Şimdi Ara

Dibi görmeliyiz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
2
Favori
7.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
209 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu burada kimin ne yaptığı veya yapmadığı değil !!! burası donanım sayfası ama siyaset bulaştığı için büyük bir kesim sayfayı terketti ! pahalılık demişsiniz ama forumu gezerseniz ne kadar çok konu açıldığını ve ne kadar az cevap geldiğini görebilirsiniz !

• quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

yıllardır bu duruma düşeceğimizi söylüyorum ve düştük ama dibe henüz varmadık. dibe daha çok var hatta dibin dibi vardır derler. kemerleri bağlayın.  

dibin dibi oluşmasının nedeni ek vergiler ek yükümlülüklerin gelmesidir... Kurumlar vergisi %25e çıktı Kıdem tazminatını 60 yaşına kadar devlet el koyabilir ve sadece belli şeylerde kullanabiliyorsun. zorunlu BES sistemi geliyor zorunlu Tamamlayıcı sağlık sigortası, gümrük vergilerinde artış yarın KDV artışı gelebilir

Böyle böyle şeyler devamlı geldikçe dip aşağıya çekilir. Şurada dip oluşur dersin sonra yeni vergiler-yükümlüklerle daha aşağıda bir dip oluşur ona gelince yeni vergiler gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: boba_fett

Konu burada kimin ne yaptığı veya yapmadığı değil !!! burası donanım sayfası ama siyaset bulaştığı için büyük bir kesim sayfayı terketti ! pahalılık demişsiniz ama forumu gezerseniz ne kadar çok konu açıldığını ve ne kadar az cevap geldiğini görebilirsiniz !

Değişik misin birader. Kategori ülke ve dünya kategorisi. Tabi siyaset konuşulacak. Sanki bu konuyu Elektronik,pc gibi kategoriye açmışlar gibi davranma. Derdin belli böyle tepki vermenin sebebi belli. Oy verdiğin bağrına bastığın yolsuzluklarına ortak olduğun partin gidiyor o yüzden istemiyorsun böyle konular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceninGölgesi1982

Değişik misin birader. Kategori ülke ve dünya kategorisi. Tabi siyaset konuşulacak. Sanki bu konuyu Elektronik,pc gibi kategoriye açmışlar gibi davranma. Derdin belli böyle tepki vermenin sebebi belli. Oy verdiğin bağrına bastığın yolsuzluklarına ortak olduğun partin gidiyor o yüzden istemiyorsun böyle konular.

Alıntıları Göster

senden daha değişiğini görmedim BİRADER,ben açılan konulardan bahsetmiyorum ! eskiden donanım haberde siyaset yoktu onu söylüyorum ! adı donanım haber olan bir yerde siyaset yapılmasına tepkim ! ayrıca malum partiye oy verdiğimi NERENDEN anladın ? sizin gibi önyargılı ve zihniyeti bozuk kişiler yüzünden burada siyaset yapılmasın artık.

• hehe dibi görücez akp gidecek yerine gelen cinderallanın büyücü cadısı zaten sihirli değneğiyle seni hans helga yapıcak altına bmw iphone çekicek ecevitin inönün yaptığı gibi bekle yüksek refah kapıda. 

baba harçlığla yaşayan yazmasın şuraya adamların hayattan geçimden haberi yok yağlı ideolojiden gözleri kör olmuş.

bu dibi görelim diyen tipleri anaları babaları dedeleri nineleri gibi okuldan alıp fabrika köşelerinde çalıştırmak lazım sırtından ter gele gele, eve ekmek getirsinler çocuk ergen genç yaşından itibaren hayat dip nedir öğrenirler ozaman. 

armut piş ağzıma düş olmuyor bencede haklısın fazla şımardınız ,o dibi görelimde o karın nasıl doyuyor, o ekmek nasıl kazanılıyor, o ananızın pişirdiği yemek nasıl önünüze konuyor iyice bir idrak edin anlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Haziran 2021; 15:59:28 >

• CrewShadYS kullanıcısına yanıt
    2022 dolar 18 :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.