Şimdi Ara

Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.190
Cevap
15
Favori
166.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu

Bid:1.250.000
    Buyout:2.000.000

Süre:10 saat.

Hocam 2 milyonluk ne özelliği var bu çarıkların? Cidden bilmediğimden soruyorum.

3-4 kere baktim acaba 1400 (bin dortyuz) int mi veriyor diye hayir vermiyormus sadece 140 veriyor, AH de daha iyilerini takipci 40-50 k ya bulabiliyoruz. Saka gibi fiyat, yazmayacaktim siz yazinca yazayim dedim xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Level 10 Exalted Pallium Plan var elimde arkadaşlar. Shoulders craftlamak için, isteyenler teklif yapabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

quote:

quote:

Bid:1.250.000
    Buyout:2.000.000

Süre:10 saat.

Hocam 2 milyonluk ne özelliği var bu çarıkların? Cidden bilmediğimden soruyorum.

3-4 kere baktim acaba 1400 (bin dortyuz) int mi veriyor diye hayir vermiyormus sadece 140 veriyor, AH de daha iyilerini takipci 40-50 k ya bulabiliyoruz. Saka gibi fiyat, yazmayacaktim siz yazinca yazayim dedim xD

140 Int
    100 Vit
    +13 Gold veren
    benzer bir bot bulun öyle konuşalım.Şu anda eşi benzeri yok bu botun Mage için işe yarar aktif stat toplamı
    240

Ayrıca gold find saglam esyalarda ne kadar önemli olduğunu +300 gold Find kasınca anlıyosunuz. Wizard oynuyo olsaydım bunu 5m yona satardım anca : )

• Şuradakilerden çok mu farklı peki? Bunların birinin fiyatı sabit, diğeri 200k civarından, diğeri de 400k civarından açık artırmada görünüyor.

Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu

• quote:

Şuradakilerden çok mu farklı peki? Bunların birinin fiyatı sabit, diğeri 200k civarından, diğeri de 400k civarından açık artırmada görünüyor.

Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu

Sattığım zaman yoktu haci şu an 400K ya daha iyisi satılıyor.1gün10 saat sonra alabilirsiniz bidi kaybetmezseniz.

Fiyat 300 e düşmüştür. Almayı düşünen varsa

• Konu biraz yanlış anlaşılmış anladığım kadarıyla.Gerçek para ile Item/Gold ve her türlü içeriğin satışı forum kurallarınca, 2. el harici bölümlerde yasaktır.Konu, oyun içi ticaret konusudur.Konuyu temizleyip, bu kuraldan haberdar olmayan arkadaşlar için bilgilendirme amacıyla yazıyorum ki tekrarı dahilinde, forum kurallarınca uyarı gerektiren durumlar ortaya çıkacaktır.
    İyi oyunlar;
  •  Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu

bu legs 25 M. ( gereksiz yorumlardan once gidin ah a 210 int 160 vit ve magic find yazin.-birakin all resistsiz olsun - herhangi bir legs bulursaniz 30 m ye almaya hazirim.

wizard off hand 4M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 4 Haziran 2012; 2:38:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

bu legs 25 M. ( gereksiz yorumlardan once gidin ah a 210 int 160 vit ve magic find yazin.-birakin all resistsiz olsun - herhangi bir legs bulursaniz 30 m ye almaya hazirim.

wizard off hand 4M

Tamam iyi hoşta 25 milyon da iyi para yani

30 milyona alırım demişsin.Olursa alırsın 30 milyonun

Bekara hatun boşamak kolay.

15 milyoncuk bak.Bence kaçmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 4 Haziran 2012; 2:53:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

wizard off hand 4M

Yakalayamadığınız olay şu , daha iyisi düşmedikçe en iyisi bu ve ayrıca gold herkeste çoğalırken bu tarz her stattı birbirine uyumlu ve yğksek eşya düşme oranı bu kadar çok çoğalmıyor.

25M olsa, Wizard oynasam tek eksiği Movement Speed.Oda olsa alırdım bu itemi.

• quote:

quote:

quote:

wizard off hand 4M

Yakalayamadığınız olay şu , daha iyisi düşmedikçe en iyisi bu ve ayrıca gold herkeste çoğalırken bu tarz her stattı birbirine uyumlu ve yğksek eşya düşme oranı bu kadar çok çoğalmıyor.

movement speed veren legs oyunda yok diye biliyorum genelde feetlerde oluyor..

• İyide istediğin fiyat uçuk. Eğerki bukadar güveniyorsan koyarsın AH ye beklersin zaten.

Al 6 milyona bi benzeri. Tamam sende gf mf varda bukadar fiyat farkı garip.
    10-15 arası gideri olur bence. Yine sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 4 Haziran 2012; 3:00:16 >
  • quote:

quote:

wizard off hand 4M

15 milyoncuk bak.Bence kaçmaz

legs satmaya calisip bana neck linki vermek de iq ile alakali olsa gerek.oyunda en yuksek statslar genelde necklerden geliyor.
    biraz oyun bilginiz varsa gidin ah a dedigim statslari yazip LEGS icin aratin ve sonra mesaj atin bence..

• Üstteki mesajı okumadan hede hödö ye bağlamışsın.

Okadar güveniyorsan koyda sat bakalım.

30 milyona alırım demek kolay. İlk önce o 3 milyon paranı 30 milyon yapıp ondan sonra konuşacaksın.
  • her gun nerdeyse 10m den fazla **** + olarak charim da genelde oyunda ki "bis " itemler var.butun itemlerimi satsam sadece 150 m den fazla eder.

misal bunu 10 m den satiyorum

vasra daha iyisi yine almaya hazirim.ah a statslari aratip bir bakin..konusmadan once git ah a bak daha dusuk itemler kac golddan satiliyor.ve tek diablo accountum yok 2 tane ile oynuyorum 20 ah limit icin.

• Doğrudur.
  • quote:

Benim tahminim serverdan çaldılar çoğu hesap bilgilerini. Serverlarda bakım var dedikleride açık kapatmaktan başka birşey değil. Tavsiyem şifrenizi değiştirin.

oylesine baktim infona.

bende deveye hendek atlatmaya calisiyomusum elemanin gereksiz mesajlarinin silinmesini rica ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

wizard off hand 4M

movement speed veren legs oyunda yok diye biliyorum genelde feetlerde oluyor..

Legendary olarak vardı görmüştüm, rarelerde varmıdır onu bilmiyorum.

• AH'de kapalı olduğu için alamadığımdan; 20 tane Tome of Jewelcrafting, 20 tane de Tomes of Secrets arıyorum. Mantıklı bir teklifle ve PM yoluyla ulaşılırsa güzel olur
  • life on hit'i yüksek 800+ dps li 1hander satan varmıdır?
  • oyuncularda para artıyor diye fiyatların suyunu çıkarmamak lazım diye düşünüyorum. bazen o kadar uçuk fiyatlara itemler koyuyorlar ki amaç nedir anlamış değilim. bir iteme 25m verebilmek için adamın en az 50-100m parası olması lazım, bu "daha" mümkün değil. daha geçenlerde milletin suyunu çıkarıp 50m-100m gibi fiyatlara koyduğu full+full -32 block- stormshield -barbarlar iyi bilir- 1m ile bid açılıp 2 gün sonunda -36 saate inmeden evvel- 7m 'ye gitti... ancak 36 saat sonunda adam akıllı fiyattan koymayı akıl ediyor millet...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.