Şimdi Ara

DH Ödüllü CS Lig // ŞAMPİYON -BST- (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
0
Favori
27.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya harbi cok uzadı tmm harbi baydı ismet wall deildir sN ismet olduğunu baştan beri bilseydim ztn 1 tek cümle yazmazdım! ama DHKT sizede fake adam sokmak yakışmadı !! bizi steam de her gün demomuzu istiyolar harbi ytr!

Cumartesi 21:00'de best of 3 şeklinde maç tekrarı yapılacaktır.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michael Kenji

Konunun uzamaması için maçı tekrar edilmesinde hem fikir olduk.

Cumartesi 21:00'de best of 3 şeklinde maç tekrarı yapılacaktır.

Adalet elbet yerini buldu :)) Cumartesi görüşmek üzere
  • final ne zaman oynanacak
  • oo bak gzl olmuş maçın tekrar lanması fark edecek bişi olmayacak ama olsun maksat bu tartışma bitsin + shinoda k.bakma kardeş sinirden ettim sanada diabloxt ztn o demoyu almadın diyede moralim bozktu sana x) ;) + Bn Bursada oturuyorum (shinodo) ;)

Orjinalden alıntı: decxal

final ne zaman oynanacak

Haftaya pazar uygun diye düşündüm, olmazsa diğer haftaya da sarkıtabiliriz.

Hayıdır acil maç server mı lazım

quote:

Orjinalden alıntı: CsK.dEngHE

oo bak gzl olmuş maçın tekrar lanması fark edecek bişi olmayacak ama olsun maksat bu tartışma bitsin + shinoda k.bakma kardeş sinirden ettim sanada diabloxt ztn o demoyu almadın diyede moralim bozktu sana x) ;) + Bn Bursada oturuyorum (shinodo) ;)

İyi niyetin için teşekkürler. Ben kasti olarak demo almamazlık felan yapmadım hiçbir takımda. Non-steam oynadığımız için olsa gerek, HLTV versiyonu eski galiba, sorun çıkarıyor sürekli. Serverin restart atmasına felan neden oluyor devre arasında 2. demoyu başlatırken.
    Anlatmaya çalışıyoruz ama anlamak istemiyorsunuz, kasti yapılmış birşey yok ortada.
    Bu maçta da oldu aynı olay, server restart etti, sizin train maçınızda da olmuştu galiba, HLTV girmemişti onda da.

Ayrıca eklemek istediğim birkaç şey var...

Bizim milleti kandırmak gibi bir niyetimiz yok, eğer hileye güvenip çıksaydık bu yola, ne gidip 200 300 lira verip ekipman alırdık, ne steam cs alırdık ne gelir burda serverla ligle uğraşırdık...

Eğer ben haksızlıkla kazanmaktan yana olsam maç tekrarını kabul etmezdim.
    Ta başında dedim, sorun hile ise Steam server üzerinde tekrarını yaparız diye.
    Biz kendimize her zaman olduğu gibi yine güveniyoruz kapasitemiz çerçevesinde, yine çıkarız karşınıza, yine elimizden geleni yaparız.

Umarım daha fazla sorun çıkarılmaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Dediğim gibi o anlık piskoloji yoksa ismet de bilir beni her şeye sövmeyeceğimi :Z Bu arada bi daha maça fake alırken orta seviyeli player al:D ismet gibi alırsan hile muhabbeti çıkıyo:D:D

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • CsK.dEngHE
    Uzaklaştırılmış
    4 gün cezanın 4 günü kaldı.

Amaç nedir susturmak mı? 2. defa aynısı oluyor biraz mesafe alın lütfen.

Orjinalden alıntı: CsK.pFFed

CsK.dEngHE
    Uzaklaştırılmış
    4 gün cezanın 4 günü kaldı.

Amaç nedir susturmak mı? 2. defa aynısı oluyor biraz mesafe alın lütfen.

Bizde susturma yetkisi yok, forum yönetiminin kararıdır, şikayet alınmış bu konuyla ilgili bir kaç tane, alınan şikayetler değerlendirilip ona göre gereken yapılıyor. Büyük ihtimalle forum içinde hakaret etmiştir. Ben tüm mesajları sildim ama hepsini irdelemeye vaktim olmadı.

Ayrıca, tartışmayı daha fazla uzatmazsan çok sevinirim. Bişey diyceksen PM üzerinden gönderirsiniz.
    Tartışma bitsin diye tüm mesajları sildim ben, siz de bi cevap verecekseniz CS yoluyla verin artık.

Yeneceğinizi söylediniz, bize verilecek en iyi cevap yenmek olur. Performansınızı bekliyoruz.

• Haksızlık karşısında boyun eğmeyiniz. Boyun eğerseniz, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz (HZ.ALİ)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sizin ettiğiniz küfürlerin fotoğraflarını da sildim, aramızdaki tüm şu tartışmalar bitsin dedikçe üstümüze geliyorsunuz. Bizi bi rahat bırakın, siz de bi kesin artık laflarınızı, oyununuzu oynayın.

Orjinalden alıntı: decxal

finali pazar 22 ya da 23 de yapsak

Uygun bir saate ayarlarız.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.