Şimdi Ara

Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
124
Favori
18.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Work and travel maceram bu gece basladi.
    Oglen saat 4 de washington a indim ordan baltimore a geçene kadar saat gece 12 oldu siyahi arkadaslar cok fazla burda. Su an acayip acim otele kendimi zor attim yarin boş olacagim carsamba gunu baslicak calisma.
    Oda temizliyecegim is olarak.
    Saatlik 9 dolar alicam haftada 35 saat + overtime mesai
    Haftada 75 dolar otelde kalma param.
    Odada iki kişi kalicaz ikincisi de Türk olacak adı Emre imis cumartesi gelecek o tanımıyorum kendisini.
    Toplam 2 türküz
    Sorular varsa 6 saat sonra cevaplayabilirim
    Fiyat: Şirkete 1700 dolar verdim
    Ucak bileti 1600tl~650 dolar falan
    Vize sevis falan 300dolar tutmustur
    2600 2700 dolar arasi  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)
    Evet arkadaşlar sabah oldu saat 6 da kahvalti veriyolarmis
    Bir kahvalti ancak bu kadar doyurmaz, yedikten 2 saat sonra aclik basliyor
    SS aldim fakat internet asiri kotu SS upload edemiyorum Türk Telekoma can kurban

Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)
    Arkadaşlar otelin dışardan görünüşü böyle. Cevrede cok fazla bagajı açık geniş olan köy arabasi tarzi arabalar ve spor mustang var SS gelicek

Spor arabalar genelde bu şekilde:  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)
    Ilk walmart alisverisimi yaptim bir terlik ve 12 tanr su aldim 9 dolar civari tuttu:
    Tshirtler ucuzu da var pahalisi da max 15 dolar gordum tshirtte.  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)
    Ayakkabi fiyatları:
     Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li) Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

15 Haziran carsamba: arkadaslar bugün ilk iş günüm olacak.
    Sabah 6 da kalkip kahvaltiya gittim. Millet saat 9 a dogru dolusuyor ben kolayca karnimi doyuruyorum.
    Kahvalti acik büfe imiş istedigimiz kadar aliyoruz beleş waffle makinesi bile var kendimiz yapiyoruz yarin sabah onu da öğrenicem onun ss i de yarin gelir.  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

Kahvaltidan sonra calisma kartimi makineden gecirip giris yaptim ve patronun yanina gittim. Dedi ki su videolari izle sana rehber olsun ama pratikte de bir kisi sana gosterecek dedi. Birsuru video vardi temizleme falan filan. Izledim bitirdim saat 12 40 civari oldu patrona söyledim o da bugün caroline e yardim et camasirhanede dedi ben de gittim zenci ablanizin yanina
    Naber falan dedi yastik kilifi carsaf falan katlamayi öğretti. Bi kac zenci daha geldi ama hepsi troll cok komik insanlar calisirken ancak bu kadar eglenebilirsiniz

Havlulari vs boyle katladik beraber ama zaman nasil gecti anlamadim cok komik insanlar
    Carsaf katlarken babam skype tan goruntulu aradi abla da aç calisirken ozgursun sikinti yok dedi actim konuştuk ablayi gösterdim hello laştılar güldük falan sonra kapattik.

Saat 3 te dedim ki siz ne yiyosunuz burda aciktim ben bana helal restoran lazim dedim o da sen bekle dedi internetten arastirdi buldu bi pizzaci helal falan yaziyodu ordan bi pizza ve kola soyledim 11.75 dolar tuttu getirdiler yarim saate :  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

Pizza benim mideme buyuk geldi yarisindan azini yedim dolaba attim aksam mikrodalgada isiticam
    Yemekten sonra ise devam ettim yarim saat kadar sonra saat4 oldu ayrildim odama geldim euro 2016 falan izledim fransa maçını simdi annemle skype tan konustuk.
    Suan uzaniyorum öyle.

Arkadaşlar bu akşam walmart a gittim kendime süt bardak tabak vs aldim telefonlari gordum fiyatlari merak edenler için:  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)
    16 Haziran: arkadaslar bugun gerçek işim başladı. Odaya iki kisi giriyorduk abla wc falan temizliyodu yataklari toplamak bana kaliyordu. 5 kat örtü cekip sıkı yapmam gerekiyordu bir de sekilli olmasi lazimmis bir tarafı
    Yaklasik 12 odaya girdik bazilarinda çöp kutusu agzina kadar bira dolu bazisi temiz bazisinda ortada sutyen vardi
    Sonra bir odaya girdik adam gamer cikti ps kurmus tvye cod vardi SS:  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)
    Saat 3 e kadar yatak topladim 3 den sonra bos bos sagda solda gezdim 4 e kadar doldurmak icin zamani. Çalışan bi zenciyle baya muhabbet ettik boş oldugumuz için game of thrones konusu falan açıldı düğün sahnesi falan
    Burdaki herkes gereksiz seylere bile aşırı gülüyorlar anlam veremiyorum bazen. Bu günlük baya muhabbet ettik overtime yapabilsem yapardim ama patrona sormam lazim iş olmadan overtime vermez herhalde. Suan uzanip tv izliyorum

Arkadaşlar ramazan ramazan bunu göstermek istemezdim ama tv izlerken bir kanalda gördüğüm ilginç programın SS i:  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)
    Programda bi kadınla erkeği çıplak olarak bi adaya atıyorlar ve 21 gün boyunca hayatta kalmalarını istiyorlar

Arkadaşlar bugün çok yoruldum suan olecek gibiyim yani
    Şu yataklardan 19 tane yaptim artik gebericem. Oncesi: Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)
    Sonrasi:
    Bu arada çıkış yapan adamlar genelde buzdolabinda bir seyler unutuyorlar mesela bugun hic açılmamış sucuk ve enerji içeceği vardi onlari yanimdaki ablaya verdim domuz yagi vs vardır diye.
    Baska bi odada garip bi meyvesuyu vardi ona ben çöktüm SS:  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

18 Haziran: beyler bugün ilk bahşiş i aldim SS:  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

3 dolar civarı vardı 1 dolari yanimdaki aldi gerisi bana kaldı
    Çıkış yapilan odalarda çok farkli seyler oluyor mesela:  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

Sular bugunluk belese geldi bereketliydi bu gün.
    Birisi de odanın bildiğin içine etmisti ama giderken pizza birakmis SS:
    Üstünde de fişi vardi 18 dolarmış
    Bir tane de kondom buldum da fotosunu cekmedim
    Günler bayağı yorucu geçiyor

19 Haziran: beyler 8 saat çalıştım bugün yorgunluktan olucem nerdeyse... Yorgunluğu bir sekilde atlatiyorum ama sıkıntıdan olucem aksama kadar 4 duvar arasindayim odadan odaya sürekli yatak topla insan sıkılıyor. Bugün 20 odada yaklasik 26 yatak topladım öleceğim... Durum kötü

Beyler bu aksama doğru mc donaldstan tavuk menu aldik 5dolar tuttu. Kolayı ve buzu kendimiz dolduruyoruz makinesi var SS ler:

Sonra walmartta boklu bardak gördük SS :

Son olarak tuvaleti tıkadım cok igrenc oldu onun da SS ini koymayacagim tabi ozelden isteyen olursa atarim

Bu arada dün gece emre abi geldi son sinifmis iyi anlastik simdilik bakacağız.

20Haziran: bugün off günümüzdü sehir merkezine inelim dedik hoş bir yermis bayağı fotoğraf cekindik ama kendimi ifsa etmek istemedigim için buraya pek koyamiyorum :D
    Helal bi restoran bulduk ordan yedik öğle yemegini:

D&R tarzi kocaman bir kitapçı vardı orda ilginc seyler vardi SS ler var
    F#ck you kartlari icinde cok komikleri vardi
    Minecraft kitabi:
    İşid kitabi bile var:

Zombilerden kurtulma kitabi L4D2 oynayanlar:

Trump çizgi boyama kitabi:  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

Dick adında komik bi restoran vardı bu yazilar bildiginiz insanlarin full gezdiği yerde yaziyor yani :
    Sincap bile gördük:  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

Bank of America dan bi banka hesabi actirdik. 23 yasindan kucukseniz ve ogrenciyseniz hesabi actirmak ve aylik ucreti ucretsiz oluyo bedava full SS:  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

21Haziran: arkadaslar bugün tatil gunumdu yarin is basliyor hep odada yattım ama aksam bi alarm sesi duyuldu kulakları mahvediyodu oyle bir ses, dedik mikrodalgadan mi geliyo patlamasin vs fisini cektik ses kesilmedi. Sonra ben bizim odaya dogru gorevli falan geliyo mu diye kapiyi bi açtım tum otel ötüyor fire alarm diye dedik hass cabuk telefon cüzdan alip asagiya indik millet wtf is this falan diyo bize 10dk sonra itfaiye geldi icerde bi 15 dk durdular ama ne yaptilar bilmiyorum duman görünmüyordu sonra girebilirsiniz dediler odalara geri döndük. Bi tane abla duşta yakalanmis alarma sac falan full islak disari çıkmıştı SS ler:

23 haziran: beyler bu gece saat 1:00 civarında amazondan bir laptop siparişi verdim. Abimin laptop unu yenilemesi gerekiyordu hem de bana lazim burada iyi oldu gibi. Dünyanın en iyi abisi oldugu icin ona hediye edecegim laptopu. 370dolar+22dolar vergi yaklasik 390 dolar tuttu laptop. Yine bugün oglen saatlerinde amazondan bildirim geldi cuma gunu saat 20 de ulasacakmis laptop:  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

Simdi pizza yiyorum otelin havuzu var oraya gideceğim sonra. Her gün havuza gideceğim biraz vucut gelistirelim

24-25 Haziran: beyler bugün güzel bi gündü. Öğle saatlerinde böyle bi bildirim geldi amazondan laptop ulaştı diye SS: Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

Patron akşam çıkış yaptiktan sonra al şimdi is saatindesin dedi
    Aksam cikis yaptim hemen aldim pakedi böyle gelmis:

Içini actim tek tek SS ler:  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

Laptop böyle:

Sarj aleti:  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

Laptop bu şekilde.
    Ertesi günü çalışırken odada köpek varmış farketmedim bi baktım nefes sesleri geliyo arkamdan
    Kopek SS :  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

Aksam walmart a geçtik mouse kulaklık fiyatları:

Helal bi mikrodalga yemegi buldum ustunde halal yaziyodu aldim 3 dolara ama tadi cok kötüydü ve yanık kokuyordu
    SS ler:

Mikrodalgada makarna bulduk aldik 25 cent e bir de ketçap aldik tuzlayip yedik tadi guzel oluyor

Laptop icin 8gb ram siparisi verdim yarin gelecek

Beyler ilk haftalık çekimi verdiler bugün 30 dolar vergilere gitmiş baslayacam devletine
    33.6 saatte bana kalan para 207 dolar bir haftada... Patronla konuşacağız haftada iki gün olan tatili 1 güne düşürmeye çalışacağız insallah kabul eder

Cs:go indirdim laptop a 6 pingle oynuyorum

26 Haziran: beyler bugün bana özel odalar verildi yani çıkış yapilan odaların bir kısmı sadece benim telefonuma geliyor yani bahşişler bana kalıyor
    Bugün 10 tane oda aldık toplam 9.25 dolar bahsis bulduk Allah bereket versin
    SS:  Amerikanyaya geldim beyler SS li (muzik festivali editi geldi SS li)

Dün siparis verdigim 8gb ram geldi laptopa taktım biraz daha rahatladi laptop
    SS ler :

Cs:go da 70 fps görüyor

27-28-29 Haziran;
    Beyler 3 gündür pek önemli bir olay yaşanmadığı için editleme gereği duymadim. Bugün 13 tane oda aldık toplam 20 dolar bahsis bulduk
    Iki gün önce havuza girmiştim benden sonra bi aile geldi küçük kızlarını havuza soktular muhabbet falan ettik bayağı zevkliydi. Sonra otelde onlarin odasını yenilemem icin bana görevi vermisler yenilerken de ablayla bayagi konuştuk bugün sabah çıkış yapmislar 10 dolar bahşiş bırakmış sağolsun

Masada da viski midir şarap mıdır pek anlamam ondan bırakmış

Dün yine havuzda bi adamla tanıştım adam trump hastası bana musluman olmandan memnun musun falan dedi tabi dedim 'isis(işid) f#cked our name' falan dedim bayağı konuştuk adam Turkey diye bi ülke duymamış bizim ülkenin varlığını biliyo ama sadece erdoğan ı taniyo ülkeyi değil
    Dedim oha adamlarin ulkeden haberi yok erdogani biliyolar sadece. Neyse biraz politika falan konustuk rusya ucağıdır vs. 419 numarali odaya yarin bahşiş birakicam dedi sana verirler odayi belki dedi ama bize vermediler

Akşamları işten çıktıktan sonra genelde dota oynayarak zaman geçiriyorum

Laptoptan bayağı memnunum hiçbir sorunu yok benim için.

Cumartesi günü washingtona gitmeye karar verdik biraz gezecegiz bol bol SS gelecek.

Bu edit biraz uzun olduhu icin bilgisayardan yazacagim Turkce karakterler yok klavyede

FLOOD KORUMASI SACMALIGI YUZUNDEN SON MESAJDAN DEVAM EDEBILIYORUM ANCAK

DEVAMI 10. MESAJDA EDITLEDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLoser1 -- 9 Eylül 2016; 0:18:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayan zenci atacakmısınız odaya

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Bayan zenci atacakmısınız odaya

Hocam buradaki bayan zenciler bayagi kilolu

Fakat washingtondaki bayanlarin çoğu beyaz ve bildiğin ulkemizde görülmeyecek yaratiklar

Sahsen bu ulkede birgun olsun kendimden baskasina calismadim, 35 yil sonra, ayni iste calisanin en azindan 10 kati para yapabiliyorum, tabii buranin hayatina alisinca ona gore de masrafi oluyor ama burada calismayi goze alan basarili olur. Buna firsat var.
    Bol sanslar dilerim.

Orijinalden alıntı: astortx

Haftada 75 dolara nasil otel birader, resimdeki otel odasi mi?
    Saat ucretin dusuk ama is agir degildir sanirim.
    Bu senin icin bir tecrube olacak ama sakin unutma, burasi firsatlar ulkesi.
    Sahsen bu ulkede birgun olsun kendimden baskasina calismadim, 35 yil sonra, ayni iste calisanin en azindan 10 kati para yapabiliyorum, tabii buranin hayatina alisinca ona gore de masrafi oluyor ama burada calismayi goze alan basarili olur. Buna firsat var.
    Bol sanslar dilerim.

Merhaba,
    Çalışanlara 75 dolar fakat normalde günlüğü 350 den başlıyor.
    Ben kalıcı kalmayacağım sadece ulkeyi gorup gezmek için bir fırsat oldu onu degerlendiriyorum

İLK AŞKIM SS'Lİ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kanka ne kadar ödedin toplamda wat için? california'ya gitme şansımız var mı?

Ben bir çay içeyim.

Orijinalden alıntı: TheLoser1

quote:

Fakat washingtondaki bayanlarin çoğu beyaz ve bildiğin ulkemizde görülmeyecek yaratiklar

1 yılını washington dc'de geçirmiş bir arkadaşım çevrenin %60 zenci olduğunu güzel karı kız olmadığını söylüyordu :(

• mesajım kıvrılsın şuraya soracağım sorular var

Orijinalden alıntı: bako39

quote:

Orijinalden alıntı: TheLoser1

quote:

1 yılını washington dc'de geçirmiş bir arkadaşım çevrenin %60 zenci olduğunu güzel karı kız olmadığını söylüyordu :(

Alıntıları Göster
    Bu edit biraz uzun oldugu icin bilgisayardan yazacagim Turkce karakterler yok klavyede

30 Haziran: Bugun calisirken 114 numarali oda yine 5 dolar bahsis birakmisti icerisinde ispanyol bir cift kaliyor onlar da olmasa is hic cekilmez...

Sonra baska bi odada zenci birisi cikis yapmis terligini birakmis mi unutmus mu bilinmez ama terlik boyleydi

1 Temmuz Cuma: Beyler bugun is cikisi bizim cankurtaranin evinde kalalim dedik cumartesi sabahi washingtona oradan geceriz diye. Gitmeden once helal bi market bulduk Punjab diye ordan beef dilimleri vardi onu aldik bir paket sosis ve pirinc aldik. Ayrica o markette Turk markalari da mevcut tu benimo falan da vardi SS ler:

Marketten sonra Utku(cankurtaran) nun evine gittik evde iki tane cinli ile beraber kaliyorlarmis geldigimizde birisi LoL oynuyordu oburu de isteydi hala. LoL oynayanla tanistik isminin ingilizcesi soylenemiyor cok garip bi ismi vardi bana `Cloud` diyin dedi. Cloud Lol oynarken biz de beef i bi guzel tavaya attik mis gibi oldu pirinc pilavi da yaptik midem uzun sureden sonra et gordu mukemmeldi
    SS`ler:
    Gunun gecesinde cloud ve biz bilardo oynadik en son Gunah Benim dinliyoduk hep beraber

Bilardodayken bilardo saloluna elinde biralarla bi hatun girdi bize whatsup guys dedi biz de good falan dedik buyuk ekran tv vardi karsisina oturdu icmeye basladi zaten essek kadar gogus dekoltesi de vardi dedik haydi bakalim biraz yanasalim bilardoyu bitirdik 5dk sonra biz de koltuklara oturduk. Utku kadina uzgunsun herhalde yanliz iciyisun dedi kadin da evet dedi. Utku bize anlatmak ister misin dedi kadin gerek yok tesekkur ederim dedi gecistirdi. 1dk sessizlik oldu kadin kalkti gitti
    Biraz sonra biz de yukari daireye ciktik elimiz bos

2 Temmuz Cumartesi Buyuk gun:
    Beyler sabah hic plan program olmadan sehir merkezine gittik utku bizden ayrildi ise gitti. Sehir merkezinde wifi oldugu icin telefondan google maps ile washingtona nasil gidecegimize baktik. `Puple` hatli otobuse binip `Penn Station` da inip oradan da `MARC` treni ile gitmemizi soyledi telefon. Biz de iyi dedik kisi basi 20 dolar gider diye hesapladik. Puple hatli otobus geldi bindik bi baktik para atma cihazi yok. Sofore dedim nereye veriyoz parayi gardas o da dedi bedava bu otobus Otobus bedavaya geldi Penn Station da indik boyle bi yer SS:

Iceri girdik orda millet sira olmus bilet kuyrugu vardi bekledik sira bize geldi adam dedi nereye gideceksiniz biz de washington dedik pasaportlari verdik. 16 dolar dedi 2 kisi tren biletine biz bir mutlu olduk gorecektiniz

Trene bindik rahatti biraz 1 saat yol surdu Washington Union Stationa vardik mukemmel bir yer...
    Trenden inip disari ciktik soyle bir mimarisi var muthis yapmislar SS(fotograflardan kendimi shopladim biraz):
    Oradan cikip dumduz ileriye dogru yuruduk Capitol denen yere geldik fakat sansimizi restorasyone girmis hic ihtisami kalmamis yapinin
    SS:
    Capitolde fazla kalmadan bir Ucak ve uzay muzesine gittik adini tam hatirlayamadim ama mukemmeldi muze SS ler:

Arkadaslar suan saat 23:18 odada benimle kalan abi uyudu devami yarin sabah gelicek.
    Merak edenler icin kari kiz zibil gibi kayniyodu

2 Temmuz devam: Muzeden ciktintan sonra kocaman bir park gorduk orda aksama dogru festival olacak dediler insanlar zaten toplanmisti cok iyi bi ortam vardi festival yokken bile
    SS:(kollarini acan ben degilim)
    Parkta fazla durmadan Washington Monument e dogru gitmeye basladik yol ustunde bi yer daha gorduk havuz gibi guzeldi baya kizlar falan

Biraz daha yurudukten sonra Monument`i gorebildik uzaktan ilk fotograflar:
    Yakinindan panaroma:

Mukemmel bir gorseli var buralarin bayraklar vs. cok cekici yapiyor boyle yerleri zaten full turist kayniyor buralar cok guzeldi orasi.
    Monument ten cikip Lincoln Memorial a dogru yol aldik. Yol boyunca insan kayniyordu her yer turist her yer hatun
    Lincoln e vardik ortam boyle:

Lincoln den ciktik sat 6 yi geciyordu artik donelim dedik.
    Yolda birsuru isim yazan bir yer gorduk herhalde Vietnam savasinda olenler icin yapmislar:

Donerken Beyaz Saray a ugrayalim dedik yuruduk yuruduk bi baktik engel koymuslar taaa ebesinin nikahidan gorebiliyoruz ancak. Catida da bir keskin nisanci var habire saga sola yuruyor biz de uzaktan fotograf cekindik mecbur

Bugunluk yeter dedik tren istasyonuna yururken bi baktik muzik sesleri geliyor parktan festival baslamis coktan. Hemen yerimizi aldik bayagi yorulmustuk zaten. Cimlere oturduk kalabalik vardi ortam guzeldi yine muzikler de guzeldi orda dinlendik iyi oldu.
    Anaokuluna giderken babam bana oyuncak Charmander almisti onu cok sevmistim demistim bu Charmander i her yere goturecegim. Annem de sagolsun benden habersiz cantama atmis charmander i ben de washingtone a getirdim kendisni
    Festivalden goruntuler:

Sag tarafimizda bi kiz tek basina altina pike sermis ustune oturmus pikenin yogurt yiyodu. Ben de dedim bari yanina gidip selfie cekiliyim bos donmeyelim Baltimore a
    Tabi hic alisik olmadigimdan dolayi cesaretimi bulmam 10dk surdu
    Dedim zamani geldi artik gittim yanina kizin dedim selam nasi gidiyo falan o da ilk garipsedi sonra gulumsedi iyi senden naber dedi ben de iyi dedim. Bi selfie cekinebilir miyiz dedim bi yarim saniye bekledi dedim aha kizacak meydan dayagi yicem galiba Sonra `sure why not` dedi gulumsedi ben de tesekkur ettim cekindik selfie sonra ben hemen tesekkur ettim iyi gunler dedim ayrildim utanctan

Sonra muzik bitti alkisladik aksam 8 i buldu saat biz de tren istasyonuna gidip bi 16 dolar daha verdik Baltimore a donduk. Sehir merkezinde Hard Rock Cafe var orda guzel canli muzik vardi millet dans ediyodu videosu var oranin ama upload edemiyorum upload hizi cok dusuk...
    Sonra odamiza donduk telefondan bi baktim 24.5 km yurumusuz telefonun kaydettigi kadariyla.
    Dusa girip yattik hemen ertesi gun mesai

Devami son sayfalarda mesaj olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLoser1 -- 9 Temmuz 2016; 15:18:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan

kanka ne kadar ödedin toplamda wat için? california'ya gitme şansımız var mı?

Şirkete 1700 dolar verdim
    Ucak bileti 1600tl~650 dolar falan
    Vize sevis falan 300dolar tutmustur
    2600 2700 dolar arasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

Hastalanırsan nabıcan knk

Sirket saglik sigortasi yapıyor ama ne yapicam bilmiyorum

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

Kac dolar gitti bende seneye dusunuyorum

Ilk mesajda yazdım simdi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

İngilizcen ne.durumda hocam vizede zorluyorlarmi

Ingilizcem orta iyi arası.
    Vizede sansina bagli benim gittim abla benden once siradaki 7 kisiyi de birakti vizede.
    Beni de yolladi transkriptim boş diye(hazirliktan bölüme geçtiğim için not yazmiyordu hic)
    Transkripti okuldan dekana yazdirdigim not ile ptt yoluyla yolladim sonra vizemi yolladılar

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.