Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Orjinalden alıntı: cebocan

arkadaşlar oyunu indirdim kurdum lord of desruction u fln oyun çok zevkli assasin karakter açtım ama biyerlerde rehber fln var mı soso fln dıyorsunuz hiç birşey anlamıyorum ama oyun çok zevkli

Dostum şu altta yazdığım linke gir. Orada sana assassin'i geliştirebileceğin dört farklı karakter tipi ayrıntıları ile anlatılıyor. Bu siteden diğer karakter yapılandırmalarına da ulaşabilirsin.

http://diablo.wikia.com/wiki/Assassin_builds

buna benzer daha kolay anlayabileceğimiz türkçe bir kaynak var mı acaba? ben de paladin ile ilgili olana bakarım

• Paladin karakteri barbar gibi yakın dövüşte uzmandır, ancak barbardan farkı auraları ve yoğun şekilde kullandığı kalkanıdır.

İlk bir kaç levelde aldığın puanları strenght ve dexterity'e dağıt, çünkü yakın dövüş başlangıçta Paladin için önemli. Bunun yanında birkaç puan da vitality vererek HP'nin ve staminanın yüksek olmasını sağlayabilirsin. Energy puanına ihtiyacın yok, çünkü paladinin en önemli özelliği olan auralar manaya ihtiyaç duymuyor. Ancak, 18. levele gelinceye kadar en azından 35 civarı bir energy puanın olursa Zeal gibi önemli yetenekleri kullanabilirsin.

Defensive Auralardan Resist Fire, Lightning ve Cold ayrı ayrı sırasıyla ateş, elektrik ve buz saldırılarına karşı direnç sağlar. Ancak bunlara bir puandan fazlasını verme, çünkü 30. levelde alacağın Salvation tüm bunlara karşı direnç sağlayacak sana. Hepsine birer puan vererek karşına gelen yaratığın saldırı tipine göre kullanıp savunmanı artırırsın.

Zeal skilli önemli.Bu skill ile birden çok yaratığa vurabiliyorsun. Buna oldukça çok puan ayır, çünkü her bir artırdığında bu puanı o kadar fazla yaratığa vuruyorsun ve hasar verme yüzden artıyor. Yani 5 - 6 puanını korkmadan bu skille harcayabilirsin. Ayrıca, çok da az mana harcıyor bu hareket.

Benzer şekilde Concentration ile de vuruş yüzdeni ve verdiğin hasar seviyesini artırırsın. Bunu Zeal ile birlikte kullandığında yaratık sürülerinin önünde toplu halde düştüğünü göreceksin.

Bunun yanında Offensive Aurolar ile (aynı yaratıkların üzerinde olduğu gibi) karşınıza çıkanları zayıflatabilirsin. Örneğin Holy Freeze oldukça işe yarıyor, sana saldıran yaratıkları buza çevirerek yavaşlamalarını sağlıyor. Conviction var sonra yaratıkların savunma gücünü azaltan.

Sanırım bu bilgiler Paladin karakteri için yeterli olacaktır. Kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: _Marvel_

quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Orjinalden alıntı: cebocan

arkadaşlar oyunu indirdim kurdum lord of desruction u fln oyun çok zevkli assasin karakter açtım ama biyerlerde rehber fln var mı soso fln dıyorsunuz hiç birşey anlamıyorum ama oyun çok zevkli

Dostum şu altta yazdığım linke gir. Orada sana assassin'i geliştirebileceğin dört farklı karakter tipi ayrıntıları ile anlatılıyor. Bu siteden diğer karakter yapılandırmalarına da ulaşabilirsin.

http://diablo.wikia.com/wiki/Assassin_builds

buna benzer daha kolay anlayabileceğimiz türkçe bir kaynak var mı acaba? ben de paladin ile ilgili olana bakarım

Zealot 1.12

scarface mi ne boyle bir büyü var onu 20 yap(4)
    zeal 20 yap (1)
    fanatismi 20 yap (2)
    holy sheld 20 (3) yap dex vs str yeteri kadar var sonra hepsi hp ver. energy verme
    All skil itemler onemli degil atak artıran ve can ve mana calan itemler onemli

• Diğer konuya yazmıştım burayada yaziyim, Benim Battle.Nette 90 level paladin'im vardı baya bir süre girmediğim için üyelik açılmıyor. Onu açabilirimiyim tekrar?
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • açamazsınız malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Arkadaşlar D2yi nasıl online oynayabilirim?Oyunum orjinal değil

Orjinal değilse mümkün değil dostum
  • Diablo 2'yi Vista 64 bit'te nasıl çalıştırabilirim?
    Intel i9 14900K @ 6Ghz | Asus Dark Hero Z790 Anakart | Zotac RTX 5090 Solid OC | 64 GB Corsair Vengeance 6000 MHZ Ram | 2 TB M2 Samsung 980 Pro + 2 TB M2 Kingston + 4 TB M2 Kingston | DeepCool LT720 360mm Sıvı Soğutucu | Phanteks Evolve X Kasa | NZXT 1200 PSU | Razer Blackshark V2 Pro Headset | Connexion3D Mouse | Asus Strix Scope 96 Klavye
  • quote:

Tüh.İnşallah D3, Knight Online gibi olurda bi şekilde de olsa ücretsiz oynarız

Blizzard'ın öyle bir şey yapacağını hiç zannetmiyorum.

Ama gidip Diablo 3 multiplayer'ı aylık ücretli de yapmaz. Orjinal almak ömür boyu yetecektir kanımca.

Şahsen herkes Blizzard gibi bir firmanın oyununu orjinal almalı.

Eğer dediğin gibi bir kere orjinal almak yetiyorsa alırım tabiAma her ay para baymamız gerekirse bulaşmam bile

Blizzard'ın MMORPG oyunları dışında (WoW serisi) oyunlarına aylık ücret getirdiği görülmemiştir.

Böyle bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum.
  • D2 ve KO oynamışlara soruyorum.Hangisi daha zevkli ? Grafik bakımından D2 geri kalsa da oynanabilirlik önemli.Ve D2 de girememe sorunu gibi bir şey var mı veya KO gibi paso Dupe,Koxp zart zurt var mı ? Orijinali ne kadar ? Cevaplarsanız sevinirim.
  • 2 oyun 40 tl D&R ve büyük alışveriş merkezlerinde bulabilirisiniz.D2 aylık ücret gerektirmiyo bilginize ayrıca D3'te de aylık ücret almayacaktır.Zevk bakımından ve de her bakımdan KO D2'nin tırnağı olamaz...

Orjinalden alıntı: feckless

2 oyun 40 tl D&R ve büyük alışveriş merkezlerinde bulabilirisiniz.D2 aylık ücret gerektirmiyo bilginize ayrıca D3'te de aylık ücret almayacaktır.Zevk bakımından ve de her bakımdan KO D2'nin tırnağı olamaz...

2 oyun derken ? Ek paket falan mı ?
  • 64 bitte çalıştıramayan arkadaşlar son patchi yükleyin sorun kalkıyor.

Orjinalden alıntı: UR

D2 ve KO oynamışlara soruyorum.Hangisi daha zevkli ? Grafik bakımından D2 geri kalsa da oynanabilirlik önemli.Ve D2 de girememe sorunu gibi bir şey var mı veya KO gibi paso Dupe,Koxp zart zurt var mı ? Orijinali ne kadar ? Cevaplarsanız sevinirim.

Bu soruna gözüm kapalı olarak Diablo 2 yanıtını veririm. İkisinde de yaratık kesiyorsun ancak en azından Diablo 2'nin bir atmosferi ve konusu var. Ayrıca, Diablo 2 KO'nun aksine tek kişilik de oynanabilir. İlla internete bağlı olmak zorunda değilsin. Başlarda grafikleri seni itebilir. Malum 9 senelik oyun. Ama alışınca aksiyonun hızından takmazsın kafaya. Bu arada oyunu tamamıyla mouse ile yönetiyorsun. WASD tuşları kullanmıyorsun bu oyunda.

Orjinalden alıntı: Millennium

Blizzard'ın MMORPG oyunları dışında (WoW serisi) oyunlarına aylık ücret getirdiği görülmemiştir.

Böyle bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum.

En azından hamachiden başka arkadaşmızla da oynama şansı yok mu?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.