Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Fury Within mod'a tekrar başladım abudik gubidik moblar var mantar kafalar, ecüş büçüş zombiler vs... bu mod' u seçme nedenim inventory ve kasası çok geniş o yüzden, diablo 2 de moblara dokunmadan sadece kasa ve inventory yi genişleticek mod var mı bildiğiniz sinirim bozuldu iyice mantar kafa görmekten

Fury Within resimleri

http://img32.imageshack.us/my.php?image=geniinv.png

http://img190.imageshack.us/my.php?image=furywithinmodq.jpg

ayrıca böyle güsel mod lar var mı single player için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moriq -- 21 Mayıs 2009; 4:11:02 >
    MSI Z97 GAMING 7İNTEL CORE i7 4790K 4,8 Ghz/Corsair H100i v2ASUS GTX1080 STRIX GAMING 8GBGSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX DDR3 2999 Mhz CL9 1.5V Dual Samsung 850 Evo 500GB MZ-75E500BW SSD, Seagete Depolama 2TBCREATIVE Sound Blaster ZX Ses Kartısteelseries arctis pro wirelessSeasonic X-850 80Plus GOLD 850WCorsair 570x Crystall middle Tower kasa Logitech G29 PC Direksiyon ve vites seti Logitech G Pro Wireless Razer Lancehead Tournament Edition RGB
    ASUS 27" VG278QR 0,5Ms 165Hz
    Corsair Strafe RGB Silent Switch Mekanik Gaming Klavye

• Sanırım 1.13'te stash 12x10 yapılacak. Tabi testlerde sorun çıkmazsa.

http://www.blizzblues.com/us/blizzard-provide-us-more-113-information-16904296443.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 21 Mayıs 2009; 12:45:24 >
  • arkadaşlar ben diablo 2ye başlamak istiyorum fakat hiçbir şey bilmiyorum stat dağıtımı int str dex fln nasıl yapılacak karakterlerin özellikleri skilleri bilmiyorum bana yardım edecek birisi varsa bi kaynak varsa başlayacağım zaten rpgyede yeni başladım sacred 1 diye bir konum var oyunda ne statları biliyorum ne skilleri kimse de yardımcı olamadığı için sanırım bırakacağım bunda da öyle bir durum olur mu?

Orjinalden alıntı: _Marvel_

arkadaşlar ben diablo 2ye başlamak istiyorum fakat hiçbir şey bilmiyorum stat dağıtımı int str dex fln nasıl yapılacak karakterlerin özellikleri skilleri bilmiyorum bana yardım edecek birisi varsa bi kaynak varsa başlayacağım zaten rpgyede yeni başladım sacred 1 diye bir konum var oyunda ne statları biliyorum ne skilleri kimse de yardımcı olamadığı için sanırım bırakacağım bunda da öyle bir durum olur mu?

Yanılmıyorsam bir arkadaşımız bu konu hakkında çok güzel bir çalışma yapmıştı;forumu arattır bulacağına eminim...

Ölüm; the only truth

• forumda uzun bir araştırma sonucu bulabildim

http://forum.donanimhaber.com/m_30840125/mpage_1/key_diablo%2Crehber//tm.htm#30840125

oyuna başlıcam internetten indircem orjinal olmadığı için hiçbir şekilde multiplayer oynayamam değil mi?

Siz diablo 3'ü beklerken bende bu oyunu bitirmeye çalışayım zaten diablo3 çıkına kadar anca bitiririm

arkadaşlar ben diablo 2ye başlamak istiyorum fakat hiçbir şey bilmiyorum stat dağıtımı int str dex fln nasıl yapılacak karakterlerin özellikleri skilleri bilmiyorum bana yardım edecek birisi varsa bi kaynak varsa başlayacağım zaten rpgyede yeni başladım sacred 1 diye bir konum var oyunda ne statları biliyorum ne skilleri kimse de yardımcı olamadığı için sanırım bırakacağım bunda da öyle bir durum olur mu?

sana şöyle diyeyim

www.d2tr.net

1 hazirana kadar o işlerin tamamı bitmiş olacak. hatta daha erken

sitede kâr amaçlı hiçbir şey olmadığından koymakta bir sakınca görmedim. hiçbir şekilde reklam yok. tamamen hizmet amaçlı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortingenStrasse -- 21 Mayıs 2009; 21:08:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MortingenStrasse

quote:

sana şöyle diyeyim

www.d2tr.net

1 hazirana kadar o işlerin tamamı bitmiş olacak. hatta daha erken

sitede kâr amaçlı hiçbir şey olmadığından koymakta bir sakınca görmedim. hiçbir şekilde reklam yok. tamamen hizmet amaçlı olacaktır.

Sağol
    HTTP Error 404 Not Found

http://www.000webhost.com/

• alla alla bende sorunsuz açılıyor ama

şuan site test aşamasında olduğu için free host kullanıyorum. ay başında bir sorun olmaz

fikir oluşması için siteden bikaç resim koyayım o zaman. içerik açısından her türlü öneriye açığım. görsel olarak ise fazla bir şey sunma şansım yok çünkü ilk site denemem.

Diablo II Buluşma Yeri

Diablo II Buluşma Yeri

Diablo II Buluşma Yeri

Diablo II Buluşma Yeri

• quote:

alla alla bende sorunsuz açılıyor ama

şuan site test aşamasında olduğu için free host kullanıyorum. ay başında bir sorun olmaz

fikir oluşması için siteden bikaç resim koyayım o zaman. içerik açısından her türlü öneriye açığım. görsel olarak ise fazla bir şey sunma şansım yok çünkü ilk site denemem.

Evet çoğu şey açılıyor da arada öyle hata veriyor ondan söyledim site güzel basit anlaşılır ama benim için önemli olan kısım karakter yapılandırmaları orası da dediğine göre yakında gelecekmiş bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortingenStrasse -- 22 Mayıs 2009; 0:07:10 >
  • Merhaba arkadaşlar ,
    bana yardımcı olurmusunuz.
    bi arkadaştan Diablo+lod cd'leri aldım ve kurup 2-3 aydır oynuyorum,ancak oyun 1.07 versiyonda(copya cd)şuanda bütün pack'leri yüklemek istiyorum.zannedersem baya var(1,08-1.09.1.10-1.11-1.12)Bunların hepsini yüklemem lazım mı, ve nereden bulabilirim.(indirebilirim)

Bayadır arıyorum nette,ama hep 1.10 veya 1.11 var.Diğerlerini nerelerden bulabilirim(olmassa orjinal d2+lod alıcam,tabi izmirde bulabilirsem)
    Bana bütün pack'lerini bulabileceğim bi wep adresi verebilirmisiniz.
    Teşekkürler,

http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=20758

bu adreste bulabilirsin.
    iyi oyunlar
  • quote:

Arkadaşlar ben şimdi diablo 2yi kurdum 1.12patchi de yaptım ve geliştirdim karakteri şimdi bunun üzerine exp. paketini yüklesem kayıtlı karakterim gider mi nasıl olur???

yok yükle aynen devam edersin karakterin LOD'a aktarırsın

Ölüm; the only truth

• hallettim,ilgin için teşekkürler arkadaşım,
    quote:

sadece son patchi yüklemen yeterlidir.

http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=20758

bu adreste bulabilirsin.
    iyi oyunlar

Bu arada şu anda karakter rehberlerini yazmaktayım ama çok ayrıntılı yazmayacağım. Oyunun %80ini oluşturan karakter tiplerinden bahsedeceğim. Bunun nedeni yeni patch'in gelecek olması ve sinerjilerde yapılacak ufak değişiklikler tüm rehberlerin tekrar yazılmasını gerektirecek.

Ama bi hammerdin olsun sorc çeşitleri olsun, necromancer assassin olsun bunlar tam olacak çünkü yazmaktan çok zevk aldığım karakterler bunlar. Bazen derslerde zevkine rehber yazıyorum

Arkadaşlar ben şimdi diablo 2yi kurdum 1.12patchi de yaptım ve geliştirdim karakteri şimdi bunun üzerine exp. paketini yüklesem kayıtlı karakterim gider mi nasıl olur???

Gitmez.

Orjinalden alıntı: cebocan

arkadaşlar oyunu indirdim kurdum lord of desruction u fln oyun çok zevkli assasin karakter açtım ama biyerlerde rehber fln var mı soso fln dıyorsunuz hiç birşey anlamıyorum ama oyun çok zevkli

Dostum şu altta yazdığım linke gir. Orada sana assassin'i geliştirebileceğin dört farklı karakter tipi ayrıntıları ile anlatılıyor. Bu siteden diğer karakter yapılandırmalarına da ulaşabilirsin.

http://diablo.wikia.com/wiki/Assassin_builds
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.