Şimdi Ara

Diablo 3 Çok Başarılı Bir Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep söylenen bir şey var. Bu oyunun adı Diablo olmasaydı kimse oynamazdı. Ben tam tersini söylüyorum. Eğer bu oyunun adı ve firması başka olsaydı, herkes "daha önce nasıl kimsenin aklına gelmedi, iyi ki rmah var" derdi.

Belki 30üstü eski diablo oyuncuları oynamazdı ama kimse de yılın fiyaskosu demezdi. Düşünsenize aylık ücreti olmayan bir oyun ama sürekli patchler ile oyuncuların istekleri karşılanıyor, isteyen rmahden satış yapıyor, isteyen alış yapıyor, ve insanlar saatlerce oyun oynuyorlar.

Atıyorum Torchlight 2 bu şekilde rmah olsaydı, ve diablo 3 hiç çıkmasaydı, torchlight 2 bu yıla damgasını vururdu. Haksız mıyım?

• Adı Diablo olmasaydı bu kadar ön sipariş alamazdı, insanlar kuyruğa girmezdi gecenin yarısı ve ilk haftalardaki bağlantı problemleri, performans sorunları ve buglar/glitchlerden sonra oyuncuların büyük bir çoğunluğu yüzüne bakmazdı.

Fiyasko olmamasında ki tek sebep, benim gibi 10 yıldır Diablo 2 oynayan insanlardır. Blizzard'dan babamız çıksa yeriz dedik ama kayınpeder çıktı o bizi yedi...

Eklenti: Ayrıca Blizz in satışlarla ile izlediği yol da çok kazandırdı onlara, 2012 gibi az oyunun çıktığı bir zamanda, oyun açısından en durgun olan yaz mevsiminden önce çıkardılar oyunu. Max Payne 3 dışında yarışabilecek bir oyun yoktu ilk zamanlarında, piyasa çok durgundu. Fırsatı iyi değerlendirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 31 Aralık 2012; 12:11:27 >

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

Oyun gayet güzel, bazı arkadaşlar var ben 100 lira vereyim 5 sene oyun oynayayım istiyorlar.

Mayın tarlası veya tetris gibi sonsuz olasılıklı oyunlardan hoşlanıyorum ve evet hala diablo 2 oynuyorum arada... Bence bunda bir sorun yok.

Keşke online olmasaydı da ne zaman destek kesilecek derdi olmasaydı...
  • Diablo 2 den sonra beklenti çok yüksek olduğundan Diablo 3 ün bu beklentiyi karşılayamadığını herkes söylüyor zaten. Oyunda hala bir sürü dengesizlikler var zamanla düzeltmeye çalışıyorlar lakin oyun kesinlikle rezalet falan değil. Oldukça kaliteli bir yapım. Hatta ben PC de bu yılın en iyi 10 oyunu arasına bile koyarım.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Diablo 2 den sonra beklenti çok yüksek olduğundan Diablo 3 ün bu beklentiyi karşılayamadığını herkes söylüyor zaten. Oyunda hala bir sürü dengesizlikler var zamanla düzeltmeye çalışıyorlar lakin oyun kesinlikle rezalet falan değil. Oldukça kaliteli bir yapım. Hatta ben PC de bu yılın en iyi 10 oyunu arasına bile koyarım.

Senin PC'inde yüklü olan en iyi 10 oyun arasında yer alabilir ancak gerçek oyuncuların gözünde, değil ilk 10 da olmak PC'de yüklü bile olamaz. :) İnsan insana mücadele olmayan hiçbir oyun gerçek oyunculara haz vermez. Diablo III yerine tahta pullar ile dama oynarım 10 kat daha iyi.

Ben kendi adıma söylediğimi belirttim sende öyle yap bence genelleme yapma herkesin fikri bir değildir. Zevkler ve renkler diyelim. Kimse kimseninde oyunculuğu sorgulayamaz bunu da unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Diablo 2 den sonra beklenti çok yüksek olduğundan Diablo 3 ün bu beklentiyi karşılayamadığını herkes söylüyor zaten. Oyunda hala bir sürü dengesizlikler var zamanla düzeltmeye çalışıyorlar lakin oyun kesinlikle rezalet falan değil. Oldukça kaliteli bir yapım. Hatta ben PC de bu yılın en iyi 10 oyunu arasına bile koyarım.

Senin PC'inde yüklü olan en iyi 10 oyun arasında yer alabilir ancak gerçek oyuncuların gözünde, değil ilk 10 da olmak PC'de yüklü bile olamaz. :) İnsan insana mücadele olmayan hiçbir oyun gerçek oyunculara haz vermez. Diablo III yerine tahta pullar ile dama oynarım 10 kat daha iyi.

Yani o kadarda değil , tahta pullarla dama oyna ama bunu diablo ile kıyaslamam saçma sapan kaçmış. Ne diyeceğimi bilemedim bu örneğine karşı. Resmen kal geldi...
    Gerçek oyuncu? neye göre kime göre? sana göremi? tescil makamı sizmisiniz?

• Beyler biraz daha sakin olursak sevinirim, şahıslar üzerinden değil oyunlar üzerinden sohbet edersek hem kimse kırılmamış olur hem de paylaşım amaçlı güzel muhabbetin önü açılır

• quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Beyler biraz daha sakin olursak sevinirim, şahıslar üzerinden değil oyunlar üzerinden sohbet edersek hem kimse kırılmamış olur hem de paylaşım amaçlı güzel muhabbetin önü açılır

+1

Diablo 3 uzun zamandır oynuyorum diablo 2 yide çok fazla olmasada oynamışlığım var. 6 yıl World of Warcraft maceram oldu 1 yıl powerlevelling yaparak 40ın üzerinde char kastım. O bir yılı çıkarsam 5 yıl geceli gündüzlü oynadığımı bilirim. Diablo benim için farklı bir deneyim oldu . Wow ile asla tarz olarak asla kıyaslayamam fakat wow çıktığı günden beri BOT oldu hep vardı . Hiç engelleyemedi blizzard. Gerçek para dönen diabloda bot olayı kıyaslama yaparsam çok az wow'a göre. Göze batmasının sebebi oyunda gerçek para dönüyor olması.

Diabloda destek daha iyi olabilir. YETERSİZ
    Oyun hikayesi çok kısa bir anda bitiyor 4-5 defa diablo kesmekten ziyade bu sayı 1 yada 2 olsa daha güzel olabilirdi.BAYIYOR.
    Classlarlar arasında aşırı dengesizlikler var SIKIYOR.
    Oyun çıkar çıkmaz çok fazla bug , dübe olayı gerçekleşti buda oyuncuları HAYA KIRIKLIĞINA UĞRATTI.
    Gold çok değersiz. İtemler dengesiz. enflasyon KAÇINILMAZ.
    Fazlasıyla CASUAL bir oyun olmuş.
    falan filan bir 10madde daha ekleyebilirim.
    Bu kadar hata bir çok oyunda var ki blizzardın rekorlar kırdığı World Of Warcraftta daha fazla sı vardı. Yıllarca bitmeti patchları nerfleri. Çöp itemleri. Herşeye rağmen Wow daki ilgi alaka DİABLO 3 DE KESİNLİKLE YOK . Bir koyvermişlik var blizzardda...

Neyse sonuç olarak bu kadar negatif duruma rağmen ben diablo için kötü oyun diyemem. Puplic game ye baktığımda 600 sayısnı görüyorum , bi ton friend listemde ekli TÜRK oyuncu var, AH yada Rmaha item koyduğumda satılıyor , sürekli yeni başlayan oyuncular var (helfire ringsiz bi ton adam var puplicte char kasan) bunları görerek yanılmadığımı düşünüyorum. İnsanlar bu oyunu beğeniyor ve oynuyorlar.Ha "bi Alex değil" o da bir gerçek...

• ahahahhahha başarılı mı
  • Oyun güzel ama daha çok yolu var bazı classların elden geçirilmesi lazım pvp içinse umarım baştan savma olmaz çünkü sürekli pvp sisteminden bir özellik çıkarıyorlar ne kalıcak bize merak ediyorum.

Zamanında bir Hellgate: London vardı; eski diablo kadrosunda bulunan elemanlar mıydı neydi yapanlar. Hellgate de aynı Diablo 3 gibi çıkana kadar çok vaatler verdi. Bekleyenleri gereğinden fazla heyeacanlandırdı. Çıkınca ne oldu? Diablo 3 şu an ne durumdaysa aynısı olmuştu ona da. Ben beğendim oynadım; kimisi beğenmedi oynamadı.

Diablo 3'ü de oynuyorum. 1000 saate yaklaşan bir oyun sürem var. Pişman mıyım? Hayır. Oynadığım hiçbir oyundan pişman olmadım. Ki zaten, rmah sağolsun, oyuna verdiğim parayı çıkardım.

Halen de oynuyorum.

DMC geliyor. Dead Space 3 geliyor. Crysis 3 geliyor. Daha da gelenler olur. Bunlar yüzünden ara veririm; ama bırakmam. Birçok kişi de benim gibi yapacak zaten.

Beğenmiyorsanız eleştirmek hakkınız. Ama eleştirmeyi de bilmek lazım. Afedersin her aklına gelen konuda b.k atmazsın oyuna! Blizzard seni tehdit etmedi "bu oyunu alacaksın!" diye. Diablo 3'ü hata olarak görenleriniz var; o kusursuz hayatınızdaki tek hata mı Diablo 3?

• elder scrolls online geliyor...kimse bahsetmemiş ilginç ... Dragonborn:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 1 Ocak 2013; 8:29:13 >
  • Ben oyundaki elite kavramını beğendim. Herbirinin farklı özellikler içeren varyasyonları insana tüm haritayı oynatıyor. Ayrıca goblin iyi düşünülmüş şeyler. kaçarken ortalığa para saçması fln. bu oyuna gereken bi ek paket.
  • oyunlara comodore 64 le başlatam birisi olarak benim nacizane görüşüm oyun içi ticaretin oyunun önüne geçmiş olması.yaklaşık 2 sene kadar d2 oynadım.d3 alalı 5 ay civarı oldu 10 gündür bir kere bile girmedim oyun çok monotonlaştı benim için.exp. paketti gelmeden oyunun düzeliceğini pek sanmıyorum.pvp desen akibeti hala belli değil.inşallah bliz. bu yazdıklarımızı bo§a çıkarıcak yeni patchler çıkartıp bizide bu hayal kırıklığından kurtarır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna kötü diyenlerin hepsinin eminim yüzlerce saat play time var. Yüzlerce saat oyunu oyna sonra bu oyun sıktı ya hep aynı seyler, olay farma döndü de. Bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmiyor, herseyin bir sonu vardır, oyununu oynadın zamanında zevk aldın, uninstall yap oyunu ve seni eglendirecek baska oyunlar bul. Aşırı bir beklenti var, diablo sıradan bir oyun arkadaşlar, kimse size biz bir oyun yapacağız ömrünüz boyunca bunu oynayacaksınız mükemmel olacak demedi. Normal bir oyuna yaptıgınız muameleyi neden bu oyuna yapmıyorsunuz? Neden oyun bitince bilgisayardan silip güzel oyundu be diyemiyorsunuz, neden bu oyunun sizi yıllarca eglendirmesi gerektigine bu kadar körü körüne baglanmıssınız?

Eger birisi cıkar oyunu 2-3 saat ya da 2 gün oynar begenmez ve derki bu oyun kötü, bunu anlayabilirim. Kendisiyle tartısmam.

Ama siz böyle degilsiniz, siz oyunu bin saate kadar oynuyorsunuz sonra oyun kötü diyorsunuz. Bu pek akıllıca degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakoyunn -- 1 Ocak 2013; 14:20:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karakoyunn

Oyuna kötü diyenlerin hepsinin eminim yüzlerce saat play time var. Yüzlerce saat oyunu oyna sonra bu oyun sıktı ya hep aynı seyler, olay farma döndü de. Bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmiyor, herseyin bir sonu vardır, oyununu oynadın zamanında zevk aldın, uninstall yap oyunu ve seni eglendirecek baska oyunlar bul. Aşırı bir beklenti var, diablo sıradan bir oyun arkadaşlar, kimse size biz bir oyun yapacağız ömrünüz boyunca bunu oynayacaksınız mükemmel olacak demedi. Normal bir oyuna yaptıgınız muameleyi neden bu oyuna yapmıyorsunuz? Neden oyun bitince bilgisayardan silip güzel oyundu be diyemiyorsunuz, neden bu oyunun sizi yıllarca eglendirmesi gerektigine bu kadar körü körüne baglanmıssınız?

Eger birisi cıkar oyunu 2-3 saat ya da 2 gün oynar begenmez ve derki bu oyun kötü, bunu anlayabilirim. Kendisiyle tartısmam.

Ama siz böyle degilsiniz, siz oyunu bin saate kadar oynuyorsunuz sonra oyun kötü diyorsunuz. Bu pek akıllıca degil.

+5

• şimdi bu forumda böyle bir konu açınca destekçileri bulmak fazla zor olmuyor zira forumda takılanların hepsi halen diabloya devam eden kişiler. peki ya oyunu bırakanlar?

herkesin arkadaşın listesinde en az 60 70 gündür bir kere diabloya girmemiş kişilerle dolu olduğunu biliyor. aslında oyunun yorumunu bu kişilere sormak lazım oyunu bırakmalarındaki nedenleri öğrenmek gerekir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.