonradan kaza yaptı hatırlarsın belki.

Ash in beyni o kazada cok fazla hasar aldı , ash komaya girdi o günden beri koma da ash yeni sehirlere hiç bı zaman gitmedi lige hiç katılamadı ve yeni sezonlarda aynı kalmasının sebebi bu yüzden ash kendini komaya girmeden önce nasıl ise oyle hatırlıyor .Masum çocukluk hayallerini koma uykusunda yaşıyor .Zavalli cocuk hayal ettigi şampiyonluğu hiç bı zaman kazanamadı.

mantıklı bir teori.

• quote:

quote:

quote:

mantıklı bir teori.

Teori İngilizce olduğu icin bı kısmını anladım istersen link yollarım caca

• Digimonun bir film vardı. İnternet ağları üzerinden mesaj göndermelerini istiyorlardı insanlardan. Digimonlar öyle güçleniyormuş falan. Kaçıncı filmi bilmiyorum ama hep korkardım o filmi izlerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsann

quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

tek kral pokemondu

Pika pika(evet bencede)

sebepsizce güldümm
  • Digimon tüm bölümleri nerden bulucaz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

tek kral pokemondu

Aynen öyle bulbuasor favori pokemondu benim gözümde. Sarmaşık kırbacı , jilet yapraklar gibi saldırıları müthişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Pokemon 1
    Beyblade 2
    Digimon 3

+1
    cocuklugumu hatirladim
    ilk iksini cok sevdim ya ole bole degil. digimonu sevmedim sadece tasolarini oynuyordk tasolari bile degisikti yanlari bukuluyor felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Aralık 2012; 17:46:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Çoğu kişide nedense monster racnher i bilmez kanal d de yayınlanırdı sabah 9 gibi

digimon gibisi olmadı

biliriz hocam daha kısa sürdü ama daha iyi sarmıştı.
  • tek gerçek pokemon pikaçu reyis varken diğerleride nedir balbazar sikortıl onun dışında beyblade kai reyisde iyidir son olarak yugioh ilk serisi güzeldi sarı elemanlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rafinha

Freakaziod !

şaşırdım kimse bilmiyor onu. biraz büyüktüm ama çok severdim freakazoid i

Ayrıca Yönetmeni Steven Spielberg 'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forvenor -- 10 Aralık 2012; 19:21:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devil205

space jam geldi şmidi aklıma çok güzel filmdi hatırlayanlar çıakr belki

MJ'nin o smacını hiç unutmam

Ayrıca Pokemon favorimdi. İlk bölümünde Ash'e kargalar saldırıyodu pikaçhu çoşuyordu zayıf falan düşmüştü
  • Bi arkadaş rica etti o yüzden Gs topunun gizemini açıklıyorum

digimon gibisi olmadı Gs topu tüm çabalara rağmen açılamamıştır ash denediği halde bile,aslında animede hiç bir zaman Gs topu açılmamıştır.Fakat pokemon un gameboy oyunlarında (gold silver crystal) Azelea şehrinde Kurt isimli poketopu yaratıcısından Gs topunu kahramanımız alır ve Azelea ormanındaki orman koruyucusunun tapınağana koyar.Orman koruyucusu Celebi (Serebii) ortaya çıkar (Level 30) .

digimon gibisi olmadı

2008 yılında ise Pokemon un yaratıcısı ile yapılan röpörtajda ''Aslında animede Gs topundan Celebi nin çıkması planlanmıştı fakat Celebi yi 4.filmin yıldızı yapmaya sakladığımız için bu planı iptal ettik'' demiştir.

• quote:

Bi arkadaş rica etti o yüzden Gs topunun gizemini açıklıyorum

digimon gibisi olmadı Gs topu tüm çabalara rağmen açılamamıştır ash denediği halde bile,aslında animede hiç bir zaman Gs topu açılmamıştır.Fakat pokemon un gameboy oyunlarında (gold silver crystal) Azelea şehrinde Kurt isimli poketopu yaratıcısından Gs topunu kahramanımız alır ve Azelea ormanındaki orman koruyucusunun tapınağana koyar.Orman koruyucusu Celebi (Serebii) ortaya çıkar (Level 30) .

digimon gibisi olmadı

2008 yılında ise Pokemon un yaratıcısı ile yapılan röpörtajda ''Aslında animede Gs topundan Celebi nin çıkması planlanmıştı fakat Celebi yi 4.filmin yıldızı yapmaya sakladığımız için bu planı iptal ettik'' demiştir.

şimdi pikachu mu daha güçlü yok bu celebi mi?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.