Şimdi Ara

DH PS3 ORİJİNAL OYUN DESTEKÇİLERİ KULÜBÜ / KONUYU SAHİPLENECEK BİRİ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.294
Cevap
12
Favori
202.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gökhann 1907

    quote:

    Orijinalden alıntı: huscav

    Elimdeki otuz adet orjinal oyunu tanesi 30 dan satıyorum 2 oyun alana kargo bedava


    ne alaka yeri buramı

    Adam güzel yere olta atmış.




  • Yaz hocam beni de, sene de toplasan 10 tane oyun oynuyorumdur PS3 de onları da orjinal almaya devam.
  • PS3 'ümü ilk çıktığı dönem aldım. Yaklaşık 4 sene olmasına rağmen bir kez bile online oynamadım ve pek oynayacağımı da düşünmüyorum. Dolayısıyla cfw benim için uygun görünüyor ama korsana karşı olduğum için ORJİNALE devam.

    Beni de ekleyebilirsiniz.
  • Listeler güncel...

    Konu ile alakasız sataşma içerikli mesajları alıntı yapıp cevap vermeyiniz. Bu mesajlar zaten şikayet edilerek sildirileceği için alıntılarınızda da artıkları kalmasın bu tip mesajların...
  • Online'sız bir Ps3 düşünemiyorum,bu yüzden orjinal kullanıyorum.Ekle.
  • orjinale devam korsana beni de ekleyebilirsiniz...PSN CEZAAA
  • Beni de ekleyebilirsin dostum.. Herşeyden önce korsan çalmaktır.. Çalmakta hastalıktır.. Allah acil şifalar versin bu hastalara..
  • ps3 kiranlarin genelde 2 ps3 ü var ... Ama zaten korsan ulke diye taninan bir ulkeyken bide sony damgasini vursun iyice kotu olalim..... Microsoft tarafindan damgali korsan ulke iken bide sony den yoyelim tam ucuz ve türkçe oyunlar cikarken hemde normal fiyata olacak is degil bu benide eklerseniz sevinirim Strongiron
  • makinaların içinde yüklü olan seri numaralarından engeleyebilmek için çalışıyorlarmış 1 hafta önce çıktı bu haber ama tabiki söylenti olduğu için paylaşmadım eğer bu gerçekleşirse bakalım neler olacak..

    tabi seri numara dediğim sadece makinanın seri numarası demek değil bir ton ürünün seri numarası vardır.... örnek olarak microsoft orjinal olarak kullanmayan donanımlardan bile banladığını belirtmekte yarar var...

    tabi sony banlama yoluna'mı gidecek yoksa bir şekilde makinasında koruma'mı geliştirecek belli değil..her ne yaparsa yapsın önemli olan orjinalden alınan zevkin bedelinin yüksek olduğudur.

    sadece haber amaçlı kimse çıkıpta kopya engellenmez falan vb... gibi benzeri mesaj yazanlar Şikayet edilecektir....
  • benide ekleyin.. :)
  • benide ekliyebilirsiniz gow3 gt5 uc2 bandrollu almıştım yakında nette almayı düşünüyorum bu yüzden bende destekliyorum
  • Ben de orjinal kullanmayı düşünüyorum. Listeye ekleyebilirsin. CFW nin etkilerini takas ve satış bölümlerinde görmek mümkün. Eskisi gibi hareket yok, umarım ölmez 2. el piyasası. Asıl o zaman ps3 oyun zevkimizin içine edilir.
  • Yaz beni de
  • Benide yaz hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geoxid

    Ben de orjinal kullanmayı düşünüyorum. Listeye ekleyebilirsin. CFW nin etkilerini takas ve satış bölümlerinde görmek mümkün. Eskisi gibi hareket yok, umarım ölmez 2. el piyasası. Asıl o zaman ps3 oyun zevkimizin içine edilir.


    Ben zaten takas ve 2.el kullanmadığımdan bu işin bana etkisi yok. Ama genel anlamda Sony'nin Türkiye piyasasına verdiği değer azalacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Obsidian

    quote:

    Orijinalden alıntı: geoxid

    Ben de orjinal kullanmayı düşünüyorum. Listeye ekleyebilirsin. CFW nin etkilerini takas ve satış bölümlerinde görmek mümkün. Eskisi gibi hareket yok, umarım ölmez 2. el piyasası. Asıl o zaman ps3 oyun zevkimizin içine edilir.


    Ben zaten takas ve 2.el kullanmadığımdan bu işin bana etkisi yok. Ama genel anlamda Sony'nin Türkiye piyasasına verdiği değer azalacaktır.

    Son çıkan haberler tam tersi yönde. İnfamous ve uncharted 3 türkçe gelme durumları var. Bir kere destek vermeye başladı mı geri çekmez desteğini sanıyorum. Umarım bu destek bu nesilde ve gelecek nesillerde de devam eder.




  • Killzone 3, inFamous 2, Uncharted 3 gibi AAA kalite oyunların şu an Türkçe geleceği açıklanmış... Çıkıp Sony Türkiye piyasasına verdiği değeri azaltacaktır diyorsunuz yahu. Özgür Kirazcı ve Sony Türkiye yıllardır bugünler için uğraşıyor. God of War III ile başlatılan projeler sadece başlangıçtı ve önümüzdeki yıllarda PlayStation oyunları adına ülkemizde çok büyük gelişmeler olacak, ortada bir sebep yokken değeri azaltmak gibi bir durum söz konusu değil...

    Bu arada Gran Turismo 5'in Türkiye satış rakamları 25.000 civarına ulaşmış, gerçekten şaşılacak derecede gelecek açısından güzel bir haber oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 24 Ocak 2011; 12:58:40 >
  • ekle bizide hocam tam desdek
  • benide ekle hocam 15 tane var hepside orjinal
  • elimin altında sürekli 3 bilgisayar,hatta laptopu da sayarsam 4 bilgisayar var..iş yerimde,kendi evimde ve babamlarda..
    geçenlerde bi temizlik yapayım dedim,yalan gelmesin tamı tamına 4 büyük torba cd-dvd attım evden,tamamı korsan..ki nerdeyse son 7-8 aydır almıyorum bile,sınırsız int yaptım 2 yerde,akşama kur sabaha hazırdı oyunlar..bugüne kadar sadece 2 oyun orj aldım bilgisayara..1.si pes2009 kardeşim istedi diye,2.si cm2010 türkçe diye(1 kere oynayıp başkasına verdim)..attığım için bilgisayarda da orjinale geçtim sanılmasın..
    ps3 le tanışalı 3-4 ay oldu ve bugune kadar neden almadım diye kendime kızıyorum şuan..elimde 10 tane oyun var,ve ben daha sadece 2 sini oynuyorum,kalan 8ine sadece çalışıyormu diye bi baktım, bilgisayarda korsan oyundan kalma bi alışkanlık olsa gerek :))
    demem şu ki ps3 aldıktan sonra oyunlardan zevk almaya başladım,neydi o ya bir ton oyuna resmen tecavüz eder gibi saldırıp gram zevk almadan oynamalar..
    şimdi bilgisayarda oyun bile oynayamıyorum..elimin altında yüzlerce oyun,indirilmeyi bekliyor ama ben sırasını bekliyorum,çoğunu ps3 te oynuyacam..
    bana bu zevki veren kesinlikle orjinal oyun kullanmam,çünkü ederi kadar kıymetli bunu çok iyi biliyorum..
    en ince detayına kadar oynamak,gerçekten çok zevkli :))
    benide listenize eklerseniz memnun olurum,saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beebron -- 24 Ocak 2011; 14:54:29 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.