Şimdi Ara

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
31
Favori
18.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok uzun zamandan beri avg internet security kullaniyorum kesinlikle tavsiye ederim kullanmanizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç alternatif yazılımınız yoksa kurun ama aksi takdirde AVG önermem ben de
  • Toolbar kurmamanızı bende söylemiştim bir mesajımda. Çok uğraşmayın isterseniz. PC ile alakalı olabilir. Chrome kullanıyorsanız bu eklentiyi kurun.

https://chrome.google.com/webstore/detail/wot/bhmmomiinigofkjcapegjjndpbikblnp?hl=en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 30 Eylül 2014; 13:29:53 >
  • Zıt tavsiyelerin altalta gelmesi çok hoş olmuş, okuyanlar ne yapalım biz şimdi diye sorgulayacaklar. Cevaplarınızı nedenleri ile yazarsanız kullanacaklara ışık tutarsınız.
  • Çok detaylı hatırlayamıyorum diye yazmamıştım, pek de vaktim yok şu an sorun neydi diye araştırmaya. Ancak AVG yüzünden yabancı serverlara erişimimde sorun çıkmıştı ve silmek için ek program falan indirmiştim. Yani AVG Remoter gibi bir program olması benim için çok büyük bir eksi bir security programı için. Aynı zamanda hatırladığım kadarı ile bazı freeware programları falan da yüklemene neden olabiliyordu, çok profesyonel gözükmedi benim için bu sebeplerden dolayı.
  • ben eset 6 yi kullanıyorum.. Crack li ama güncellemesini yapiyor.. orj. gibi çalışıyor yani.. anti virus kosturmuyorum..

• Belanir kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler. Reklam yazılımı içeren, ağ tarifiğine kısıt koyan sürümlerini bende hatırlıyorum fakat 2015 IS sürümü bu gibi sorunları içermiyor. Kurulum ve Kaldırma AVG nin setup dosyaları tarafından rahatça gerçekleşiyor.
  • program ekle sil yaptım birçok kez. iobit uninstallerden faydalandım. birçok tarayıcıda denedim. olmadı bunlar. gene sadece üstteki toolbar kalıyordu. arama sonuçlarında işaretler göstermiyordu. sonra biraz araştırdım sizinde dediğiniz wot(web of trust) kurdum. hem üstte toolbar var avgnin, hemde wot var. gerçi avgnin arama sonuçlarında gene çıkmadı ama googleda mesela işaretler çıktı wot için söylüyorum bunu.

daha önce avira free kullanırken böyle bunun gibi aviranın toolbar eklentisi vardı. arama motoruyla beraber. ben önce kurmamıştım toolbarı. sonra uğraşmıştım bayağı web koruması bununla sağlandığı için geri yüklemek istemiştim. sonradan yüklemeylede olmuyordu. doğru hatırlıyorsam eğer ilk kurulumu silip yeniden yüklemiştim. o zaman olmuştu.

avg internet security 2015 için bu yöntemi yapmayı düşündüm ama yapmadım. çünkü bir daha kurulumda sorun yaşanabilir dedim. yüklemedim tekrardan avg is 2015'i.

siz alıntıladığım mesajda toolbarı kurmamanızı söylemişsiniz daha önce. bildiğim kadarıyla reklam içeriyor öyle değilmi? kişisel bilgiler içermiyor yani özel bilgileri değilmi? sadece reklam amaçlı hangi siteye girdiğimize bakılıyorsa sorun değil ama başka türlüyse kaldırabilirim toolbarı hemen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 30 Eylül 2014; 14:49:48 >

• Sadece girdiğiniz site bilgileri tutulur. Kişisel sayfa verileri depolanmaz.
  • çok teşekkürler. duruma göre bakarım artık. wot başarılı görünüyor şu ana kadar. bir sitede spam olabileceğine dair bir uyarı verdi. iyi bir uygulama wot.
  • formattan sonra yüklerim teşekkürler
  • Harika çok teşekkürler.

• 374 gün oldu teşekkürler.
  • MCafee nin yerine bugün bunu kuruyorum bakalım , McAfee sınıfta kaldı benim için
  • netbook'a yüklesem kasma yaparmı acaba şu an kis 2015 yüklü
  • Seveni varsa 6 aylık Panda Internet Security veya Antivirus kampanyası da var. Aşağıdaki linkten indirmeniz yeterli, 6 ay aktive edilmiş şekilde geliyor.

Antivirus
    http://acs.pandasoftware.com/Panda2015/AP/174089/PANDAAP15.exe

Internet Security
    http://acs.pandasoftware.com/Panda2015/IS/174090/PANDAIS15.exe

Kampanya linki
    http://www.pandasecurity.com/spain/promotions/clientes-allianz/
  • Hoşgeldiniz :) Kasma vs. olmaması gerek, stabil bir şekilde çalışıyor.
  • o-raiser kullanıcısına yanıt
    Bunun paylaşımını yaptım zaten, ben panda önermiyorum.
  • 1 yıllık bedava diyor ama 2018 e kadar uzatıyor. nası iş bu :)
  • 1 yıl KIS kullandım , 2,5yıl Trend Micro kullandım , bu süre zarfında reklamlar tarayıcımı ele geçirememişti . ama Mcafee'yi sadece 13 gün kullandım , anasayfam bilmem ne tarayıcılarımı ele geçirdi .

aldığım ekran kartı sebebiyle format attım bugün , AVG yi kurdum .
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.