Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wildlove

her neyse geçtim bölümü,act3'teyim.fakat hala 1. görevi alamadım,öyle dolanıp duruyorum,soruyorum soruşturuyorum ve quest ekranında görev hala çıkmıyor.

sanırım o görevi zırt diye almıyorsun, biraz mob kesip bir yerlerden bir şey düşüyor, sanırım 1 heykelcik ondan sonra alıyon görevi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lynrdskynrd

quote:

her neyse geçtim bölümü,act3'teyim.fakat hala 1. görevi alamadım,öyle dolanıp duruyorum,soruyorum soruşturuyorum ve quest ekranında görev hala çıkmıyor.

tam olarak hangı gorevdesın ? yardımcı olmaya calısım ?

act 3'deyim işte,şehre yeni girdim(kurast) ormus,natalya şu bu derken herkesle konuştum ama hala görev çıkmadı..
  • ilk haritalardan birinde, sanıyorum mağarada, bir mobu kesince bir heykel alacaksın... o heykeli götürünce şehre o zaman görevi almış oluyon. çok boş bir görev bence
  • quote:

@diablo12 dediğin gibi yapacam artık:)

bu arada duriel'in de defterini dürdüm.2-3 gidişimde öldürdü beni pis mahlukat sonra devamlı oraya varınca portal açtım,vurkaç ile iron maiden+iron golem sayesinde 2 gidişte kestim mahlukatı.çok iğrenç bi yaratık bu duriel,kodumu oturtuyor meziyetsiz.
    fakat köye döndüğümde meshik midir nedir öyle biriyle konuş diyor,kimdir nedir bulamadım bu herifi dostlar??

Diablo II Buluşma Yeri

Druel lwl oranla en guclu bossdur sıkıntı cekmen normal

Bu arada summon necro ile helde hic birsey yapamazsim bence bosa summon necro kasma derim
    (Nasi en iyi bir char yapilandirim dersenhttp://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/370600.html den bulabilirsin)

3. bolum hakkında biraz bilgi vereyim benim en sevmedigim en gıcık goverler en gıcık monsterlar oldugu bolumdur ama bas adami fazla zorlamaz seni hemde iyi itemler verir( kailm beyin goz moz ara ara delircen)

• act3 oyunun en kötü haritası bence de özllikle lower kurast a kadar olan kısmı, bone fetish lerde melee karakterlerin kabusu oıluyorlar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lynrdskynrd

quote:

tam olarak hangı gorevdesın ? yardımcı olmaya calısım ?

act 3'deyim işte,şehre yeni girdim(kurast) ormus,natalya şu bu derken herkesle konuştum ama hala görev çıkmadı..

bu bolumde kımse sana gorev vermıyor dostum :) sanırsam altın kusu o bulman gereken. spider forest ı bul (kucuk iğrenç yaratıklardan gına gelecektır bu arada :) orda oldurmen gereken yaratık karsına cıkıor zaten onu oldurunce de jade dusecektır, o jade ı al sırasıyla merkesdekı elemanların yanına gıt sanırsam alkor du muhatab olacagın kısı. bu sekılde gorevın olusur :))

• teşekkürler arkadaşlar,anlamışam
  • Yahuu şu horo.. Cube da nasıl birleştiriyoruz itemlar ile gem leri ???
    Moruk 6 tane gem koy bitane kılıç koy translate e bas diyor ama olmuyo hacı kafayı yicem
    Nasıl yapıyoruz.. Gem dediği şu kırmızı sarı yeşil taşlar değilmi ???
  • oyunu bi kafeden çekiorm ( flashdisc ile ) pc ye atınca videolar bozuluo ve oyunda konuşmalar hiç görünmüo...gerisi tamamen düzgün...oynanılıyo yani..ne diosnz ??? wildlove yeni mi başladın yaw
  • Diablo 2 de GİZLİ İNEK BÖLÜMÜ'MÜ VAR
    Möööööööööö!
    Wirt's Leg + A Tome of Town Portal = Secret Cow Level
    You must Transmute in the Act I Rogue Encampment. You must have already killed Baal in the same Difficulty
    Level. One time per Difficulty Level. Warning: if you lead the Cows around the Red Portal and die, you may not
    be able to fight your way back inside. Try to run in as far as you can and open up an escape Town Portal for
    backup.

-->Wirt's Leg + A Tome of Town Portal = Gizli İnek Bölümü
    Act 1 de Rogue Encampment'da Trensmute etmen lazım(Horadric Cube ile).Aynı zorluk derecesinde Baal'ı öldürmüş bulunmanız gerekli.
    UYARI:::Red portalda ineklere beraber boğuşup ölürseniz tekrar geri dönemiyorsunuz.. Öleceğiniz anda kaçın ve town portal açıp can alıp öyle gelin..

Hatam varsa düzeltin..

• quote:

Orjinalden alıntı: The Jolly Joker

Diablo 2 de GİZLİ İNEK BÖLÜMÜ'MÜ VAR
    Möööööööööö!
    Wirt's Leg + A Tome of Town Portal = Secret Cow Level
    You must Transmute in the Act I Rogue Encampment. You must have already killed Baal in the same Difficulty
    Level. One time per Difficulty Level. Warning: if you lead the Cows around the Red Portal and die, you may not
    be able to fight your way back inside. Try to run in as far as you can and open up an escape Town Portal for
    backup.

-->Wirt's Leg + A Tome of Town Portal = Gizli İnek Bölümü
    Act 1 de Rogue Encampment'da Trensmute etmen lazım(Horadric Cube ile).Aynı zorluk derecesinde Baal'ı öldürmüş bulunmanız gerekli.
    UYARI:::Red portalda ineklere beraber boğuşup ölürseniz tekrar geri dönemiyorsunuz.. Öleceğiniz anda kaçın ve town portal açıp can alıp öyle gelin..

Hatam varsa düzeltin..

araştır sen daha neler bulcan HORO CUBE ile ( bkz horadric )

• Horadric Cube aynı excel gibi bir dünyadır herşeyi yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

oyunu bi kafeden çekiorm ( flashdisc ile ) pc ye atınca videolar bozuluo ve oyunda konuşmalar hiç görünmüo...gerisi tamamen düzgün...oynanılıyo yani..ne diosnz ??? wildlove yeni mi başladın yaw

ya aslında 6-7 sene önce kurmuştum ama bir yeri geçemeyip sürekli ölünce bırakmıştım.tabii o zaman internet felan evde hak getire,arada bir dial-up la bağlanıyordum ve nerde arayıp bilgi bulacankeza baldur's gate2 de öyle,onu da beceremeyip yıllar önce bırakmıştım ve birkaç gün sonra tekrar kurmayı düşünüyorum.
    şimdi daha gelişmiş ingilizce,forumlar şunlar bunlar derken anlar oldum rpg'leri felan.bir de son zamanlardaki oyunlardan sıkıldım.eskinin tadını özlemeye başlamıştım ki diablo2 ilaç gibi geldi,aradaki videolar felan herşey mükemmel.düşün yani yılların oyunu ve oynanabilirliğini hala koruyor.gerçi d3 haberlerinin de gazı oldu tekrar oynamamda ama olsun.şimdiye kadar bitirirdim ama malum yaz okulu sınavlar felan pek yoğunlaşamıyorum.hele şu yaz okulu bi bitsin birkaç hafta tatilim,ondan sonra her karakterle bitireceğim oyunu,kesmezse de orjinal alıp bnete girerim belki.
    düşün artık nasıl bir oyun olduğunu.şu anda benim makinede aynı tür titan quest ve sacred da var ama onların yüzüne bile bakmıyorum daha gelişmiş teknolojileri olmasına rağmen.
    şu zamanlarda vaktim pek değerli olduğundan oyundaki konuşmaları felan direk geçmek zorunda kalıyorum,ama harika bir hikayesi olduğu besbelli.yeni karakterimle boş vaktim olduğu zaman da konuşmaları dinleye dinleye,hikayeyi sindire sindire oynamayı planlıyorum.artık kim olursa yeni karakterim,şu anda lvl 10 bi paladinim ve lvl 8 barbarım var ama necromancer tadını vermediler.ama yine de skillerini felan baya merak ediyorum ve onlarla da sindire sindire bitireceğim.bana uygun olmayan tek karakter aslında amazon gibi.onla bitirmem herhalde.

geç olsun güç olmasın değil mi yani

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

oyunu bi kafeden çekiorm ( flashdisc ile ) pc ye atınca videolar bozuluo ve oyunda konuşmalar hiç görünmüo...gerisi tamamen düzgün...oynanılıyo yani..ne diosnz ??? wildlove yeni mi başladın yaw

ya aslında 6-7 sene önce kurmuştum ama bir yeri geçemeyip sürekli ölünce bırakmıştım.tabii o zaman internet felan evde hak getire,arada bir dial-up la bağlanıyordum ve nerde arayıp bilgi bulacankeza baldur's gate2 de öyle,onu da beceremeyip yıllar önce bırakmıştım ve birkaç gün sonra tekrar kurmayı düşünüyorum.
    şimdi daha gelişmiş ingilizce,forumlar şunlar bunlar derken anlar oldum rpg'leri felan.bir de son zamanlardaki oyunlardan sıkıldım.eskinin tadını özlemeye başlamıştım ki diablo2 ilaç gibi geldi,aradaki videolar felan herşey mükemmel.düşün yani yılların oyunu ve oynanabilirliğini hala koruyor.gerçi d3 haberlerinin de gazı oldu tekrar oynamamda ama olsun.şimdiye kadar bitirirdim ama malum yaz okulu sınavlar felan pek yoğunlaşamıyorum.hele şu yaz okulu bi bitsin birkaç hafta tatilim,ondan sonra her karakterle bitireceğim oyunu,kesmezse de orjinal alıp bnete girerim belki.
    düşün artık nasıl bir oyun olduğunu.şu anda benim makinede aynı tür titan quest ve sacred da var ama onların yüzüne bile bakmıyorum daha gelişmiş teknolojileri olmasına rağmen.
    şu zamanlarda vaktim pek değerli olduğundan oyundaki konuşmaları felan direk geçmek zorunda kalıyorum,ama harika bir hikayesi olduğu besbelli.yeni karakterimle boş vaktim olduğu zaman da konuşmaları dinleye dinleye,hikayeyi sindire sindire oynamayı planlıyorum.artık kim olursa yeni karakterim,şu anda lvl 10 bi paladinim ve lvl 8 barbarım var ama necromancer tadını vermediler.ama yine de skillerini felan baya merak ediyorum ve onlarla da sindire sindire bitireceğim.bana uygun olmayan tek karakter aslında amazon gibi.onla bitirmem herhalde.

geç olsun güç olmasın değil mi yani

olmasın tabi hocam..bende aynı şekilde FALLOUT 1 kasıyorum...daha doğrusu kasamıorm...bak diablo öyle bişeyi yakalamış ki abartmıorm 20 sene sonra koy oğlunun pc sine bırakır shader 10 destekli oyunları bunu oynar..herifler ne yaptıysa nasıl yaptıysa oyunu öyle bi ruhu var..tamam fallout ta müthiş bişeymiş te zamanının oyunuymuş ..o zaman güzel geliomuş...şimdi zorluorm hocam kendimi ama nasıl bi zorlama görsen..ama olmuo ya anlamadım gitti ...necro iyidir yaa..basarsın golemleri...ohh mis..ama kek hocam yaa..ilk diablo oynayanlar bence paladinle başlamalı...büyü görim bööle deişiklik olsun diosan ki öyle düşünüosn druid i öneririm..hepsinde de bitirdim hocam..favorimi sorarsan amazon....bakma kimseye . bilmezler amazonun javelinlerinin ne yaptığını ..tek tek attığı oku nasıl 20 adede çıkardığınısevmezler çünkü.. yediremezler kendilerine aptal sarışının skillerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubillian -- 19 Temmuz 2008; 23:40:28 >

• o zaman amazon da deneriz.fallout'u kötü hatırlattın bak,onu da ekleyim listeye
  • ben amazonla hell de çok zorlanmıştım ama tamamen benim acelecliğimden kaynaklanıyordu, özellikle guide arrow u na hastayım güdümlü füze mubarek :)
  • Ben horadricte sadece 3 tane gemı bırlestırmeyı bılıyorum.Bıldıklerınız varsa paylasın yaw bızde ogrenek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

Ben horadricte sadece 3 tane gemı bırlestırmeyı bılıyorum.Bıldıklerınız varsa paylasın yaw bızde ogrenek

:)) alsana horadric cube,

-3 Aynı tür rune (Runes 1-9) = 1 Bir üst seviye rune[Max Thul elde edilebilir]
    -3 Perfect Skulls + 1 Rare Item + Stone of Jordan = 1 Socket açar
    -1 Perfect Skull + 1 Rare Item + Stone of Jordan = 1 Daha Kaliteli Rare Item[min
    ilvl=66]
    -6 Perfect Skulls + 1 Rare Item = 1 Rastgele Düşük Kaliteli Rare Item[Bu formülde sword kullanmayın. min ilvl=40]
    -4 Health Potions (herhangi tür) + Ruby (herhangi tür) + Magical/Set/Rare Sword (herhangi tür) = A Sword (aynı tür) of the Leech
    -3 Rings = 1 Random Amulet[ilvl=[(3*clvl)/4]+3]
    -3 Amulets = 1 Random Ring[ilvl=(3*clvl)/4]+3]
    -3 Health Potions + 3 Mana Potions = 1 Rejuvenation Potion
    -3 Health Potions + 3 Mana Potions + 1 Gem (Herhangi dercede) = 1 Full Rejuvenation Potion
    -3 Small Rejuvenation Potions = 1 Full Rejuvenation Potion
    -3 Aynı çeşit ve seviye gem (Perfect hariç herhangi biri) = 1 Bir üst seviye gem
    -3 Chipped Gems + 1 Sword (Herhangi tür) = 1 Magic Sword (Aynı tür)
    -2 Quivers of Bolts = 1 Quiver of Arrows
    -2 Quivers of Arrows = 1 Quiver of Bolts
    -1 Spear + 1 Quiver of Arrows = 1 Stack of Javelins
    -1 Axe + 1 Dagger = Throwing Axe
    -3 Perfect Gems (herhangi tür) + 1 Magic Item = 1 Aynı tür rastgele magic item[max ilvl=100]
    -Strangling Gas Potion + Herhangi Bir Healing Potion = 1 Antidote Potion
    -6 Perfect Gems (her birinden birer tane) + 1 Amulet (herhangi kalitede) = Prismatic Amulet
    -1 Ring + 1 Perfect Emerald + 1 Antidote Potion = 1 Viridian Ring
    -1 Ring + 1 Perfect Ruby + 1 Exploding Potion = 1 Garnet Ring
    -1 Ring + 1 Perfect Topaz = 1 Coral Ring
    -1 Ring + 1 Perfect Sapphire + 1 Thawing Potion = 1 Cobalt Ring
    -1 Small Shield (en az magical) + 1 Spiked Club (Herhani kalitede) + 2 Skulls (herhangi kalitede) = Small Shield of Spikes
    -Diamond (herhangi kalitede) + 1 Staff (her hangi tür veya kalitede) + 1 Kris (her hangi tür veya kalitede) + 1 Belt (her hangi tür veya kalitede) = Savage Polearm Class Weapon
    -Wirt’s Leg + A Tome of Town Portal = Secret Cow Level

genelde horadrıc cube u yuzuk amulet ve cahrm lar ıcın kullan, ozel sılahlarda yapabılrısın ama mevcut oyunda bulacagınm ıtemler herr zaman daha ıyı özelliklerde oluyor, ama ozellıkle yeşil takım ıtemlerde soket lı olanları buldugun zaman ıste o zamanda tadından yenmez 10 numara ıtem yapabılırsın horadrıc cube te :))

• Saolun beyler ben de 2-3 saat once aynı yerden baktım buraya sorduktan sonra baya bir sey varmıs hakkaten

bu ara da 35 lvlken partyye girdim 48 oldum hellde
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.