< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dibi görmeliyiz (2. sayfa)

-
-
Zaten dipteyiz. Dibi görmek için artık geçinememek, çocuğuna bir meyve bile alamamak, temel gıdanı bile sağlayamamaktır. Artık en son bu buhran hayatına son vermekle biter. İnsanlar temel gıdayı bile borçlanarak almaya başladı. Kredi ve kredi kartları olmasa şuan taş kaynatıp içen olurdu.
-
Şarkı ismi gibi dibi görmeliyiz yenilmeliyiz yeniden sevmek için...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB9C04491 -- 5 Haziran 2021; 11:19:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dibi de görsek
Yemen gibi olsak
Yine birsey değişmeyecek
Bakin benim bir akrabam- 60 yaşlarında -dün bir araya geldik.Siyasi mevzuları acmam cunku öyle bir cevaplar veriyor ki kan beyninize sıçriyor. Bahçesine sebze vs eker.Cok yoruluyorum dedi.Ben de gerek yok sebze meyve bu yil ucuz hepsini cope dokuyor çiftçiler dedim. Nesi ucuz dün pazara çıktım 100 liraya 3 poşet anca alip geldim dedi.
Sonra arabasının lastikleri değişecek ona pahali dedi
Son cümle ilginç:
Bunlardan başkası da yönetemez
Bu yüzden dibi mibi birakin kendi hayatınıza keyfinize bakın. Birsey değişmez bu ülkede. Ha bunun en büyük sorumlusu da chpnin basinda kendini lider sanan varlıktır. Cikmis erken seçim yap diyor.Erdogan "aday ol gidelim "dese ne cvp verecek merak ediyorum .Yazik
şuan dipte değilsek 2 yıl sonra halimiz ne olur çok merak ediyorum,dolar bakımından 2 yıl sonraya en az 15 TL diyorum ben :)ytd
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sınırlar açık olsa ülkede insan kalmayacak, dip değil de nedir bu?
2-3 yıl önce 2021 martında dibi göreceğiz diye yazıyordum ama hala dibe varmadık
Sosyalist rejimlerde ekonominin çökmesiyle devletin çökmesi yakın olabilir . Yakın zamanda iktidar değişmezse ülkenin çökmesi durumuna geçeceğiz muhtemelen. Bu nedenle Sovyetlerin çöküşünü tekrar incelemekte fayda var. 25 milyon hane var 20 milyon kamudan maaş alan emekli ve kamu çalışanı var 2-3 milyonda iktidar partisine yandaş şirketlerde çalışan vardır muhtemelen. Ekonominin çökmesi devletin çökmesiyle beraber olacak gibi görünüyor artık çünkü cumhur ittifakı %45 oy aldığı söyleniyor halk ekonomi iyi diyorsa bizim ekonomi kötü dememizin bir anlamı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 5 Haziran 2021; 12:21:33 >
zaaaaaaaa
Z kuşağından başkasının dibi gördüğü yok. X kuşağı ne var ne yok yedi cukkaladı, evi arsası şusu busu full, 45 yaşında emekli oldu hayatını yaşıyor. Adamlar zaten rahat, sıkıntıyı ancak z-y kuşağı çekecek çekiyor.
-
Türkiye gibi ülkelerde dip yoktur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her millet hakettiği şekilde yönetilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben daha fazla dibi goremem kusura bakmayin
-
Z kuşağının %80 i Atatürkçü. Dolayısıyla onlardan gelenlerde Atatürkçü olacak. Siyasal İslamın ne b*ktan bir şey olduğunun farkındalar. Akp gidince artık siyasal İslam net bir şekilde son bulacak. Ülkeye bir daha gelmeyecek.
Halkımız bazı şeyleri çok geç fark ediyor.
Vahdettin'in kendi canını ve saltanatını sürdürebilmek için ülkenin çoğundan vazgeçtiğini de ancak gavur askeri kapılarına dayandığında anlamışlardı.
-
2023e kadar daha da şahlanacağız inşallah
-
Batsak gram üzülmem müstahak, gerci daha ne kadar batacagız ki et 150 süt 20 lira mı olacak yani?
Dipte olduğumuzu anlamak için asgari ücretle 20 ekmek alınabilmesi falan mı gerek?
Alçalmada dip olmaz.
Bir yanda kuzey kore diğer yanda japonya. Aralarında 1000 kat fark var.
Bize gelirsek eğer benim savunduğum 150 200 dolar asgari ücret baremi geldiğinde millet çok ciddi isyan etmezse 40 50 dolar asgari ücreti görürüz. Vallahi billahi bu işin gram şakası yok. Ben islam bayraktarlığı yapmış bu necip milletin 150 200 dolar bareminde uyanacağını ümit ediyorum. Ama şu çok net ki dibi hala görmedik. Piyasa tabiriyle 200 dolarda çok ciddi destek vr kırıldımı merhaba 40 50 dolar. Hayde bakalım. Göriyim sizi. Ytd.
Sizin gibi düşünmüyorum hocam. Basın ve kişi özgürlükleri kimin umrunda ? Kahvehanede oturup yol yabdı diyen dayılar çok mu üzülüyorlar eğitimde çok geride olduğumuz için ? Bizim ülke için dibi görmek demek yiyecek ekmeğin bulunamaması demek. Yoksa insan haklarıymış, hayvan haklarıymış kimin umrunda ? 2023'te halkın karnının beline yapışması için malum partiye basacağım oyumu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet, uzun süredir bunu söylüyorum. Öyle bir eşik, kırmızı çizgi aşıldı ki bir şarkıda söylenildiği gibi çivilerimi söküyorum, dikenlerimi kesiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-3645D418Bben daha fazla dibi goremem kusura bakmayin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X