Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kubillian

olmasın tabi hocam..bende aynı şekilde FALLOUT 1 kasıyorum...daha doğrusu kasamıorm...bak diablo öyle bişeyi yakalamış ki abartmıorm 20 sene sonra koy oğlunun pc sine bırakır shader 10 destekli oyunları bunu oynar..herifler ne yaptıysa nasıl yaptıysa oyunu öyle bi ruhu var..tamam fallout ta müthiş bişeymiş te zamanının oyunuymuş ..o zaman güzel geliomuş...şimdi zorluorm hocam kendimi ama nasıl bi zorlama görsen..ama olmuo ya anlamadım gitti ...necro iyidir yaa..basarsın golemleri...ohh mis..ama kek hocam yaa..ilk diablo oynayanlar bence paladinle başlamalı...büyü görim bööle deişiklik olsun diosan ki öyle düşünüosn druid i öneririm..hepsinde de bitirdim hocam..favorimi sorarsan amazon....bakma kimseye . bilmezler amazonun javelinlerinin ne yaptığını ..tek tek attığı oku nasıl 20 adede çıkardığınısevmezler çünkü.. yediremezler kendilerine aptal sarışının skillerini

amazon 1.09'da iyiydi. 1.10'la birlikte amazonun devri kapandı.

• http://rapid.share.com/files/131081983/Diablo_II.rar.html

Alın size diablo 2 ile ilgili bütün horadric cube formülleri yanı sıra crafted items ve runeword tarifleri hepsi burada mevcut

Aradaki noktayı kaldırmayı unutmayın ....
  • 63 oldum beyler paso hellde diablo kesioz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

63 oldum beyler paso hellde diablo kesioz

tuna battle.net demi oynuyorsun?
  • quote:

Level 63 te Hell Diablo'nun karşısında nasıl dayanıyorsun?Öpse ölürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

quote:

battle.net bahsediyor galiba

''kesioz'' biz

• quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

quote:

''kesioz'' biz

EVET PARTİ OLUNDUĞUNDAN BAHSEDİYOR -teke tek olsa öpmesine de gerek yok üflesin yeter-

• arkadaşlar oyunu en düşük hangi levelde bitirdiniz.??? benim 30.....barbarla bitirdim...ilk defa oynuyodum oyunu arcade oynar gibi. ama nası kesmişim diabloyu görseniz..ter boşalıyo resmen...belki 150 defa gitmişimdir pandemonium fortress a potion için...o diil horadric cube le perfect fullmination potion da yapmasını bilmioduk...aah aah
  • quote:

arkadaşlar oyunu en düşük hangi levelde bitirdiniz.??? benim 30.....barbarla bitirdim...ilk defa oynuyodum oyunu arcade oynar gibi. ama nası kesmişim diabloyu görseniz..ter boşalıyo resmen...belki 150 defa gitmişimdir pandemonium fortress a potion için...o diil horadric cube le perfect fullmination potion da yapmasını bilmioduk...aah aah

30 lwl iken single da hel bitirmek imkansız...

• quote:

quote:

arkadaşlar oyunu en düşük hangi levelde bitirdiniz.??? benim 30.....barbarla bitirdim...ilk defa oynuyodum oyunu arcade oynar gibi. ama nası kesmişim diabloyu görseniz..ter boşalıyo resmen...belki 150 defa gitmişimdir pandemonium fortress a potion için...o diil horadric cube le perfect fullmination potion da yapmasını bilmioduk...aah aah

klasik diablo 2 de olma ihtimali olabilir mi acaba

• quote:

quote:

Hell dememiş ki zaten. Normal zorluktan bahsediyor bence.

• arkadaşlar bu rune ler horadric cube de bi işe yarıyomu.
    assasin le tal rune lu bi silahım vardı +75 poisson damage vuruyodu.(daha act2 deyim ama act1-2 için muazzam bi damage)
    ama silahım tamir edilemez olduğundan(eternal mı bişi işte) durability 0 a inince işi bitti.şimdi 8-17 vuran silahlara düştüm.4-5 tane değişik rune var elimde horadric cube a koysam elime +1 light radius veren bişi vermesin sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

quote:

quote:

ne helli ya hell mell yok daha... normal moddan bahsediorm.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

quote:

quote:

ne helli ya hell mell yok daha... normal moddan bahsediorm.

oyun helde biter normal bitirmekle oyunu bitirmiş sayılmazsın

• quote:

quote:

kendm kesmıyom kards partylere kaynıoom cogu zaman almıolar ama olsun gırdımı super kasıo lvl.68lvlım su anda.bı suru turk arkadas buldum saolsunlar yardm edıyorlar.daha hellde andriel alamıom ben.

@darkswordman

battle.nette oynuyoerum ama lod degıl normal d2

• quote:

Orjinalden alıntı: bilkerk

arkadaşlar bu rune ler horadric cube de bi işe yarıyomu.
    assasin le tal rune lu bi silahım vardı +75 poisson damage vuruyodu.(daha act2 deyim ama act1-2 için muazzam bi damage)
    ama silahım tamir edilemez olduğundan(eternal mı bişi işte) durability 0 a inince işi bitti.şimdi 8-17 vuran silahlara düştüm.4-5 tane değişik rune var elimde horadric cube a koysam elime +1 light radius veren bişi vermesin sonra

3 adet aynı rune koyarsan 1 adet üst seviye rune çıkyor küpten, runleri tektek kullmak yerine runeword yapmak daha mantıklı.

orjinal runewords:http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords-original.shtml
    1.10 runewords:http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords-110.shtml
    1.11 runewords:http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords-111.shtml

• quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

quote:

quote:

quote:

''kesioz'' biz

EVET PARTİ OLUNDUĞUNDAN BAHSEDİYOR -teke tek olsa öpmesine de gerek yok üflesin yeter-

Beyler naptınız. nası üflese ölür. az önce 71 level paladinle hell diablo kestim. 68 ve 71'in farkı sadece 100 health arttı ve blasHammer'ın damagesi 2300 den 2500'e çıktı o kadar. yani 68 dede keserdim.
    Ayrıca itemden kaynaklanıyodur ark'ın andy yi bile kesememesi :) bende boot ve kalkan hariç diğer itemlerim hell için iyi. Yani Holy Shield'i açında 4400 defans'ım oluyor. Mesala Ortane Armor giyiyorum 1000 defans , 3 soket (soketleri daha takmadım. pul falan arıyorum, pul bulsam işte süper item olcak)

Ayrıca bu bişi deil. ben 68 lwl da hell baal kesen gördüm. Belki bende keserim daha denemedim . aslında baal sorun deil. baal'dan önceki yaratıklar sorun. onlar baal'dan daha zor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 21 Temmuz 2008; 22:01:37 >

• evet tormentorlarla ilk karşılaşmamda ''oha'' çüş'' ''höst'' gibi sesleri çokça çıkarmıştım
  • beyler çok skill sordum ama 1 tnae daha sorcam :) ben şimdi smiter pala mı oluyo hangisi oluyo bilmiom ama zeal pala kasmak istiom. onun fullenmesi gereken skiler neler?
  • quote:

oyun helde biter normal bitirmekle oyunu bitirmiş sayılmazsın

Gayet tabi bitirmiş sayılır. Hikaye bitti mi? Bitti. O kadar.

Senin dediğine kalırsa aramızdan çoğu kişi çoğu oynadığı oyunu bitirmemiş olur. Oyun bitirmenin zorluk seviyesi ile alakası yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 22 Temmuz 2008; 0:05:27 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.