Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://forum.paticik.com/read.php?85,4119058

Bu linke girerek servera nası bağlanabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Forum Accountu almanızı tavsiye ederim diabloya girdiğinizde forum accountuyla aynı isimle bir account açın serverdada. Ladder mevcut güzel hoş bir mekan herkese tavsiye ederim.

Yalnız açtıığınız charlar Serverda kalır ve sadece severda oynayabilirsiniz. Single player charlarınızla oynayamazsınız. Yani Closed bnet olarak yapılmış server. lag 0

orjinal d2 ye gerek yok bağlanabilmeniz için
  • Gidip 40 lira verip boşa kazıklanmayın. 9 dolara aldım ben Diablo2 + expansion LOD cd keylerini. d2npc.com du galiba sitenin adı tam hatırlamıyorumşu an. 20 dakika sürmüştü mailin gelmesi. Daha sonra da o key ile blizzard'ın sayfasından oyunu indirip oynamaya başlıyorsunun battle.net üzerinden. Bu arada ladder bot dolu yani öyle bir wowdaki yada benzer mmoprglerdeki gibi değil durum. Bildiğin KO daki gibi adam açmış botu gitmiş, level kasıyor 7/24. Edit falan yok ama yinede can sıkıcı botlar.

Bu arada 9 senelik oyun ve orjinal çözünürlük malesef 800*600 ile sınırlı. Çoğu kişi daha önce oynamadıysa sevmeyebilir bu sebeple. Single Player için yüksek çözünürlükte oynanabilmesini sağlayan bir mod mevcut. Fakat battlenet yada diğer free gatewaylerden yüksek çözünürlükle oynamak mümkün değil malesef. RS linki veremiyorum forumda ama isteyen varsa pm ile ulaşabilir. Yada d2multires diye aratın bulursunuz.

Bu da screenshothttp://img7.imageshack.us/img7/4579/d2multiresb.jpg

• noRemorse'un verdiği linkteki serverda multi res çalışıyormuş bu arada. 1600*1200 denedim az önce.

Burda 6-Euro güvenli bir sitedir, ben alışveriş yapmıştım...
    İmzam yoq Parmak bassam
  • Şu anda oyun Orginal olarak D&R'de satılmakta Atari getirmiş; Diablo II, Diablo II Expantion 29 YTLÇok güzel duruyorlardı için gitti x)

Ölüm; the only truth

• Beyler sizden bir diablo 2 hakkında bir kaç yardım isteyeceğim...

Öncelikle ben paladin kasmış oynamış birisi olarak paladini iyi biliyorum fakat şimdi 2 karakter daha kasmayı düşünüyorum bunlar hakkında bilgisi iyi olanlar varsa detaylı bir şekilde yazarlarsa repleyeceğim...

1.Karakter: Assasian

Bu karakterde level başına gelen statlar nasıl dağıtılmalı ? Hangi skilleri 20'lemeliyim?Skilleri 20'leme sırası nasıl olmalı?

2.Karakter : Sorceress

Bu karakterde level başına gelen statlar nasıl dağıtılmalı ? Hangi skilleri 20'lemeliyim?Skilleri 20'leme sırası nasıl olmalı?

Paladin artık baymaya başladığı için bu 2 karakterden birini istedim...Aslında Necromancer'ı da merak etmiyor değilim fakat büyüleri pek ilgimi çekmiyor :D

http://forum.donanimhaber.com/m_33244528/tm.htm
  • Çok saol cidden baya işe yaradı
  • OYuna harika bir çözünürlük yaması çıktı ve 1280*1024 te (veya monitörünüz hangi çöz.ü destekliyorsa en sonuna kadar çıkabilirsiniz) oyun çok hoş görünüyor. Sırf bu sebeple tekrar başladım oyuna. Artık kaçıncı başlayışım bilmiyorum ama bu çözünürlük olayıyla oyuna yepyeni bir soluk geldi. diablo müptelası herkesin denemesi gereken bir şey ve yeniden oyuna başlamak için harika bir bahane.

http://worthplaying.com/article.php?sid=64578

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Resmi bir patch olmadığından bazı sorunlar çıktı. Mesela sağ ve sol alt köşedeki new skill ve new stats düğmeleri kayboldu. Ayrıca alt tuşuna basınca yerdeki eşyalarıda göstermiyor.

Yanlış bişeymi yaptım diyecem ama zannetmiyorum.

Zaten resmi bir çözünürlük patchi asla gelmez Diablo 2 ye çünkü monitörleri farklı olan oyuncular arası online oynarken büyük haksızlık olacağını biliyor blizzard. Oyunun temeli 2D olduğu için çözünürlük farkları, büyük paneli olan monitörlere sahip oyunculara avantaj sağlamış olur.

Zaten bu resmi olmayan patchi yapan arkadaşlar online olarak oynamasın, banlanma riskleri var çünkü. BEn single takıldığım için kurdum hemen ve oyun şu an çok hoş görünüyor.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yanlış yapmış olabilirsin çünkü bende her şey düzgün ve sorunsuz çalışıyor. Oyun çok hoş oldu görünüş olarak.

Zaten resmi bir çözünürlük patchi asla gelmez Diablo 2 ye çünkü monitörleri farklı olan oyuncular arası online oynarken büyük haksızlık olacağını biliyor blizzard. Oyunun temeli 2D olduğu için çözünürlük farkları, büyük paneli olan monitörlere sahip oyunculara avantaj sağlamış olur.

Zaten bu resmi olmayan patchi yapan arkadaşlar online olarak oynamasın, banlanma riskleri var çünkü. BEn single takıldığım için kurdum hemen ve oyun şu an çok hoş görünüyor.

Bir screenshot atabilirmisin acaba?

• 1280*1024

Diablo II Buluşma Yeri

Widescreen 720p

Diablo II Buluşma Yeri

Bu arada arkadaşlar Sorceress ile oynuyorum ben önceden bu karakterle oynamamıştım, skill değişimi nasıl yapılıyor anlam veremedim. Yani örneğin fireball atıyorum bikaç düşmana, arkasından hemen cold büyü atmak istiyorum bunu en hızlı yapmanın yolu nasıl. Sorceresste anca S tuşuna basıyorum sağda skilller açılıyor iki saat oradan skilli seçiyorum. O arada mefta oluyoruz tabii. bunun hızlı pratik yolu yok mu?

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.