Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Benim sorceress nightmare zorlukta defans olarak çok savunmasız kaldı. Stat pointsleri bundan sonra hep energy'ye mi vermeliyim yoksa vitality'ye de vereyim mi? Yanlışlıkla dexterity ye vermiştim önceden bi 15-20 puan.

Bir de skill konusunda hep fire skillere yüklendim. fireball meteor vs. Şimdi bana defans gerektiğinden bundan sonra fire a yüklenmeyeceğim ve cold skillerden armorlara yükleneceğim ama hangisine yüklenmem iyi olur. Frozen armor mu shiver mı yoksa chilling mi? üzerlerinde yazan özelliklere göre işime en yarayacak olanı shiver armor olacak sanırım. Buna yüklenirsem defans'ta bayağı bir artış olmaya başlayacak değil mi?

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar bir sorum olacak. Benim sorceress nightmare zorlukta defans olarak çok savunmasız kaldı. Stat pointsleri bundan sonra hep energy'ye mi vermeliyim yoksa vitality'ye de vereyim mi? Yanlışlıkla dexterity ye vermiştim önceden bi 15-20 puan.

Bir de skill konusunda hep fire skillere yüklendim. fireball meteor vs. Şimdi bana defans gerektiğinden bundan sonra fire a yüklenmeyeceğim ve cold skillerden armorlara yükleneceğim ama hangisine yüklenmem iyi olur. Frozen armor mu shiver mı yoksa chilling mi? üzerlerinde yazan özelliklere göre işime en yarayacak olanı shiver armor olacak sanırım. Buna yüklenirsem defans'ta bayağı bir artış olmaya başlayacak değil mi?

Direk sil o karakteriŞans eseride olsa nightmare i de bitirebilirsin ama hell de hiçbirşey yapamazsın heleki yanlıslıkla verdiğin skill,statları göze almadan diyorum bunu tamamen cold ağırlıklı bi build olustur(Blizzard,frozen orb)2 sinden birini seç yan skill olarakda fire ball a birkaç puan ver sadece immune lere karşı frozen armor fazlasıyla işini görür fazladan skill harcamaya gerek yokAyriyetten sorceress da hiçbişekilde energy,dex,str(kullandığın itemin istediği kadar verilir) verilmiycek tamamen vitality ağırlıklı oynaman lazımdı yoksa üflerler direk o karakteri

• Zaten çok zorlanıyorum şu an ama şu andan itibaren cold a kasmaya başlasam olmaz mı? Shiver armor u level 5 yaptım şimdiden.

Ayrıca neden energy ye vermemem gerekiyor? Mana çok gerekli değil mi sorc için? Life a mı vermeliyim hep?

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Zaten çok zorlanıyorum şu an ama şu andan itibaren cold a kasmaya başlasam olmaz mı? Shiver armor u level 5 yaptım şimdiden.

Ayrıca neden energy ye vermemem gerekiyor? Mana çok gerekli değil mi sorc için? Life a mı vermeliyim hep?

Şimdiden yanlış işdefroz a 1 vermeliydin bak şu konuda sorceress için 5 tane build hazırlamıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_30840125/mpage_1/key_Karakter%2Cyapilandirmalari/tm.htm
    sen seç istedigini ona göre tekrar başla

• quote:

Orijinalden alıntı: KARATAHTA

Ya arkadaşlar 1.13 patchi ile ilgili gelişme var mı ne oldu acaba

http://forums.battle.net/thread.html?topicId=21730644778&sid=3000
    Burdan takip edebilirsin.

''Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız. Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir...''
  • blood golemin hasar paylaşma özelliği ortadan kalkarsa o zaman blood golem + iron maiden ikilisi kullanılabilir olur :)
  • Arkadaşlar benim bir sorum olcak. sürekli -savaşçı- druid kasmaya alıştım. ilk defa necromencer denedim. fakat necromencerın 18deki bone arrowa kadarki büyüleri çok dandik olduğu için 18e kadar mızrak kullandırtıyorum.fakat mızrakla çok yavaş vuruyor. yay yada arbelet yay(dextiriytim az) alamıyorum. canım az olduğu için kılıçda kullanamıyorum. sizce ne yapmalıyım? bu arada adam 15 level battlenette. summon olarak gollem hariç hiç bir şey vermedim. lanette tek iron maidenda var. yaklaşık 8-9 skillim boşta. bu arada her level 2 strenght 2 enerji ve 1 vitalitye veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbryan -- 29 Aralık 2009; 21:04:34 >

Orijinalden alıntı: DarknessAngel

Arkadaşlar benim bir sorum olcak. sürekli -savaşçı- druid kasmaya alıştım. ilk defa necromencer denedim. fakat necromencerın 18deki bone arrowa kadarki büyüleri çok dandik olduğu için 18e kadar mızrak kullandırtıyorum.fakat mızrakla çok yavaş vuruyor. yay yada arbelet yay(dextiriytim az) alamıyorum. canım az olduğu için kılıçda kullanamıyorum. sizce ne yapmalıyım? bu arada adam 15 level battlenette. summon olarak gollem hariç hiç bir şey vermedim. lanette tek iron maidenda var. yaklaşık 8-9 skillim boşta. bu arada her level 2 strenght 2 enerji ve 1 vitalitye veriyorum.

mızrak ve arbalet demişsin necro için ki çok yanlış tercihler, necro asla tek dolaşmaması gereken bir karakter, sana tavsiyem yetenekleri güzel dağıtılmış bir sommoner necro yada bilinen adıyla skelemancer oynaman olacaktır.

şu linkteki buildi denersen memnun kalırsın. komutan bir necro her zaman için eğlenceli bir karakterdir. ayrıca nightmare zorluğunda act 2'de alacağın mercenery ile yenilmez bir iskelet ordusu kurabilirsin. (offansive - might aura olacak).

http://strategy.diabloii.net/news.php?id=509

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellchook -- 30 Aralık 2009; 0:04:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cellchook

quote:

Orijinalden alıntı: DarknessAngel

Arkadaşlar benim bir sorum olcak. sürekli -savaşçı- druid kasmaya alıştım. ilk defa necromencer denedim. fakat necromencerın 18deki bone arrowa kadarki büyüleri çok dandik olduğu için 18e kadar mızrak kullandırtıyorum.fakat mızrakla çok yavaş vuruyor. yay yada arbelet yay(dextiriytim az) alamıyorum. canım az olduğu için kılıçda kullanamıyorum. sizce ne yapmalıyım? bu arada adam 15 level battlenette. summon olarak gollem hariç hiç bir şey vermedim. lanette tek iron maidenda var. yaklaşık 8-9 skillim boşta. bu arada her level 2 strenght 2 enerji ve 1 vitalitye veriyorum.

mızrak ve arbalet demişsin necro için ki çok yanlış tercihler, necro asla tek dolaşmaması gereken bir karakter, sana tavsiyem yetenekleri güzel dağıtılmış bir sommoner necro yada bilinen adıyla skelemancer oynaman olacaktır.

şu linkteki buildi denersen memnun kalırsın. komutan bir necro her zaman için eğlenceli bir karakterdir. ayrıca nightmare zorluğunda act 2'de alacağın mercenery ile yenilmez bir iskelet ordusu kurabilirsin. (offansive - might aura olacak).

http://strategy.diabloii.net/news.php?id=509

dediğim gibi o silahlar geçici. asıl amaç 18 olmak tabi bu skelemancer olmak iyimiş. ama bu adamla druel yada baal gibi tiplere karşı bir şansım kalmıyor. ayrıca o site ingilizce olduğu için pek fazla birşey anlıyamadım biri burda türkçe açıklıyabilirimi?

• sadece normal zorluk seviyesinde diablo ve druel biraz sorun yaratıyo ama karakter oturduğu zaman çok rahat ediyorsun.

Orijinalden alıntı: cellchook

sadece normal zorluk seviyesinde diablo ve druel biraz sorun yaratıyo ama karakter oturduğu zaman çok rahat ediyorsun.

bu kasma taktiğini biraz açıklarmısın? örnek her level enerjiye filan kaç vercem. hangi levelde hangi skille vercem.
  • netbook'umda(lg x130) diablo 2 kasmazsa başlamayı düşünüyorum. daha önceden barbarian ve necromancer ile oynamıştıım. necromancer tam benim istdiğim karakter ama iskeletler fazlalaştıkça kasma olacağı için necromancer olmayacağım.aslında birsürü iskelet yerine bir tane güçlü iskelet yapma (golem gibi ama ona puan verdikçe çok daha güçlüsü olacak) olsa çok güzel olurdu. mouse da kullanmacayağım için (touchped ile) en az tıklama ile en fazla hasarı verecek bir karakter önerisi istiyorum sizden. oynamak istediğim karakterler barbarian-amazon veya paladin. (barbar da dönerek yaptığı bir skill vardı o iyiydi diğerleri hakkında bilgim yok). yazdığım gibi önemli olan en az tıklamada en fazla yaratığı hasar vermesi ve en az kasma problemi olması.

birde oyunu güzelleştiren bir mod varsa onuda kurmak isterim. netbook'un ekranı 1024*600 wide. konu içinde çözünürlük yamalarını gördüm. bu çözünürlükte deneyipte sorun yaşayan var mı?

edit: karakter yapılandırma konusunu incelerken şöyle birşey gördüm:
    quote:

Templar

Muhtemelen size pek tanıdık gelmeyen bi builddir çünkü pek terccih edilmez edilse bile çok nadir karşıkaldığımdan bu konuda bir fiklir üretemiycem genel olarak Fist Of Heavens(FoH)ve Conviction aurasıyla kullanılan bi buildir genel amacı ise rakibe tıklamanıza bire gerek kalmadan shift+sol tık yaparak dire başa doru bi yıldırım iner rakibinizin
    lightning damage den resisti yüksek olan birisine karşı conviction son seviyede ve itemlerden alıcağı bonus da çok yüksek olcağından o resist bir anda - lere inebilir ve attığınız yıldırım rakibinizi en fazla 2 vuruşda öldürür

tam benim istediğim olay gibi. önerilerinizi bekliyorum.

not:hell dahil tüm zorluk seviyelerinde oynamayı düşünüyorum. hell seviyesinde etki etmeyecek skillere hiç + vermeyeyim baştan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 2 Ocak 2010; 5:01:38 >

• beyler ben act 2 deyim sorun orda del sorun yardımcıma nasıl item koycam??
  • slm arkadaşlar sitenin verdiği skill dagılımı asağıda ama ben thunder storm veya charged bolt yerıne chang lıgting kullansam dah mantıklı olurmu bide size göre dağılım nasıl olmalı battle.net için

Seviye 99 için Tek bir Skill Dağılımı vardır:
    · Warmth: 6 (+%90 Büyü Yenilenmesi)
    · Charged Bolt: 20 (12 mana, 22 Charged Bolt ve Charge Bolt başına 13-15 Damage verir)
    · Thunder Storm: 20 (195-294 Damage verir, ancak Lightning Mastery ile Damage’i 2000-2100 küsur damage olur)
    · Frozen Orb: 20 (34 mana harcar, 262-267 cold damage verir, 27 saniye için dondurur)
    · Cold Mastery: 10 (Bütün Cold saldırılarına -%71 Cold Resistans özelliği kazandırır)
    · Lightning Mastery: 20 (+%278 Damage Arttırırmı sağlar)
    · Energy Shield: 1 (Büyü gücünüzü kalkana çevirir, yaşam puanınız yerine buradan enerji gider)
    · Shiver Armor: 1 (Saldıranı dondurup yavaşlatır)

• beyler komik bir soru ama ben skilleri tuşlara atamayı beceremedim ilk defa başıma geliyo böyle birşey, değişik birşey bu ya skili tutup koyamıyorsun :) birisi anlatabilir mi rica etsem
    1-Hangi statlara vermeliyim(Özellikle lvl atladıkça mesela 3 str 1 int gibi)
    2-Hangi skillere vermeliyim(Hangi lvlde hangi skille vermeliyim?)
    3-İtemlerde hangi özellikleri aramalıyım(colt resist, fast recovery vs.)
    yardımcı olursanız çok sevinirim biraz diablo 2 de tecrübesizim de Şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: Algol

Farecik imlecini skill'in üzerine getirip, atamak istediğin tuşa bas. Ör; F1, Q, S v.s.

çok sağol
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.