Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (973. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 971972973974975
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pas meselesini biraz araştırdım bu başlığı buldum.wd-40 isimli pas sökücü bir sprey madde var paslı yerleri temizlemek için bire bir imiş.aslında daha önce bende alacaktım ama unutmuştum şimdi yine aklıma geldi ilk fırsatta alıp bizim paslanan parçayı temizlemek gerek.sizde inceleyin;

http://forum.donanimhaber.com/m_23684614/mpage_1/key_//tm.htm#23684614
  • quote:

Orjinalden alıntı: vedkum

Arkadaşlar pas meselesini biraz araştırdım bu başlığı buldum.wd-40 isimli pas sökücü bir sprey madde var paslı yerleri temizlemek için bire bir imiş.aslında daha önce bende alacaktım ama unutmuştum şimdi yine aklıma geldi ilk fırsatta alıp bizim paslanan parçayı temizlemek gerek.sizde inceleyin;

PAS SÖKÜCÜ TAMAM DA, PASIN ORADA OLUŞMASI NORMAL Mİ DEĞİL Mİ MESELE O.. 0 VEYA 1 YAŞINDA ARABADA PAS OLUR MU OLMAZ MI? YARIN GİDEBLİRSEM GİDİP SHOWROOM DAKİ BİR ARACA BAKACAĞIM..

• quote:

Orjinalden alıntı: vedkum

Arkadaşlar pas meselesini biraz araştırdım bu başlığı buldum.wd-40 isimli pas sökücü bir sprey madde var paslı yerleri temizlemek için bire bir imiş.aslında daha önce bende alacaktım ama unutmuştum şimdi yine aklıma geldi ilk fırsatta alıp bizim paslanan parçayı temizlemek gerek.sizde inceleyin;

dostum pas sökücü tamam alalımda neden olsun 1 yıllık araçta motor pas içinde...!!!
    Belki sıfır connect'in bile pas içinde...!!!

• Benim gibi, DH de değişmiş...
  • @utku41 de bütün mesajlarını silerek, forum sayfalarını terk etmiş. Mail adresi yok, kendisi siteye girmediği için P.M. de alamıyor. Geriye dönük hiç bir mesajı yok.

Fabrikadan bir problem mi oldu acaba?
  • Pas meselesinin araçda bi sorun oluşturacağını düşünmüyorum,yalnız olmaması gereken bir durum fordun maliyet hesabından nasibini almış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

@utku41 de bütün mesajlarını silerek, forum sayfalarını terk etmiş. Mail adresi yok, kendisi siteye girmediği için P.M. de alamıyor. Geriye dönük hiç bir mesajı yok.

Fabrikadan bir problem mi oldu acaba?

inşaallah çektiği fotoğraflar başına iş açmamıştır forum üyemizin...
  • shelby_88 de kayıplara karışmış?

Jackdaniels_35 de Nazilli'ye gidecekti, acaba oradan döndü mü, yoksa orada sömestr tatilinde orada mı kalacak? Beni şundan dolayı, ilgilendiriyor; soğuk havada sol ayağının uzun yolda ısınma durumunu yazacaktı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukunku -- 26 Ocak 2009; 18:02:23 >
  • AAA

HİÇ FARKETMEMİŞİZ...

quote:

yalnız bizim o kadar yazdığımız-çizdiğimiz şeylere karışmayanlar, ilgilenmeyenler kimseye zararı olmayan fotoğraflara mı karışacaklar... ne diyebilirler ki? o kadar hassaslarsa buraya da bir şeyler karalayıversinler..

• connecte focus 1.6 dizel motoru kullanılacakmış haberi olan var mı?Bugün ford bayisine gittim.Fiyatlarının düşmesinin sebebi stok eritmekmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

AAA

HİÇ FARKETMEMİŞİZ...

quote:

yalnız bizim o kadar yazdığımız-çizdiğimiz şeylere karışmayanlar, ilgilenmeyenler kimseye zararı olmayan fotoğraflara mı karışacaklar... ne diyebilirler ki? o kadar hassaslarsa buraya da bir şeyler karalayıversinler..

Evet, aynen katılıyorum.

Bizim efendi efendi kendi aramızda yazışmalarımızı sanki çelik çomak oynarmışız gibi değerlendiriyorlar ve "hahha siz yazın bakalım, kendi aranızda eğlenin, biz bildiğimizi okuruz" diyerek takip ediyorlar ama iş ciddiyete bindiğinde de hemen müdahale ediyorlar herhalde... Başka ne gibi bir manası olabilir ki?

İnşallah düşündüğümüz gibi değildir, ama Duğles meselesine müdahale edilmesinden sonra bunun da üstüne gelmesi, kafayı bulandırıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: hakoist

connecte focus 1.6 dizel motoru kullanılacakmış haberi olan var mı?Bugün ford bayisine gittim.Fiyatlarının düşmesinin sebebi stok eritmekmiş.

Ooooooo

eskilerden Hakan bey de gelmişler.

Epey zaman oldu Hakan bey, nerelerdesiniz? Arabayı satacaktınız, ne durumdasınız?

Daha sık bekleriz sizi, eskisi gibi...

• DİKKAT
    MOTOR PASLANMASI KONUSUNDA

önceleri ford clubte okuyup arşive koyduğum bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim....

doğruluğunu bilemiyorum ama...

ARKADAŞIN AĞZINDAN ALINTIDIR. 08/08/2008 tarihli

arkadaşlar önemli olduğunu düşündüğüm bir konuyu iletmek istedim. şöyle ki;

babamın bir arkadaşı 2008 model connect 110 glx kullanıyor , aracını servise götürdüğünde motorunda paslanma olduğu ortaya çıkmış servis aracılığı ile ford ile bağlantı kurmuş. sanırım sorun ciddi. adam arabasını iade etmek istediğini ve problemin büyüyeceğini aynı zamanda üretim hatası olduğunu ve hukuki yollara başvuracağını iletmiş ama ford araç sahibine 3000 ytl ödeme karşılığında yeni araç vermeyi ve konuyu kapatmayı teklif etmiş. bu teklif zaten sorunun ciddiyetini ortaya koyuyor. ama müşteri iade dışında birşey kabul etmiyor hukuki yollara başvurmaya hazırlanıyor. şimdilik bu kadarını biliyorum devamını aldıkça yazacağım.

110glx sahibi arkadaşlar yanlış anlamasın bende connect kullanıyorum sadece yaşanan bir olayı paylaşmak ve bilgilendirmek istedim.

bilgilerinize ....

ford club bağlantısı
    http://www.fordclubtr.com/forum/index.php?s=f6830148b4581a8f3ef3987f0c3fd7fb&showtopic=165957

emrejet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrejet -- 26 Ocak 2009; 18:16:32 >

• yoğunluk çok var dışarıda oluyorum.Arabayı bugün touranla takas ettik dod'da 23.000 tl ye gitti.yarın teslim edileceğim aracı
    quote:

quote:

connecte focus 1.6 dizel motoru kullanılacakmış haberi olan var mı?Bugün ford bayisine gittim.Fiyatlarının düşmesinin sebebi stok eritmekmiş.

Ooooooo

Epey zaman oldu Hakan bey, nerelerdesiniz? Arabayı satacaktınız, ne durumdasınız?

• quote:

yoğunluk çok var dışarıda oluyorum.Arabayı bugün touranla takas ettik dod'da 23.000 tl ye gitti.yarın teslim edileceğim aracı
    quote:

quote:

Ooooooo

Touran mı aldınız? TSI mı yoksa? Farklarını da anlatırsınız inşallah...

• TSI 140hp DSG 5 koltuklu xenon far + çelik jant var.
    quote:

quote:

yoğunluk çok var dışarıda oluyorum.Arabayı bugün touranla takas ettik dod'da 23.000 tl ye gitti.yarın teslim edileceğim aracı
    quote:

quote:

Ooooooo

Touran mı aldınız? TSI mı yoksa? Farklarını da anlatırsınız inşallah...

• merhaba tango1 ben de milas lı yım.
    ben 1 hafta önce 2008 90 delux aldım.21 000 sence nasıl.siz nerede oturuyorsunuz.
    sizden ricanaksesuarları en uygun fiyata nereden yaptırabilrim tavsiye edebileğiniz yer var mı.
    teşşekürler
  • @hakoist;

Sıfır almışsınız o zaman....

Liste fiyatı 59 küsur civarındaydı. xenon da varsa, 62 falan mı oldu yoksa?.. Çok para... İki GLX yapar...

Hani Vw'nin burnu büyük satıcıları, Passat Variant almak isteyenlere "abi ne lüzum var Variant'a, size iki tane Caddy verelim, birini işte birini evde kullanırsınız" diyorlarmış. Onun gibi anlamayın sizde...

Ama güzel araba almışsınız tebrik ederim. İzlenimlerinizi, özellikle ikisi arasındaki (her yönden) farklarını muhakkak ama muhakkak bekliyoruz...

Hayırlı olsun...
  • Güncel pas meselesi ile ilgili önce forumumuzun üyelerine "MESAJLARI OKUMAMA" ile ilgili teessüflerimi belirtmek istiyorum. Zira buraya yazılan mesajları ya gerçekten okumuyorsunuz, ya da yazılanları çabuk unutuyorsunuz...

Bu pas meselesin, nickini hatırlayamadığım bir kaç arkadaşla (zannedersem birisi LazPacino idi, yanlış hatırlamıyorsam) bu konuyu epey konuşmuş ve ben de serviste bu konuyu servis elemanları ile görüştüğümü, onların da fabrika çıkışlı olarak bütün Connect'lerde bu problemin olduğunu söylemişti diye de ben anlatmıştım.

Hatta en son burada 16 Ocak'ta bir daha yazmıştım...

---------

SONUÇ OLARAK:

@dehşet_uL_vahşeT kardeşim, çok fazla heyecanlanmana falan gerek yok, o işten bir şey çıkmaz. Tıpkı, bana msn'den sorduğun; motora konulan yağın markası konusunda bile bir şey elde edemezsiniz. Dava bile açsanız Türkiye şartlarında bir netice alamazsınız, çünkü buradaki bütün kanunlar üreticiden yanadır, bizden yana değil. Hem bütün Connect'lerde benzer problem var, hatta siz görünen yerlerini görüyorsunuz, daha aşağılarda bile var, mesela şu aşağıdaki fotoğrafa bakın, kazalı bir Connect; görebiliyor musunuz altlarını...

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

Bakıma gittiğiniz zaman bile, aracınızda problem olsun olmasın, sarfiyat malzemeleri arasında bir kalem de "paslanmayı önleyici sprey" dir. İşlem bittikten sonra, önce motorun her tarafına, sonra kapılara şu aşağıdaki gördüğünüz spreyden sıkmaya başlarlar. Size de bir yalan uyduruverirler, bir şey anlamayın diye. Hatta onlara göre biz o kadar enayiyiz dir ki, bu spreyin üstüne bile yapıştırdıkları etiketin sonradan olduğunu biz anlayamayız.

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

Yani, bu işten bir şey çıkmaz. Keşke çıksa da biz de Ford'a karşı bir zafer elde etsek. Tek diyecekleri şey, "bundan sonraki üretimlerimizde dikkat edilecektir"

Bak, utku41 bile gitti. Kime söyleyip, kimden haber alacağız şimdi?

• arkadaşlar ford connect 1.8glx 110 ps alıcaz ne dersiniz araba hakkında
  • 
Sayfa: önceki 971972973974975
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.