Şimdi Ara

Diablo II Buluşma Yeri (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
1
Favori
82.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağol Silver_sky seninde dediğin gibi versiyon problemi varmış 1.12 ye yükseltince geçti sağol genede.
  • Neco'yla Act1 in sonundayım ve itemlarım şunlar....
    Bunları biriktiriyorum ama gereklimi işime yarıcakmı ?? Satayım gitsinmi napiim ??

NOT: 2baltada socketlidir ve socketler dolu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 19 Temmuz 2008; 3:40:33 >
  • daha çok barbar inventorisine benzemiş , ama action necro takılacam diyorsan birşey diyemem tabi taşlar hariç diğerlerini atabilirsin
  • summoneri öldürmek kolaymış ya yahu:)staffla kafasına bir vuruşta öldü lavuk.tırsmıştım baya ama o mekan resmen başımı dönderdi.
  • öyle öyle çok pistir orası Duriel le kapıştın mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 19 Temmuz 2008; 3:54:52 >
  • duriel'e az kaldı.bir görev varo da baya tırsıtıyor ama du bakalım,olmazsa level atlayıp giderim:)

bu arada benim inventoryde son durum da bu şekilde,nasıl necroya uygun değil mi.aslında bu inv olayı beni deli ediyor,soketleri takacak bir armor veya shield,helm felan bulamıyorum merchantlarda bile.bi wand vardı merchantın birinde ama epey pahalıydı param yetmedi,artık onu alır soketlerim(soketli miydi tam hatırlamıyorum) ve duriel'e onunla giderim.zehir mi atıyor bu duriel,böcek herhalde..

• keşke zehir atsa... neyse daha fazla konuşmak istemiyorum bu yaratıktan elinizde mutlaka +skill veren bir wand yada head bulundurun bence, çünkü summoner çok iyi itemlere ihtiyaç duymuyor
  • wand'larımdan biri baya skill veriyor.neredeyse tüm summonlara +1 veya +2 veriyor.yaratığın biri atmıştı da hatırlamıyorum.sarı item,10 bin küsür fiyatı var da ben yine de merchant'ları bi daha kolaçan edeyim.bir de şu horadric küp baya işe yarıyor,inventoryden tasarruf ettiriyor
  • ben bütün oyunu o +1 skill veren wand la götürüyorum halaa ne diyorsun
  • sorma yahu necro'nun ne olduğunu başta bilmediğimden act1'in genelinde hep balta kılıç kullanıp skilleri çoğunlukla str ve dexteritye veriyordum.sonradan çaktım manzarayı,wandları ve charmları keşfettim şimdi daha rahat oldu oynamak.bir tek boslarda çok hareketli oluyorum onun harici normal yaratıklara salıyorum summonları,arkadan bekliyorum.necromancer'ın mana da öyle diğerleri gibi haş diye inmiyor.baya kebab karakter,tam benim gibi tembel adamlar için.ama diğer bosslar öttürecek galiba beni:)
  • normal seviyede bütün bosslar öttürüyor zaten summoner oynayışı genelde öyle , curse at bakle, summon indi yenisini çıkar, ceset kalmadı vın turizm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 19 Temmuz 2008; 4:40:46 >
  • ceset kalmayınca pis oluyor harbi,hemen portal.
    oyun dediğin böyle yıllar geçse de eskimeyecek olmalı,keşke zamanında bitirseymişim.neyse geç olsun güç olmasın diye baldur's gate2'yi de indirdim onu da epey oynarım.diablo3 çıkana kadar epey oyalar bunlar beni:)
  • 24" monitorum 1920x1200 kullanıyorum, diablo oynamak istiyorum ama 640x480 ya da 800x600 çözünürlüğünde goruntu bakılmayacak kadar kotu oluyor, oyunu açıp hemen kapatıyorum, daha yuksek çözünürlük için patch falan yok mu
  • vay be yenı goruyorum bu odayı gozlerım doldu hakkaten cıddı bır dıablo fanıyımdır ayrıca blizzard neyse o benım dıyebılırım yaşasın diablo :))
    herkeze selam
  • quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

24" monitorum 1920x1200 kullanıyorum, diablo oynamak istiyorum ama 640x480 ya da 800x600 çözünürlüğünde goruntu bakılmayacak kadar kotu oluyor, oyunu açıp hemen kapatıyorum, daha yuksek çözünürlük için patch falan yok mu

Sana tek tavsiyem oyunu window modda oynaman.Başka türlü düzgün görüntü elde edemezsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

beyler ben atack ratingi ve atack damageyi, yani 2side sadece vurus gucunu arttıyor dıye bılıyordum.oyle degıl mı ya??yani biri isabet oranı falan mi?nedir bunlar.bırı ayrı ayrı ne oldugunu soylıyebılır mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

duriel'e az kaldı.bir görev varo da baya tırsıtıyor ama du bakalım,olmazsa level atlayıp giderim:)

bu arada benim inventoryde son durum da bu şekilde,nasıl necroya uygun değil mi.aslında bu inv olayı beni deli ediyor,soketleri takacak bir armor veya shield,helm felan bulamıyorum merchantlarda bile.bi wand vardı merchantın birinde ama epey pahalıydı param yetmedi,artık onu alır soketlerim(soketli miydi tam hatırlamıyorum) ve duriel'e onunla giderim.zehir mi atıyor bu duriel,böcek herhalde..

horadric cube'de şu soketleri birleştirsene hepsi öle boş boş duruyo. ayrıca ben size bişi diim. bu soketlri öle biriktirionuz biriktirionuz. bir sürü soket oluyo. nightmare de falan çok daha fazla buluyosunuz. Ama sonra bu soketleri yer yok die satmak sorunda kalıyosunuz. çünkü bunları hiç kullanmıcan, bak görücen :) soket takılabilen item bulursan anca 1-2 tane takacan gerisi öle boş boş duruyo. hele unique itemlere hiç takılmıo soket (nadir bulursun takılan). bende öle hep biriktiriodum. artık ne olcağını biliom. yerden bile almıom soketleri. sadece perfect veya perfect'in bi küçüğü (ismini unuttum flavess gibi bişidi) onları görürsem alıp npc'ye satıyorum.

• @diablo12 dediğin gibi yapacam artık:)

bu arada duriel'in de defterini dürdüm.2-3 gidişimde öldürdü beni pis mahlukat sonra devamlı oraya varınca portal açtım,vurkaç ile iron maiden+iron golem sayesinde 2 gidişte kestim mahlukatı.çok iğrenç bi yaratık bu duriel,kodumu oturtuyor meziyetsiz.
    fakat köye döndüğümde meshik midir nedir öyle biriyle konuş diyor,kimdir nedir bulamadım bu herifi dostlar??

• her neyse geçtim bölümü,act3'teyim.fakat hala 1. görevi alamadım,öyle dolanıp duruyorum,soruyorum soruşturuyorum ve quest ekranında görev hala çıkmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

her neyse geçtim bölümü,act3'teyim.fakat hala 1. görevi alamadım,öyle dolanıp duruyorum,soruyorum soruşturuyorum ve quest ekranında görev hala çıkmıyor.

tam olarak hangı gorevdesın ? yardımcı olmaya calısım ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.