Şimdi Ara

DH Ödüllü CS Lig // ŞAMPİYON -BST- (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
0
Favori
27.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • toplamda 2-1 dhkt finalde.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Ee Yani :Pp

Eski nick:TheLastMohican
    Cs nick: LuciD`
  • Helal olsun .

DHKT (CT) 10 - 5 (T) CsK
    DHKT (T) x - x (CT) CsK

Inferno : CsK Kazandı

DHKT (T) 6 - 9 (CT) CsK
    DHKT (CT) 3 - 7 (T) CsK

Clan1_Mill : DHKT Kazandı
    DHKT (T) 12 - 3 (CT) CsK
    DHKT (CT) 4 - 0 (T) CsK

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Teşekkürler güzel maçtı

Ayrıca söylemek istediğim birşey var.

Geçen hafta 3 sayfa boyunca tartışan, kendisini %100 haklı gören, ağlayıp zırlayıp da, "tekrarı olsun yenicez sizi " diyen bi takım vardı...
    Adı da CsK mıydı neydi...

Nerde bu Csk? DHKT walldır, tekrarını yapıp onları ezicez, rezil edecez diyen CsK nerde? Yer yarıldı içine mi girdiniz?
    Geçtiğimiz hafta msnden en az 5 kişi yoluyla hemen hemen her klan üyesine küfürler yağdıran, ssler isteyen, tehditler savuran CsK nerde şimdi?
    Nereye kaçtınız?

İsmet'e wallhack diyen, E-XT-REME'ye 16bit aimbot + model diyen, Shinoda'ya wallhack diyen,xEG'e 16bit wallhack diyen adamlar nerde ?

DHKT yine yendi, kendini akladı...
    Peki CsK...Nerde ssleriniz? Nerde demolarınız? Hani yenecektiniz bizi?
    Hani DHKT wallsız hiçbirşeydi, ne oldu da sesiniz kesildi?

de_cpl_mill maçının sonunda gg bile diyemeden quit çeken CsK takımının yüz halini görmek isterdim o maçtan sonra.

Umarım DHKT'ye çamur atmaya kalkanlara ufak bi ders olmuştur bu, dostlarımız - destekleyenlerimiz de görsün bu sonucu, kimsenin güvenini kaybetmek istemiyoruz bunu da bilsinler.

• Geçmiş olsun CsK.
    Başarılar DHKT ve BST

Onu Özlüyorum. Aslında onu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama onu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü, çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. Onu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 71 yıl sonra onunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. Onun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. Onu arıyorum..

1881 - ∞

• birdahaki haftasonu lan turnuvalarına katılacağımız için uygun değil bizim için

• quote:

Orjinalden alıntı: decxal

birdahaki haftasonu lan turnuvalarına katılacağımız için uygun değil bizim için

Haberleşiriz hocam, gerekirse haftaiçi yaparız. MSN üzerinden görüşelim.

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Diagramı ve tabloları güncelledim. DHKT vs BST maçının tarihini de 10Mayıs Pazar olarak düşündüm 2 takım için de uygunsa.

Ayrıca söylemek istediğim birşey var.

Geçen hafta 3 sayfa boyunca tartışan, kendisini %100 haklı gören, ağlayıp zırlayıp da, "tekrarı olsun yenicez sizi " diyen bi takım vardı...
    Adı da CsK mıydı neydi...

Nerde bu Csk? DHKT walldır, tekrarını yapıp onları ezicez, rezil edecez diyen CsK nerde? Yer yarıldı içine mi girdiniz?
    Geçtiğimiz hafta msnden en az 5 kişi yoluyla hemen hemen her klan üyesine küfürler yağdıran, ssler isteyen, tehditler savuran CsK nerde şimdi?
    Nereye kaçtınız?

İsmet'e wallhack diyen, E-XT-REME'ye 16bit aimbot + model diyen, Shinoda'ya wallhack diyen,xEG'e 16bit wallhack diyen adamlar nerde ?

DHKT yine yendi, kendini akladı...
    Peki CsK...Nerde ssleriniz? Nerde demolarınız? Hani yenecektiniz bizi?
    Hani DHKT wallsız hiçbirşeydi, ne oldu da sesiniz kesildi?

de_cpl_mill maçının sonunda gg bile diyemeden quit çeken CsK takımının yüz halini görmek isterdim o maçtan sonra.

Umarım DHKT'ye çamur atmaya kalkanlara ufak bi ders olmuştur bu, dostlarımız - destekleyenlerimiz de görsün bu sonucu, kimsenin güvenini kaybetmek istemiyoruz bunu da bilsinler.

Sacmaladın simdi bak...
    Bir Hafta öncesine kadar haksız olduğu kanıtlanacak diye "tmm susun uzatmayın" die öten takım kaptanı şimdi bir sayfa yazı yazmış.
    Öncelikle "XEG" e lafımız olmadı bu 1.
    Gecen mactaki sN. WALLdı. + madem wall deildi neden Adamın ss'ini paintten cıkardınız? Aynı anda cekilmis baska ss de tab daki adamların yerleri deişik we sN. nin ss'inde hem adamın üstündeki cizgi yok hemde adamların yrleri deişmiş...[nasıl olmuşsa] bu 2!!!!
    E-XT-REME -biz 5 sg nin icinde önümüzü bile görmezken- nasıl bi uçtan bizi wuruyor ya da hs atabiliyorsun? BU 3!!!!!!!!!!!!!!
    E-XT-REME senin ztn model olduğun belli ben sana sadece neden default kullanmadıgını sordum. BU 4!!!!!!!!!!
    Bizi yenmiş olabilirsiniz. Cpl de iyi basladık ama sonunu getiremedik. İnanın bu hiçte TIN'ımızda değildi. Haksız olduğunu göstermek istemeyen, önceki maçın hesabını weremeyen turnuwa sahiplerine "maç tekrarı" demeye itmek en büyük keyifimizdi.
    Bir deneme yaptınız ama YEMEDİ. Sana hayat dersi olsun: Hicbir zaman haksız yere bir şeyi elde etmeye çalışma... Kendi turn.un olsa bile
    NOT : Herkes neyin ne olduğunu gördü.
    Alkışçılarla bir yere warılmaz. Herkes kendini bilsin yeter.

• Cevap verirsem olay yine uzayacak, şu andan itibaren umrumda değilsiniz.

Cevap verirsem olay yine uzayacak, şu andan itibaren umrumda değilsiniz.

Cewap werebileceğini zannetmiyorum. Biyerede kaçtığımız yok, o kadar laf söylemişsin ama

uzatmaya gerek yok bence...herşeyden önce DH üyesiyiz

Oynadığım kadarıyla demolarımı ve sslerimi paylaşıyorum, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
    Başka herhangi bir maçtan istediğin demom varsa seve seve veririm eğer demo elimde duruyorsa hala.
    Hile yapmıyorum, o yüzden herkesle paylaşırım demolarımı kötü de oynasam iyi de oynasam.

Link : http://rapidshare.com/files/228788820/E-XT-REME.rar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Ben bu maçlarda yoktum, sadece de_inferno 2. yarıda ve de_cpl_mill 2. yarıda girdim.
    Hattım haftalardır kötü, loss 10un altına inmiyor ne yaparsam yapıyım, o yüzden pek cs oynamıyorum bu aralar.

Oynadığım kadarıyla demolarımı ve sslerimi paylaşıyorum, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
    Başka herhangi bir maçtan istediğin demom varsa seve seve veririm eğer demo elimde duruyorsa hala.
    Hile yapmıyorum, o yüzden herkesle paylaşırım demolarımı kötü de oynasam iyi de oynasam.

Link : http://rapidshare.com/files/228788820/E-XT-REME.rar

Arkadaşım sana hile diyen olmadı. Zaten geçen haftaki maçta hile wardı. Sen o maçın SS lerini at önce...

• quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

tamam uzatmayın arkadaşlar, olmuş bitmiş...
    hile diyen birdaha oynamaz bu takımla...
    takımındada hileli oynayan birini bulunduran kişide o oyuncuyu birdaha almaz maça...

uzatmaya gerek yok bence...herşeyden önce DH üyesiyiz

Aynı şeyi 1 hafta öncesinde başkasındanda duymuştuk ama biz konuyu uzatmamak için hiçbirşey yazmazken, birisi 1 sayfa boyunca kaçtı muamelesi yapıp "şimdi nerdesiniz?neden birşey yazmıyorsunuz?" deyince mecbur kaldım arkadaşım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.