Şimdi Ara

DH Ödüllü CS Lig // ŞAMPİYON -BST- (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
0
Favori
27.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dhktxeg Oyunda hile kullandığı için sınırsız ceza aldı.(16 bit)
    Orjinal link:http://www.servermasterz.com/forum/sm-non-steam-gather-cezalilar-t-172.html
    Umarım fakedir.

De....Ben konuyla alakasını kuramadım Fenerbahçe?
    Ayrıca, sen 32bit olunca bilgisayarım kasıyor, ben hep 16bit oynuyorum, siz de 16 oynayın diye milleti 16bit'e teşvik eden zat-ı muhterem değil miydin?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orjinalden alıntı: DiabloXT

xEG'de hile felan yoktu, 16bit diye banladılar diye hatırlıyorum.
    16bit miydi 32bit miydi tartışılır, ss gönderme olayı olmadı, direkt kafalarına göre ban attılar.

De....Ben konuyla alakasını kuramadım Fenerbahçe?
    Ayrıca, sen 32bit olunca bilgisayarım kasıyor, ben hep 16bit oynuyorum, siz de 16 oynayın diye milleti 16bit'e teşvik eden zat-ı muhterem değil miydin?

Celeron 2.6 ghz FX5200 256MB ram olunca mecbur oyuna girerken 3 dkda giriyorum. Ancak ben 16bitim 32 açamıyor(dum). Kendimin(refleshlocktan önce) 16bit olduğunu söyledim. Eğer 16bit tavsiye ettiğim bir mesaj bulursan üyeliğimi 999 gün banlatacağım. Biraz önce dediğim gibi eğer tavsiye ettiğim mesajı bulursam 999gün banlatacağım üyeliğimi.

• Tavsiye mesajını bulamazsın çünkü ben silmiştim.

Bak ona buna 16bit diye laf atmadan önce kendine bakman gerekiyormuş...16bit diye laf atıyosun, kendin 16bit oynadın aylarca, tüm uyarılara rağmen.

Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.

dhktxeg Oyunda hile kullandığı için sınırsız ceza aldı.(16 bit)
    Orjinal link:http://www.servermasterz.com/forum/sm-non-steam-gather-cezalilar-t-172.html
    Umarım fakedir.

Yok hayır birebir benim (: Zatı muhteremlere sg içi nasıl basılır oğretmek bize düşmez, kafalarına göre bir sistem kurmus gidiyorlar (: banda atarlar, cevrelerinde sükse de yaparlar önemli olan beni bilenlerin, bilmeye devam etmeleri

• Hazır lafı açılmışken 16 bitin bide ben post atıyım.Geçen haftalarda 16 bitmisin sen diyenlere evet 16 yım dedikden sonra bana ezik lamer diyen kardeşlerimiz 16 ile 32 nin arasındaki farkı bilmiyolarmış ne fark var dediklerinde daha rahat wall açılıyor dedim (dalga amaçlı söylemiştim) ama baktımki bunlar ciddiye alıp ciddimisin felan dediler,ircden gelen son takıma yenilmiştik.Dedilerki at bizede wall ı gelecek olan takımı yenelim yiğit lütfen vs vs dediler fakat sonradan bunun şaka amaçlı olduğunu söyledim(readme.txt yanımdaydı bu olaylar olurken) sonra dedim imkanınız olsa wall kullanıcaksınız tabi bunlar tek tek kendilerini aklamaya çalıştılar ama ben o gün görceğimi gördüm hepsi fake maçların aranan adamları hepside aylarda burada takılıyor isim vermiyim onlar kendini biliyor ama ne kadarda + işler yapsalar herzaman gözümde - ler.İsim vermiyim onlar kendilerini biliyolar

Eski nick:TheLastMohican
    Cs nick: LuciD`

• Lucid böyle iki yüzlü insanlar çok var... Millete bo* atarlar ama alttan alttan her haltıda yemeyi severler. Her zaman derim Hileci king olacagınıza temiz lamer olun hiç degilse şerefinizle eğlenin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuciD`

Hazır lafı açılmışken 16 bitin bide ben post atıyım.Geçen haftalarda 16 bitmisin sen diyenlere evet 16 yım dedikden sonra bana ezik lamer diyen kardeşlerimiz 16 ile 32 nin arasındaki farkı bilmiyolarmış ne fark var dediklerinde daha rahat wall açılıyor dedim (dalga amaçlı söylemiştim) ama baktımki bunlar ciddiye alıp ciddimisin felan dediler,ircden gelen son takıma yenilmiştik.Dedilerki at bizede wall ı gelecek olan takımı yenelim yiğit lütfen vs vs dediler fakat sonradan bunun şaka amaçlı olduğunu söyledim(readme.txt yanımdaydı bu olaylar olurken) sonra dedim imkanınız olsa wall kullanıcaksınız tabi bunlar tek tek kendilerini aklamaya çalıştılar ama ben o gün görceğimi gördüm hepsi fake maçların aranan adamları hepside aylarda burada takılıyor isim vermiyim onlar kendini biliyor ama ne kadarda + işler yapsalar herzaman gözümde - ler.İsim vermiyim onlar kendilerini biliyolar

Maçtan sonra yarım saat msnden wall istemişlerdi

• Akıda karasıda saat 20:00'de belli olucak :)

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • BST takımınin başka bir turnuvada maçı olabilir, 23:00da yapma ihtimalimiz de var.

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Hltv lınkı yok mu
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • Dhkt 3 - 16 Bst Cpl_Mıll

Dhkt 5 - 16 Bst Train

Salih , Ekrem , Umut , Harun , Cem , Serhat kankaların olduğu (aynı zamanda 2004'te ilk kurulduğu dönemde benimde takımım olan) BST klanını canı gönülden tebrik ederim.

Ayrıca ; insanlık , kişilik olarak 10 numara gördüğüm Doğanay Ümit Eray İsmet Can Kutay Ceyun hepsinin alnından öpüyorum.

1 önceki turnuvasında ilk turu geçememiş DHKT takımının bir sonraki organizasyonda , bu sitenin önemli ekiplerini (hatta bst'yi grup maçında yenerek) Final oynaması büyük başarıdır.

Hepsini tek tek kutluyorum.

Ayrıca kazandığım başarılara 1 yenisini eklemekten gurur duyuyorum.

2002 Siberlig izmir 4th
    2003 Adres cafe [retards] izmir 1st
    2003 WCG izmir 4th
    2004 WCG izmir 2nd elemination [dst] 1st
    2004 WCG TURKEY finals 10th/64teams
    2004 defaultgame.com TURKEY TEAM STATS [dst] 7th
    2005 Milky Game Area invite Tournament [dst] 5th
    2005 Siberarena invite Lig [dst] 1st
    2005 Ankara 1.BEOF tournament [dst] 4th
    2006 İzmir Hisar Lan Party 2 [Weas] 3th
    2006 İzmir Hisar Lan Party 3 [exa] 1st
    2006 İzmir Hisar Lan Party 4 [exa] 2nd
    2006 İzmir Hisar MiniCup [exa] 1st
    2006 WCG izmir 1st elemination [exa] 2nd
    2007 He.Sports HisarNet MiniCup 1st
    2007/2008 (İnactive)
    2009 [DHKT] DH CS Lig 2nd

http://www.oynasana.com/kullanici/M%60Shinoda

• helal olsun sıze

DH CS Ligi, acısıyla tatlısıyla bitti, katılan tüm takımlara teşekkürler.

@Michael Kenji (Shinoda)
    Emir abi sana da çok teşekkür ediyorum katkılarından dolayı, klanımıza, bölümümüze, düzenlediğimiz bu lige ayrı bi renk kattın.
    Bu cs piyasasında senin gibi insanların olduğunu bilmek güzel.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.