Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: diablo12

beyler çok skill sordum ama 1 tnae daha sorcam :) ben şimdi smiter pala mı oluyo hangisi oluyo bilmiom ama zeal pala kasmak istiom. onun fullenmesi gereken skiler neler?

Zeal
    Fanaticism
    Holy Shield

Bunları fulle ve de iyi bir weapon ve shield bul mutlaka...
    Birde
    Özellikle cold, fire ve lightning damage vuran silah kullanmalısın. Yoksa immune phsycal yaratıklarda çok zorlanırsın...

Baranas Star veya Gimmershired kullanabilirsin. Tabi düşürebilirsen bir de Hell de olman lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 22 Temmuz 2008; 0:30:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

beyler çok skill sordum ama 1 tnae daha sorcam :) ben şimdi smiter pala mı oluyo hangisi oluyo bilmiom ama zeal pala kasmak istiom. onun fullenmesi gereken skiler neler?

Zeal
    Fanaticism
    Holy Shield

Bunları fulle ve de iyi bir weapon ve shield bul mutlaka...
    Birde
    Özellikle cold, fire ve lightning damage vuran silah kullanmalısın. Yoksa immune phsycal yaratıklarda çok zorlanırsın...

Baranas Star veya Gimmershired kullanabilirsin. Tabi düşürebilirsen bir de Hell de olman lazım...

saol bilgiler için. item bulurum o sorun deil. hellde adamım var yukarıda yazmıştım :)

• merhaba arkadaşlar bi sorum olucak..
    bende korsan diablo 2 yüklü, üzerine orjinal expension kurarsam battle netten oynayabilir miyim?
    teşekkür ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: webhalil

merhaba arkadaşlar bi sorum olucak..
    bende korsan diablo 2 yüklü, üzerine orjinal expension kurarsam battle netten oynayabilir miyim?
    teşekkür ederim..

Bendede tam tersi orjnal diablo 2 var ama korsan LOD var Ben oynayabilirmiyim ??????
  • beyler palada şu %75 block olayı nedir? ne işe yarar? o kadar char kastım daha bunu bilmiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

quote:

teşekkür ederim..

Bendede tam tersi orjnal diablo 2 var ama korsan LOD var Ben oynayabilirmiyim ??????

Hayır ikisinin de orjinal olması lazım.

Güçlerinizi birleştirirseniz oynayabilirsiniz.

• quote:

beyler palada şu %75 block olayı nedir? ne işe yarar? o kadar char kastım daha bunu bilmiom

%75 blocklama oranı. Holy Shield fullenir. Sonra Block %75 olana kadar dex arttırılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

quote:

teşekkür ederim..

Hayır ikisinin de orjinal olması lazım.

Güçlerinizi birleştirirseniz oynayabilirsiniz.

• arkadaşlar bu secret cow level il eilgili bi sorum olcak

bu wirst legi bulduydum.güzelce duruyodu stash da.fakat ne olduysa kayboldu.gerçi atsan atılmaz satsan satılmaz biş bu da.ben bunu bi daha nası bulurum.b de tanımında baalı aynı zorluk derecesinde kesmen lazım falan diyo.ben baalı normalde kessem.hell de başlayıp wirst legi bi daha alsam açamazmıyım inekleri
  • Barbar deniyen yokmu hiç?Ama sakın LOD da barb açmayın Whirwind ne yazıkkı hüsran
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

beyler palada şu %75 block olayı nedir? ne işe yarar? o kadar char kastım daha bunu bilmiom

%75 blocklama oranı. Holy Shield fullenir. Sonra Block %75 olana kadar dex arttırılır.

Dex wererek block oranı artmıyor hıc ugrasma ama gene de dexe ver.Defans+Atack ratingın artar.Zaten holy shield skillini 20leyecegın ıcın(En iyi skillerden birİ) blockun %75 olucak meraklancak bir sey yok.
  • ya millet 71 level paladinim var hell act2de takıldım kaldım, ilerleyemıyorum nasıl kesecem yaratıkları, verdiğim hasar tek ellerde 200 civarı çit elde 5000e kadar çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gravol

ya millet 71 level paladinim var hell act2de takıldım kaldım, ilerleyemıyorum nasıl kesecem yaratıkları, verdiğim hasar tek ellerde 200 civarı çit elde 5000e kadar çıkıyor.

1_Verdigin hasarı nasil görebiliyorsun neyden bahsediyorsun anlamadim
    2_Hammer misin?Zeal mi?FOher mi? Smiter mi?
    3_Eger yanlis skill-stat yapilandirmasi yanlis yaptin ise kesememen gayet normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

Dex wererek block oranı artmıyor hıc ugrasma ama gene de dexe ver.Defans+Atack ratingın artar.Zaten holy shield skillini 20leyecegın ıcın(En iyi skillerden birİ) blockun %75 olucak meraklancak bir sey yok.

Dex verince nasıl block artmıyor? Sen hangi sürümü oynuyosun?
  • diablo 2 nerden indirebilirim acaba..bilen birinden pm istiicem de söylemesi ayıp ...bulamadım hiç bi yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

diablo 2 nerden indirebilirim acaba..bilen birinden pm istiicem de söylemesi ayıp ...bulamadım hiç bi yerde

bende bulamadım yaw :D internette 1 haftadır arıyorum gına geldi artık ama yorumlar iştah açıcı internetteki sözlükler ise tam bi komedi maus düşmanı oyun gibi yorumlar var çok merak ettim aynı pmden banada pls
  • yaşlar küçük herhalde
    bizim için olay olduydu diablo2 nin çıkışı

arkadaşlar benim şu wirtz leg kayıp hala yokmu bulan.sağa sola biyere de atmadım ki
    kocaman bacağı
  • bilmiyorum 19 yaş bu oyun için küçükmü ama diablo 2 yi oynamakta 19 yaşında bile olsam geç kaldıgımın farkındayım çeşitli torrent linklerinden denedim ama hep hata verdi sağlam biyerden indiren varsa daha önce pm bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

bilmiyorum 19 yaş bu oyun için küçükmü ama diablo 2 yi oynamakta 19 yaşında bile olsam geç kaldıgımın farkındayım çeşitli torrent linklerinden denedim ama hep hata verdi sağlam biyerden indiren varsa daha önce pm bekliyorum

Bence git Orjinalini al gercekten almaya deger hayatimda 3 tane bende orjinel oyun aldim

Bunlar

-Crysis
    -D2
    -D2:LORD

İkisi 38ytl ediyor battle.net de babalar gibi oynarsin emin ol ki vercegin paranin hakkını verecek bir oyun

• quote:

Orjinalden alıntı: sorceress

quote:

Orjinalden alıntı: özzer

başlamıcam diyom başlatıyosunuz adama
    bende orjinal cd si var.ama bir problemim var.oyunu açarken cd istiyor.yani mecbur cd takılı olması gerekiyor.
    cd siz nasıl oynayabilirim.

ek paket cd sinden D2XMUSIC.MPQ dosyasını oyunun kurulu olduğu yere at. oyun cd siz çalışır.

böyle yaptım ama hala cd istiyor bi yardım ederseni sevinirim battleda oynamak için orj cd aldım sabırsızlanıyorum

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.