Şimdi Ara

Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.190
Cevap
15
Favori
167.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

222 dex var.
    600k ya felan satmayı düşünüyordum Elime 500k geçiyor o zaman. Burda 450 ye satarım hem slot yemez hem vergisi dert olmaz.
    İlgilenenler pm ile acc verse yeterlidir ben direk online olur ulaşırım kendilerine public oynuyorlarsa.

• benimde bir legendary itemim olsa benimde hand crossbowum olsa benim neden yok bana niye düşmüyo!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 25 Mayıs 2012; 16:18:00 >
  • Bu itemi şuan auctionda 1.9m'a satmaya çalışıyorum ancak alan olmadı - an itibariyle 7 saat süresi kaldı ve tekrar auctiona koymayı düşünmüyorum. (Şuan hala auctiondaki en uygun fiyatlı item bu, sadece alıcısı çıkmadı.)

Bu itemi 1.3m'a satabilirim. İlgileniyorsanız beni oyunda arkadaş olarak ekleyin. (BTag: Aristona#1256)

Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu
  • İtemlerde fiyatı etkileyen en önemli özellikler nelerdir?
    Ders sorusu gibi oldu ama evet bu bir ders sorusu olabilecek nitelikte bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

İtemlerde fiyatı etkileyen en önemli özellikler nelerdir?
    Ders sorusu gibi oldu ama evet bu bir ders sorusu olabilecek nitelikte bana göre

Alana göre değişir ama özetle
    Bowlarda dex
    stafflarda int
    silahlarda str/dex

hepsine vitality : )

Ayrıca Mf'li itemler daha çok para yapıyor
  • Bu itemi auctiona koymayacağım. Almak isteyen olursa fiyatı 2.500.000'dir. Mesaj gönderebilirsiniz. Bugünün legendary drobu. :p

• Magic find koleksiyoncuları için en iyi amulet.

Fiyatı: 1m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aristona_ -- 28 Mayıs 2012; 0:38:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

Magic find koleksiyoncuları için en iyi amulet.

Fiyatı: 1m

Çok merak ediyorum her gün bi legendary ve set item koyuyorsun. Nerden düşürdün bunları sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JawCrusher
    Çok merak ediyorum her gün bi legendary ve set item koyuyorsun. Nerden düşürdün bunları sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?

Bugün 5 tane düşürdüm aslında, ama 3 tanesi çöptü. Auction fiyatı 20k civarındaydı.
    Şans eseri düşüyor. 2 gün önce kardeşimi hızlıca level 60 yapmak için yaklaşık 300 tane azmodan kestik, 1 tane bile legendary item düşmedi. Bugün öylesine oynarken 5 tane legendary düştü.

Eğer merak ediyorsanız,
    Quiver hell modunda Cydaea'dan düştü.
    Pendant inferno modunda Sarkoth'tan düştü.
    Çöp itemin biri Act I'de ağaçların koruduğu bir chest var, ondan düştü.
    Diğer çöp item Inferno Act III'de öylesine gezinirken normal bir mobdan düştü.

Magic find itemlerin etkisi varmıdır bilmiyorum, ancak hem bende, hemde genelde duo oynadığım kardeşimde %170 üzeri magic find set var.

•  Diablo 3 Item Alış/Satış Konusu

sağdaki 600k, soldaki 250k. Pm yoluyla ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebocan -- 31 Mayıs 2012; 4:28:35 >

bendede bunlar satılık, tam olarak piyasasını bilmiyorum bakar anlaşırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 28 Mayıs 2012; 8:17:04 >

• Satılık 1 Hand 945.0 Dps Magic Mace

2.6M'e aldıgım silahımı 2.5M'e satmak istiyorum. Damage aralıkları gayet güzeldir zaten Savage demolisher of death itemleri boş olmaz genellikle. Gerçek para ile de alıcıların bu sayfa üzerinden mesaj bırakmalarını arz ederim...

Resim :http://www.ressim.net/i/5750956

• arkadaşlar ah den gem alamiyormuyuz? aratıyorum hiç birşey çıkmıyor. +38 yada daha fazla vitality soket satan var mi?

• Star Topaz

750K

battletag: nihla#2420
  • Teklif alıyorum 10m den başlar Satabilirimde satmayabilirimde demon hunter için çok iyi bir amulet.

• Rmah tamamda gold AH'de %15 kesilmesi gereksiz değil mi ? Gold sonuçta bu herhangi bir kazanç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Teklif alıyorum 10m den başlar Satabilirimde satmayabilirimde demon hunter için çok iyi bir amulet.

hocam üzerinde 15 ias olsa bile 10 m zor eder o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

Bu itemi şuan auctionda 1.9m'a satmaya çalışıyorum ancak alan olmadı - an itibariyle 7 saat süresi kaldı ve tekrar auctiona koymayı düşünmüyorum. (Şuan hala auctiondaki en uygun fiyatlı item bu, sadece alıcısı çıkmadı.)

Bu itemi 1.3m'a satabilirim. İlgileniyorsanız beni oyunda arkadaş olarak ekleyin. (BTag: Aristona#1256)

abi bune ya hangi zorluk seviyesinde düştü bu babayiğit gözlerim kamaştı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.