Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: manas

quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

quote:

Orjinalden alıntı: özzer

başlamıcam diyom başlatıyosunuz adama
    bende orjinal cd si var.ama bir problemim var.oyunu açarken cd istiyor.yani mecbur cd takılı olması gerekiyor.
    cd siz nasıl oynayabilirim.

ek paket cd sinden D2XMUSIC.MPQ dosyasını oyunun kurulu olduğu yere at. oyun cd siz çalışır.

böyle yaptım ama hala cd istiyor bi yardım ederseni sevinirim battleda oynamak için orj cd aldım sabırsızlanıyorum

Batlle.net de boyle birşey yaparsan banlanabilirsin NO-CD Maphack Bot Bunun gibi ilegal ve 3rd programlar veya uygulamalar battle.net de ban sebebidir Orjinal Cd'in boşa gider ugraşma bence

• quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

Orjinalden alıntı: manas

quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

quote:

Orjinalden alıntı: özzer

başlamıcam diyom başlatıyosunuz adama
    bende orjinal cd si var.ama bir problemim var.oyunu açarken cd istiyor.yani mecbur cd takılı olması gerekiyor.
    cd siz nasıl oynayabilirim.

ek paket cd sinden D2XMUSIC.MPQ dosyasını oyunun kurulu olduğu yere at. oyun cd siz çalışır.

böyle yaptım ama hala cd istiyor bi yardım ederseni sevinirim battleda oynamak için orj cd aldım sabırsızlanıyorum

Batlle.net de boyle birşey yaparsan banlanabilirsin NO-CD Maphack Bot Bunun gibi ilegal ve 3rd programlar veya uygulamalar battle.net de ban sebebidir Orjinal Cd'in boşa gider ugraşma bence

cd takmadan oyuna nasıl girebilirim onu soruyorum yanlış anladın galiba:D

• oynadıktan sonra niye bunca yıl oynamadım diye üzülceksin

kesinlike orjinali alınabilir bi oyun
    quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

bilmiyorum 19 yaş bu oyun için küçükmü ama diablo 2 yi oynamakta 19 yaşında bile olsam geç kaldıgımın farkındayım çeşitli torrent linklerinden denedim ama hep hata verdi sağlam biyerden indiren varsa daha önce pm bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: bilkerk

oynadıktan sonra niye bunca yıl oynamadım diye üzülceksin

kesinlike orjinali alınabilir bi oyun
    quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

bilmiyorum 19 yaş bu oyun için küçükmü ama diablo 2 yi oynamakta 19 yaşında bile olsam geç kaldıgımın farkındayım çeşitli torrent linklerinden denedim ama hep hata verdi sağlam biyerden indiren varsa daha önce pm bekliyorum

kesinlikle.
    ben de bırakıp yıllar sonra oynamıştım(son 1 aydır oynuyorum misal) ve niye daha önce oynamamışım diye kafamı çaldım duvarlara:)
    yıllardır oynadığın hiçbir oyunun sarmadığı gibi saracak bundan emin ol..ve kesinlikle orjinal alınmayı dibine kadar hak eden bir başyapıt.

• yokmu benim bacağa bi el atcak

quote:

arkadaşlar bu secret cow level il eilgili bi sorum olcak

bu wirst legi bulduydum.güzelce duruyodu stash da.fakat ne olduysa kayboldu.gerçi atsan atılmaz satsan satılmaz biş bu da.ben bunu bi daha nası bulurum.b de tanımında baalı aynı zorluk derecesinde kesmen lazım falan diyo.ben baalı normalde kessem.hell de başlayıp wirst legi bi daha alsam açamazmıyım inekleri
  • atarız :))
  • Wirst' in bacağını Tristram' da bulabilirsin . inek bölümlerini yanılmıyorsam her zorluk seviyesinde bir kere açabilirsin.
  • hocam aldım bacağı tristamdan da sonra ne olduysa yok oldu.ayaklandı gitti herhal.kazayla attım herhal.döndüm geri act bire yıldızlara sordum soylemediler anılara yalvardım bilemediler

bulamıyorum bacağımııııııı
  • eğer inek bölümünü açtıysan gitmesi normal ama açmadıysan bilemem, koşarken felan düşürüdün herhalde
  • quote:

hocam aldım bacağı tristamdan da sonra ne olduysa yok oldu.ayaklandı gitti herhal.kazayla attım herhal.döndüm geri act bire yıldızlara sordum soylemediler anılara yalvardım bilemediler

bulamıyorum bacağımııııııı

kardeş bacağı kaybetmen normal. büyük ihtimalle çeyiz sandığında yer kalmamıştır, sen de başlarım bacağına deyip atmışsındır, sorun değil... gene gidersin Tristam portalinin olduğu yere, yani Stony field bölgesine.... büyük ihtimalle portal hala açıktır.... gidersin orada wird'in ceseti bulup alırsın gene bacağı... biraz önce gittim bacağı aldım... denedikten sonra yazıyorum bunu...

ha, bir de bu yazıyı normal seviyede inek krallığına girmediğin varsayımı ile yazıyorum, girdiysen bir daha olmaz sanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TomAmca -- 25 Temmuz 2008; 16:40:18 >

• walla atmış olma ihtimalim yüksek.du bi gidem act1 e bakıyım orda kol bacak varmı.yok daha hiç girmedim.çok bitirdiydim diablo2 yi ama hiöç inek sağmadım

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

Dex wererek block oranı artmıyor hıc ugrasma ama gene de dexe ver.Defans+Atack ratingın artar.Zaten holy shield skillini 20leyecegın ıcın(En iyi skillerden birİ) blockun %75 olucak meraklancak bir sey yok.

Dex verince nasıl block artmıyor? Sen hangi sürümü oynuyosun?

ne kadar dex'e vermem gereklidir? 84 level oldum herkeze tek atıyorum(diablo'nun ordakilere) (hell diablo'yu 5 vuruşta kesiom) ama çok rahat ölüyorum hell de(baal'dan önceki monsterlerde falan).6500 defans var genede ölüyom.ladder dan olsa gerek.

bide bişi daha bu holy shield skillini itemlerin +skilleriyle fullesem gene block %75 olur dimi? çünkü holy shield'i geç basmaya başladım attack artsın die. +6 skilim var ve holy shield 16(yani itemsiz 10) bunu fullemem zor gibi duruyoda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 25 Temmuz 2008; 18:26:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo12

quote:

quote:

Dex wererek block oranı artmıyor hıc ugrasma ama gene de dexe ver.Defans+Atack ratingın artar.Zaten holy shield skillini 20leyecegın ıcın(En iyi skillerden birİ) blockun %75 olucak meraklancak bir sey yok.

ne kadar dex'e vermem gereklidir? 84 level oldum herkeze tek atıyorum(hell diablo'yu 5 vuruşta kesiom) ama çok rahat ölüyorum hell de(baal'dan önceki monsterlerde falan).6500 defans var genede ölüyom.ladder dan olsa gerek.

bide bişi daha bu holy shield skillini itemlerin +skilleriyle fullesem gene block %75 olur dimi? çünkü holy shield'i geç basmaya başladım attack artsın die. +6 skilim var ve holy shield 16(yani itemsiz 10) bunu fullemem zor gibi duruyoda.

paladinin hangi skilliyle 5 vurusta hell diablo kesip herkese tek atıyosun?? şimdi girip denedim 17 k hammer var benim paladinimle oyunda tek basımayken bile 6 hammerla ölüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reoix -- 25 Temmuz 2008; 17:16:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: reoix

quote:

quote:

quote:

ne kadar dex'e vermem gereklidir? 84 level oldum herkeze tek atıyorum(hell diablo'yu 5 vuruşta kesiom) ama çok rahat ölüyorum hell de(baal'dan önceki monsterlerde falan).6500 defans var genede ölüyom.ladder dan olsa gerek.

paladinin hangi skilliyle 5 vurusta hell diablo kesip herkese tek atıyosun?? şimdi girip denedim 17 k hammer var benim paladinimle oyunda tek basımayken bile 6 hammerla ölüyor...

hmm demekki bu kadar dex'e vermem gerekio... o kadar oynadıysan bari soruma cevap ver

• burda dalga gececek birisi varsa emin ol o sen değilsin yalanını örtme şeklinde çok çocukca..
    herneyse yinede seni cevaplıcam
    üstündeki itemlerin ne oldugunu bilmeden kac dex vermen gerekir söylemek imkansız hangi kalkanı kullanıosun dex bonusun ne kadar vs vs.. sen en iyisi 75 block yakalayana kadar ver nasıl olsa oyunu öğrenince o charını silceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reoix -- 25 Temmuz 2008; 20:38:10 >
  • quote:

burda dalga gececek birisi varsa emin ol o sen değilsin yalanını örtme şeklinde çok çocukca..
    üstündeki itemlerin ne oldugunu bilmeden kac dex vermen gerekir söylemek imkansız hangi kalkanı kullanıosun dex bonusun ne kadar vs vs.. sen en iyisi 75 block yakalayana kadar ver nasıl olsa oyunu öğrenince o charını silceksin

ooooffffff olay yaptım adam. buraya 10 yaşında, 1 haftadır d2 oynayan bi cocugu getirsem benim orda abartma yaptığımı anlardı. ama napalım herkez anlayamıyo işte. orda attackla ilgili bi sorunum yok defansla ilgili sorunum var demek istedim. herhalde 26Blassad hammerla yani 4200 attackla diablo'ya 5 atılamayacağını herkez biliyodur burda.

Demekki kaç tane char silerek kastın ki o charı, ii bilion ne yapacağımı.

Ayrıca bu havalı tavırlarından da kurtul bir an önce. Müthiş charının resmini koyda nası block yapılıyomuş bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 25 Temmuz 2008; 22:17:37 >

• quote:

quote:

burda dalga gececek birisi varsa emin ol o sen değilsin yalanını örtme şeklinde çok çocukca..

buraya 10 yaşında, 1 haftadır d2 oynayan bi cocugu getirsem benim orda abartma yaptığımı anlardı. ama napalım herkez anlayamıyo işte. orda attackla ilgili bi sorunum yok defansla ilgili sorunum var demek istedim. herhalde 26Blassad hammerla yani 4200 attackla diablo'ya 5 atılamayacağını herkez biliyodur burda.

Ayrıca bu havalı tavırlarından da kurtul bir an önce. Müthiş charının resmini koyda nası block yapılıyomuş bakayım.

Diabloyu Helde 5 vuruşta olduremezsin biraz yavaş...

• Herkese selamlar,
    Biz bu oyunu kardeşle Diablo 3 çıkmadan alıştırma için oynamaya karar verdik. Sonra bu oyun nedir, hangi karakteri seçip hangi skillere verelim diye araştırma yapalım dedik. O kadar google yaptık, hiç bir işe yaramadı. Mesela ben Necro istiyordum summon olayı yüzünden, bazı değerlendirmelere göre hell zorluk seviyesinde summon olayı asla işe yaramaz diye yorumlar gördüm. Anladığım kadarı ile bone necro ile poison necro yapmaya çalışıyor herkes. O zaman da şunu düşünüyorum. (Biraz oynadım oyunu)Bone necro dediğimiz şey Immune magıc yaratıklarda ne yapıyor, o atılan bone spirit yemiyorsa ne oluyor...vs vs. Bu diğer karakterler içinde geçerli. Kardeşim de amazon istiyor özellikle okuduğumuz kadarı ile bowazon şeklinde ama onun için de hell de hiç iş yapmaz yazıyorlardı. Cold sorcaress diye bir şey gördüm. Onun içinde aynı şeyler, immune cold olduğu zaman bitiyor diyordu. Şimdi sizlerin yazılarında battle.net denilen server üzerinden oynandığını duydum tabi orjinal oyunlarla ve ben de almaya karar verdim. Birinci sorum:
    1. Henüz araştırmadım ama Ankara'da orjinal olarak bu oyunu satan bildiğiniz yerler var mı?
    2. Yukarıda anlattıklarıma göre;Bone necro, hell de dedikleri şekilde takılmayacağım bir sorcaress ve bowazonun skill ve stattlarını söyleyebilir misiniz ya da kaynak belirtebilir misiniz?
    3. Ayrıca Diablo 2 ve LOD ile ilgili site önerebilir misiniz?
    Harcadığınız zaman için şimdiden teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda oyunlarda görüşürüz.

• quote:

Orjinalden alıntı: nephelin

Herkese selamlar,
    Biz bu oyunu kardeşle Diablo 3 çıkmadan alıştırma için oynamaya karar verdik. Sonra bu oyun nedir, hangi karakteri seçip hangi skillere verelim diye araştırma yapalım dedik. O kadar google yaptık, hiç bir işe yaramadı. Mesela ben Necro istiyordum summon olayı yüzünden, bazı değerlendirmelere göre hell zorluk seviyesinde summon olayı asla işe yaramaz diye yorumlar gördüm. Anladığım kadarı ile bone necro ile poison necro yapmaya çalışıyor herkes. O zaman da şunu düşünüyorum. (Biraz oynadım oyunu)Bone necro dediğimiz şey Immune magıc yaratıklarda ne yapıyor, o atılan bone spirit yemiyorsa ne oluyor...vs vs. Bu diğer karakterler içinde geçerli. Kardeşim de amazon istiyor özellikle okuduğumuz kadarı ile bowazon şeklinde ama onun için de hell de hiç iş yapmaz yazıyorlardı. Cold sorcaress diye bir şey gördüm. Onun içinde aynı şeyler, immune cold olduğu zaman bitiyor diyordu. Şimdi sizlerin yazılarında battle.net denilen server üzerinden oynandığını duydum tabi orjinal oyunlarla ve ben de almaya karar verdim. Birinci sorum:
    1. Henüz araştırmadım ama Ankara'da orjinal olarak bu oyunu satan bildiğiniz yerler var mı?
    2. Yukarıda anlattıklarıma göre;Bone necro, hell de dedikleri şekilde takılmayacağım bir sorcaress ve bowazonun skill ve stattlarını söyleyebilir misiniz ya da kaynak belirtebilir misiniz?
    3. Ayrıca Diablo 2 ve LOD ile ilgili site önerebilir misiniz?
    Harcadığınız zaman için şimdiden teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda oyunlarda görüşürüz.

D&R muhakkak sizin oralarda vardır

• quote:

quote:

ooooffffff olay yaptım adam. buraya 10 yaşında, 1 haftadır d2 oynayan bi cocugu getirsem benim orda abartma yaptığımı anlardı. ama napalım herkez anlayamıyo işte. orda attackla ilgili bi sorunum yok defansla ilgili sorunum var demek istedim. herhalde 26Blassad hammerla yani 4200 attackla diablo'ya 5 atılamayacağını herkez biliyodur burda.

Demekki kaç tane char silerek kastın ki o charı, ii bilion ne yapacağımı.

müthiş kelimesi hafif kalır ;)
    ben bu oyunda europe realminin en iyisiyim oyunda irtibat icin acc ismim Gaddar

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.