Şimdi Ara

Diablo III - Sorunlar ve Çözümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar , oyun kurulumu ve ya kurulum sonrası yaşanan genel problemlerin çözümlerini defalarca yazıyoruz ama ya gözden kaçıyor , ya da kullanıcılar arama zahmetine girmiyorlar.

Öncelikle

Dijital versiyon satın alanlar ; downloader client indirmeyi tamamladığında 7.60GB boyutunda bir kurulum dosyası indirmiş bulunuyor ve alt tarafında Finshed download gibi bir ibare beliriyor.

Bu ibare belirdikten sonra downloader'ı "kapatmayın".

Kapatıp , indirme dizinindeki setup dosyasından kurmaya çalıştığınızda kuruluma başlamadan ve ya kurulum sırasında hata ile karşılaşırsınız.

5-10-20 dakika arası bir süre geçtikten sonra downloader kendiliğinde kuruluma geçecektir ve sorunsuz bir şekilde oyun kurulacaktır.

Downloader'ı kapatıp tekrar attığınızda downloading ibaresini görürseniz , indirilmiş dosyaları tekrar indirmeyecektir , kontrol edip eksik dosya var ise indirme işlemine geçecektir.
    _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Falan marka filan model 4-8 çekirdekli işlemcim var ,ve ya i5-i7 cpu kullanıyorum oyun donuyor takılıyor vesaire:

4 çekirdek ve üstü işlemci kullananlar , blizzard yeni bir patch ile bu durumu düzeltmediği sürece , oyunun kullandığı çekirdek sayısını 2 ye düşürmeliler.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    Party ve ya solo modunda sürekli bağlantı kopuyor oynayamıyorum.

Barbarian karakteriniz varsa Whirlwind skill'ini , skill barından kaldırın , kullanmayın.
    Kuruluma sorunsuz geldim , kurulum sırasında belirli yüzdelerde ve ya rastgele decryption hatası alıyorum.

Aşağıdaki downloaderları indirin , indirmeye / kurmaya bunlar ile devam edin.

--> Windows
    --> Mac
    Kendi kullandığım grafik ayarları , hiç bir şekilde donma , takılma vs. söz konusu değil.

Sistem HD4670 + E7600

Ek olarak , özellikle paylaşımlı ekran kartına sahip dizüstü bilgisayar ve ya yetersiz donanıma sahip olduğu düşünülen masaüstü bilgisayar sahipleri aşağıdaki yönerge ile biraz olsun rahatlama sağlayabilirler.

Windows 7 için : komut sistemini (cmd) , yönetici olarak başlatın aşağıdaki kodu kopyalayın ve mouse ile sağ tıklayarak siyah ekrana yapıştırın

bcdedit /set IncreaseUserVA 2500 (kodun başında 1 karakter boşluk var)

2500 rakamını 3072 ye kadar çıkarabilirsiniz , laptoplarda ısınmayı biraz daha arttırabilir bilginize.

aklıma geldikçe güncelleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 18 Mayıs 2012; 16:18:20 >

• Güzel konu

Dün senin başka bir arkadaşa tavsiyen üzerine çekirdek sayısını düşürdüm. Berbat grafiklerle de olsa 2-2,5 saat oynadım. Yeni bilgisayar alana kadar böyle idare edeceğim. Emeğine sağlık.

Ayrıca oyun 60 FPS yağ gibi çalışmasına rağmen birden 2-3 saniyeliğine 30 FPS'ye düşüyor sonra geri çıkıyor.

Bu sorunların çözümünü bilenler bi el atarsa.. (yanlış anlamayın )

Edit büdüt: Acaba işlemci çekirdek muhabbetine mi yapıyor bunları? 4 çekirdek phenom 2 965 var eve gidince 2'ye düşürmeyi deneyeyim bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Mayıs 2012; 15:18:31 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Dante aynı sorun bende var 1-2 saniyeline anlık 30 fps ye düşüp sonra gene 60a çıkıyor ama sadece bazı noktalardan geçerken oluyor, sürekli olmuyor.

bende de sendeki işlemcinin aynısı var ekran kartımda Sapphire ati radeon hd 5770 vapor-x

işlemcileri CPU 0 ve CPU1 işaretledim sadece ama birşey değişmedi.

ACT II'de başlayan bu performans sorunumla ilgili açtığım başlık: http://forum.donanimhaber.com/m_60957787/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60957787

Orijinalden alıntı: Blackdagger

Dante aynı sorun bende var 1-2 saniyeline anlık 30 fps ye düşüp sonra gene 60a çıkıyor ama sadece bazı noktalardan geçerken oluyor, sürekli olmuyor.

bende de sendeki işlemcinin aynısı var ekran kartımda Sapphire ati radeon hd 5770 vapor-x

işlemcileri CPU 0 ve CPU1 işaretledim sadece ama birşey değişmedi.

ACT II'de başlayan bu performans sorunumla ilgili açtığım başlık: http://forum.donanimhaber.com/m_60957787/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60957787

Aynı hocam sanki çizgiyle çizmişler o çizgiyi geçtiğin an fps bikaç saniye düşüyor. Hayır işin ilginci, en kasması gereken yerlerde yaratıkların, efektlerin fiziklerin dolup taştığı yerlerde hiç fps düşmüyor, saçma sapan bomboş yolda giderken düşüyor. Yani çok da aman aman bir sorun değil ama olmasa daha iyi olurdu. Sinematik sorunum çok daha beter. Resmen kasıyor sinematikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Mayıs 2012; 15:47:40 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• 4 ve üzeri çekirdekli işlemcilerde arada donma ve kasma sorununu çözmek için çekirdek sayısını 2 ye düşürün !
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

4 ve üzeri çekirdekli işlemcilerde arada donma ve kasma sorununu çözmek için çekirdek sayısını 2 ye düşürün !

Bunu yaptım ama birşey değişmedi

CPU 0
    CPU 1
    CPU 2
    CPU 3

şeklinde 4 adet var

ben CPU 0 ve CPU 1 i bıraktım sadece, doğru yapmamışmıyım?

quote:

4 ve üzeri çekirdekli işlemcilerde arada donma ve kasma sorununu çözmek için çekirdek sayısını 2 ye düşürün !

CPU 0
    CPU 1
    CPU 2
    CPU 3

şeklinde 4 adet var

doğru yapmışsın da , senin ekran kartının markası nedir ATI mi nVidia ' mı ?

Dante senin sistem nedir bende hiç sinematikler kasmadı, sorunsuz oynuyor fakat dediğin gibi çizgiyle çizmişler gibi o noktalardan geçerken anlık düşüyor fps yükseliyor kasma yaşanıyor aynen.

Phenom 2 x4 965, HD5870, 4 GB Ram 1666 mhz

Sinematiklerde codecten şüpheleniyorum aslında ama k-lite mega pack yükledim daha yeni. Yine değişmedi. Catalyst 12.1, 12.3, 12.4, 12.4a hotfix hepsini denedim yok düzelmemeye yemin etmiş resmen. PC'nin tozunu falan mı alsam? CPU çekirdek değişimi de işe yaramadığına göre :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Mayıs 2012; 16:31:39 >

• Ani fps düşüşleri bende de var. Lagdan dolayı diye düşünüyorum.

HD6950 2500k sistem var

quote:

quote:

CPU 0
    CPU 1
    CPU 2
    CPU 3

şeklinde 4 adet var

Sapphire ATI Radeon HD 5770 Vapor -X benim ekran kartım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

CPU 0
    CPU 1
    CPU 2
    CPU 3

şeklinde 4 adet var

Sapphire ATI Radeon HD 5770 Vapor -X benim ekran kartım.

Valla dahada birsey gelmiyor aklima...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece cpu0 ve cpu1 i yaptım şuan yağ gii akıo saol varol :)
  • cok ciddi problemlere yol açıyor bende oyun. spontane olarak bilgisayarı kapatıyor. uyarı vermeden direk siyah ekran veriyor restart attığımda bazen bilg açılıyor bazen loopa giriyor 4-5 kez restart atıp mavi ekran veriyor. PC kurduğumdan beri bir kez bile böyle bir problem yaşamadım bilg oldukça stabil ve sağlam durumda. Blizzard formlarında sayfalarca konu var bu durumla karşılaşan insanların yorumları. mutlaka bunu düzeltecek bir patch vs lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TssdR -- 18 Mayıs 2012; 20:31:11 >

Orijinalden alıntı: anarcho

sürekli 3007 koduyla hata alıp oyundan düşüyorum

Barbarsan whirlwind kullanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.