[center][size=1][link=http://forum.donanimhaber.com/m_27514445/tm.htm][image]http://img444.imageshack.us/img444/265/achmetee1.jpg[/image]
[b][color=#CC66CC]"ACHMET Ölü Terörist Fan Club."Are U MY Virgins???"[/color][/b][/link][/size][/center]
Arkadaşlar bu linkten Achmet ile ilgili bilgi ve dökümanlara ulaşabilirsiniz. ayrıca üstadın dier kuklaları hakkında bilgi de mevcuttur. JEFF DUNHAM OFFICIAL SITE TIKLA
not: bu konu altında din ve siyaset unsurları içeren fikirler ve anarşi ve bölücülük ortamı yaratmak isteyen mesaj içerikleri şikayet edilecektir. eğer achmet için burada ayrımcılık yaratacak mesajlar atacak ve bunun için siyaseti ve Dini karıştıracaksanız TIKLAYINIZ!!!!
Silent!!İ kil lyou Yaz benide vantrolokluk için bi zxamanlar baya uğraştım intte zar zor harfleri çıakrmanın yollarını bulmuştum ama cidden zor ve boğazın çok geliştirilmesi lazım vantrolokluk hakkında püf noktalar bile nburaya yazsın.
arkadaşlar burda yapalım paylaşımlarımızı. örnek zil sesi gibi. tüm fan lar faydalansın. bu arada Jingle Bombs u da ekliyimmi? başlık +16 olarak değişicektir ama
Silent!!İ kil lyou Yaz benide vantrolokluk için bi zxamanlar baya uğraştım intte zar zor harfleri çıakrmanın yollarını bulmuştum ama cidden zor ve boğazın çok geliştirilmesi lazım vantrolokluk hakkında püf noktalar bile nburaya yazsın.
Walter tabuttan ses verene kadar ikilinin arasında geçen dialoglar bunlar.
-Good evening, Achmed. -Good evening... infidel! -So you are a terrorist? -Yes I'm a terrorist! -What kind of terrorist? -A terryfing... terrorist!... Are you scared? -Not really, no -Bleeeee! And now? -Not really, no -EHEEEE! How 'bout now? -No -God damn it! Oh! O! I mean: Allah damn it!... SILENCE! I'll kill you! -So Achmed.. -No, no, it's A*gh*med -That's what I said -No, you said Achmed, Agh, gh, gh! SILENCE! I'll kill you! -How do you spell it? -What? -How do you spell your name? -Well, let's see... A..C..Phlegm... SILENCE! I'll kill you! -So Achmed you are a terrorist. I would suppose you have sort of speciality? -Yes, I'm a suicide bomber -So are you finished? -What? -You have done your job -No I haven't -But you are dead! -No, I'm not. I feel fine -But you are all bones -It's a flesh wound -SILENCE! I'LL KILL YOU! Huh? What the hell happened to my feet? Son of a bitch! What the hell? What are you doing? Stop touching meeee! I'll kill you! -Just hold on, we'll fix this -Holy crap in the air! Wait, something is stuck with... HOLY CRAP! I need some leggins! -Just sit still, ok? -Ok! I won't move my ass -You idiot, you don't have an ass!
Youtube'da sadece kullanıcı hesabımla 3.500 kadar video izledim, hiç rastlamamıştım.Hatta 71 milyon kez izlenmiş ve ben yine görmemişim.Harikaymış, çok teşekkürler.Benide ekleyebilirsin.
sapa kulba kapağa itibar etme dostum içi boş tencerenin bu sofrada yeri yok... para,pula,ihtişama aldanıp kanma dostum içi boş insanların bu dünyada yeri yok...