biraz fazla alacağım içi gramı 85tl'den verir mi acaba saraflar
bankadan altın hesabı üzerinden almanız yararınıza olacaktır.
bu ne gibi bir yarar sağlayabilir ?
quote:
Orijinalden alıntı: cuneytoz
quote:
Orijinalden alıntı: daol
quote:
Orijinalden alıntı: cuneytoz
biraz fazla alacağım içi gramı 85tl'den verir mi acaba saraflar
bankadan altın hesabı üzerinden almanız yararınıza olacaktır.
bu ne gibi bir yarar sağlayabilir ?
altın alım satım arasındaki fark az olur örnek gr başına 70kuruş gibi. Yani kuyumcuya fazladan para ödememiş olursun, bu konunun ilk sayfasında daha ayrıntılı bilgiler var bak istersen
alım satım oranından çok altınları tutcak yer aramana gerek kalmıyor bankada güvende.
Kısaca izlemeye devam edin.Alanlar satamsın satanlar almasın.
Bekleyin diyeceğim..
Forumdaşlar euro nun mevcut durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz?Yükselirmi düşermi?Euro satıp Altın almak mantıklı olurmu bu aralar.Alacagım altını en az 6 ay elimde tutmayı düşünüyorum.
Euro dolar altın hepsi yukselecwk gibi cari açığı kapatmak için ama dövizler bir yerde sabit kalır 6 ay içinde en çok altın yükselir diyorlar. Tabi sana kalmış. Hesap kitabı yapıp ona göre yatırımını yaparsın.
Yeni rekor geldi. 1611 $.
1614,75 oldu. Beyler 50.000 TL ile dolar ardından altın almayı düşünüyorum. Ne dersiniz bugun alayımmı? Yoksa bir iki gun fıyatların gevsemesini mi beklemelıyım.
sevgili dostum sear amerika 2 agustosa muhakkaki olumlu hava estirmeye çalışacak ama avrupa birligi gibi kısada çok önemli bişi olmucak gibi :)
artik tekrar alim icin 1600 leri beklemek gerekecek..
quote:
Orijinalden alıntı: SauRoN_LaNCeT
1614,75 oldu. Beyler 50.000 TL ile dolar ardından altın almayı düşünüyorum. Ne dersiniz bugun alayımmı? Yoksa bir iki gun fıyatların gevsemesini mi beklemelıyım.
Herekse günaydın bu gece saat 5 gibi baktığımda 1623 gördüm tokyo piyasasında sonra yattım :D
canlı canlı 1615, 92
quote:
Orijinalden alıntı: sear
quote:
Orijinalden alıntı: SauRoN_LaNCeT
İki kere makas farkı ödemeyin bence.
Konunun ilk mesajında dolar ile altın almanın mantığı anlatılmış.Ben ona istinaden böyle bir fikre yöneldim.
Günaydın. Altın hızla yükseliyor. Sabah sabah garantiden 88.625 ten alım yaptım. 15 dakika içinde 89.426ya yükseldi.
90 ı görecek birazdan valla.
haftaya 100 olacak ben alım için bekledikçe artıyo namussuz $