< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 24 Ocak 2018; 21:00:38 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 24 Ocak 2018; 21:00:38 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
adam emek vermiş, karşılıksız birşey için. ilk konuları gerçekten saçmaydı fakat gereksiz çocukluk yapmayın hocam
|
YHT hariç tren mantıklı değil. Ben düzenli olarak YHT'yi kullanıyorum.
Eskişehirden İzmir'e tren bileti bakayım dedim. Günde 1 sefer var ve 12 saatte varıyor. 23.30'da çıkıp 11.30 da varıyor. İş için asla kullanılmaz. Keyif için binilecekse binilir normal trene. Mesela izmir'de sabah 10:00 da bir işin olsa, bir önceki gün gelmen lazım. Bir önceki gün 11:30 da orada olacaksın otele yerleşeceksin bir güzel 200 lira bayılacaksın otele de. İşten 2 gün izin alman gerekir ki bu devirde hiçbir patron 2 gün izin vermez. Otobüsle 1 günde git gel der. Bu devirde çok kıymetli olan 2 şeyden mahrum bırakıyor tren. Zaman ve para |
Sinopa nasıl gidicem trenle sizin gibi büyüklerine saygısı olmayanlar protesto yap açılsın derler anca
|
Karşındaki bir işsiz olunca. Soylediklerini Anlayacagini sanmiyorum.
Dedigin gibi yht disinda hic bir tren mantikli degil. Turkiyenin dört bir yinana hizli tren olsa ozaman trene neden binilmedigini sorgulardim. |
insan gibi konu açıp insan gibi yazdığın için teşekkürler. Bilgilendirici bir konu.
|
kullanmasak yiyeceğiz
gürültü fazla. rayların ek yerleri ses yapıyor ön vagonlara motor sesi ekleniyor. bazen hayvan gibi sıcak bazen iyi oluyor. oldu da karşılıklı diye aldığınız yerler koltukları oynadıkları için ters konuma geldi veya ters gitmek istemezken koltuğunuz ters çıktı (koltuklar normalde tersine çevrilebiliyor) görevliler size biz mecbur değiliz diye azar çekiyor tartışıyor istediğin yere şikayet et kafasında oluyor. hele trenin geç kalması yok mu? eğer ilk duraklarda binmiyorsanız büyük ihtimalle geç kalacak ve geç kaldığı zaman az buz geç kalmıyor 2 saat filan takıyor kafadan. vagonun kapısına yakın olursanız girip çıkıp duran insanlar yüzünden uyuyamazsınız dıptısss dıptıss kapı sesi gelip durur. otobüslerdeki gibi servis hizmeti yok genellikle ebesinin nikahında olan istasyonlara kendi imkanlarınızla gidersiniz. bir de güzelim anadolu insanımız var oldu da yaşlı ve maalesef aynı memleketten olan insanlarla aynı vagona denk geldiyseniz yine uyuyamazsınız bağıra çağıra konuşurlar :) hep kötülemiş olmayım biraz da övelim :) fiyatı rakipsiz istasyonları sıcak defalarca otogarda popişi donmuş birisi olarak söylüyorum bunu tren istasyonları genelde sıcak olur manzarayı izleyerek gitmek paha biçilemez. koltukları ve boşlukları otobüse göre çok daha geniş. otobüsten daha güvenli (kaza riski vs) güzel insanlarla tanışmak için güzel bir ortam anadoluu saf temiz genelde yaşlı insanlar yolculuk yapıyor.yanınıza oturan erzurumlu amca ve teyzemiz bizlere kırtlama şekerli çay ikram ediyor sizinle sohbet ediyor. aklıma geldikçe eklerim :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 23 Ocak 2018; 14:46:57 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 23 Ocak 2018; 15:29:39 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|