Şimdi Ara

## Diamond'dan 200$'a Radeon HD 4850 Geliyor ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## Diamond'dan 200$'a Radeon HD 4850 Geliyor ##

Nvidia önümüzdeki hafta, AMD-ATi ise yeni nesil ekran kartları için ay sonunda resmi lansman düzenleyecek olmsına karşın AMD-ATi'nin HD 4800 serisinin listelere Nvidia çözümlerinden önce girmeye başladığını görüyoruz. AMD-ATi'nin merakla beklenen modellerinden 55nm RV770 Pro tabanlı HD 4850 modeli için bir haber de Diamond cephesinden geldi. Ülkemizde pek bilinmeyen fakat AMD-ATi'nin sıkı iş ortaklarından biri olan Diamond'un hazırladığı Radeon HD 4850 modeli Amazon.com'da ortaya çıktı. 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV770 Pro gpu'sunu kullanan kart, PCIe 2.0 spepsifikasyonuyla da uyumlu. 625MHz gpu ve 2000MHz bellek saat hızlarına sahip olan kartın 256-bit bellek veri yolu ve 512MB GDDR3 belleğe sahip olduğunu da belirtelim. Referans tasarıma sahip olan Diamond'un yeni ekran kartı AMD-ATi'nin resmi sunumundaki 200$ altı ibaresinde doğruluyor çünkü kartın Amazon fiyatı 199.99$ olarak belirlenmiş durumda.

http://www.amazon.com/Diamond-Radeon-4850PE3512-512MB-GDDR3/dp/B001ASJJ4Y
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Cidden ucuz eğer Türkiyeye de böyle yansırsa fiyat.8800 gt'ler o fiyattan gidiyor
  • cidden kapağı çok güzel...Bunu düşünecem eğer TR'de olursa..
  • Bu fiyatdan türkiyede rekor satış yapar bu firma bu kartla
  • Bu kartların bu kadar ucuz olması testler ile çelişiyor sanki
  • Daha geçen gün sipariş verdik yarına sistem toplanıyor arkadaşa o kadar dedim bekle diye ama nerdee aldı 350ytl ye calibre yi saçtı paracıkları yazık olacak
    Gitti güzelim yeni seri...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 48xx serisi 800 shader ve 32 rop a sahip deniyor eğer doğru çıkmazsa 8800gt ye bile fark atamaz bu kart fiyatından da durumun bu yönde olduğu gibi bir his uyandırıyor bakalım ne olucak isterimki atinin bu serisi performanslı olsun yoksa üst seviyede rekabet olmayacak
  • Bize de yaranmak mümkün değil arkadaş.

Fiyatı 300$ yapsa suçlu! Çok pahalı.
    200$ yine suçlu! Kesin buna bir b.kluk vardır muhabbeti..

• Soğutucu ve pcb siyah olsa ufff
  • İnşallah ülkemize fiyatı çok artarak gelmez. 8800 gt felan bayağı ucuzlar. Açıkçası biraz daha beklemek gerek bence. Hele bir güvenilir siteler test yapsın o zaman daha iyi değerlendirilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

Bize de yaranmak mümkün değil arkadaş.

aynen seversen.., ... sevilirsin olayı

• quote:

Yok hocam tabiki bu fiyattan girsin yeterki hemen alırım.Demek istediğim 8800gt yi geçen bir kart olduğu iddia ediliyor 250 dolar civarında gezen 8800gtler hala var olduğuna göre bu kartında 50 60 dolar daha pahalı çıkması gerekmez mi.Bu yüzden 8800gt yi geçemiyor mu yoksa demeden edemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkcu

quote:

Aynen neyse ati bu sefer başarmısa ortalıga pis koyacak bende bi tane alarak koymalarına yardımcı olcam

ya beyler bendeki x1800gto la bu CF olurmu yaf bundan alınca 2 sini kulanabilirmiyim ???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem9000 -- 13 Haziran 2008; 18:21:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Witch-king-05

Soğutucu ve pcb siyah olsa ufff

evet harbiden öyle çok yakışıklı olurdu
  • 4850 nin gpu-z görüntüsü 480 shader ı varmış rop dolayısıyla 16 doğruysa bu seferde beklenenler hayal olucak gibi

3d mark 2006 1280*1024 8xaa 16xaf

KAYNAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Haziran 2008; 18:26:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: turkcu

quote:

kendimi katılmaktan alı koyamıyorum

kart görünüş olarakta süper olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: strikeforce

4850 nin gpu-z görüntüsü 480 shader ı varmış doğruysa bu seferde beklenenler hayal olucak gibi

Bu resim önceden verilmişti, tartışılmıştı ve çoğunluk sahte olduğunu söylemişti, bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dIsAstEr -- 13 Haziran 2008; 18:28:13 >
  • Bugün Nvidia Avrupa'dan bir yetkili ile uzun uzun sohbet etme fırsatı yakaladım. Şimdilik NDA durumundan ötürü pek birşey söyleyemeyeceğim ama kısaca özetlemek gerekirse Nvidia kullanıcılar sürprizlere hazırlıklı olsun diyor.
  • Ben doğruluğunu iddia etmiyorum dileğimiz iyi performans vermesi yönünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Haziran 2008; 18:32:56 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.